header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Neurorevalidatiemarkt stijgt naar USD 2,58 miljard in 2030 Gedreven door toenemend aantal neurologische aandoeningen en vooruitgang in revalidatietechnologieën Volgens onderzoek van SNS Insiders is de Neurorevalidatiemarkt klaar voor een aanzienlijke groei.

Sep 21, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de markt voor neurorevalidatie klaar voor een aanzienlijke groei als gevolg van het samenkomen van factoren zoals een toename in de prevalentie van ziekten, technologische vooruitgang, een groter bewustzijn en ondersteunend overheidsbeleid.

Volgens het rapport van SNS Insider bereikte de markt voor neurorevalidatie in 2022 een waarde van 1,29 miljard dollar en zal deze van 2023 tot 2030 naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9%, om uiteindelijk uit te komen op 2,58 miljard dollar.

Reikwijdte van het marktrapport

Neurorevalidatie is een gespecialiseerde tak van de gezondheidszorg die zich richt op het helpen van mensen bij het herstellen en verbeteren van hun functioneren na neurologische verwondingen of aandoeningen. Bij neurorevalidatie is meestal een team van professionals uit de gezondheidszorg betrokken, waaronder neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, neuropsychologen en maatschappelijk werkers. Deze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat patiënten uitgebreide zorg krijgen waarbij alle aspecten van hun aandoening aan bod komen.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1261

Marktanalyse

De markt voor neurorevalidatie maakt een aanzienlijke groei door dankzij een combinatie van factoren die zowel het veranderende landschap van de gezondheidszorg als de vooruitgang in neurowetenschappen en technologie weerspiegelen. Technologische innovaties transformeren het neurorevalidatielandschap. Robotica, virtuele realiteit en augmented reality worden geïntegreerd in revalidatieprogramma’s om de effectiviteit van therapieën te vergroten en de resultaten voor patiënten te verbeteren. Deze technologieën bieden gepersonaliseerde en interactieve revalidatie-ervaringen. Veel overheden en gezondheidszorgorganisaties investeren in neurorevalidatieprogramma’s. Financieringsinitiatieven, subsidies en beleid gericht op het verbeteren van de toegang tot revalidatiediensten stimuleren de groei van de markt. De verschuiving naar patiëntgerichte zorgmodellen benadrukt de behoefte aan gepersonaliseerde revalidatieprogramma’s. Zorgaanbieders stemmen behandelplannen af op de individuele behoeften van patiënten, wat bijdraagt aan de groei van de markt.

De belangrijkste spelers in het rapport zijn de volgende:

Abbott Laboratories, BioScience Managers Ltd, Helius Medical Technologies, Medtronic Inc, Hocoma AG, Ekso Bionics Holdings Inc, Bionik Laboratories Corp en andere spelers.

Segmentatie van de markt voor neurorevalidatie als volgt:

Naar type

  • Draagbare apparaten
  • Neuro-robotische apparaten
  • Hersen-computerinterfaces (BCI’s)
  • Niet-invasieve stimulatoren

Per toepassing

  • Ziekte van Parkinson
  • Ruggenmergletsel
  • Hersenstroom
  • Hersenverlamming
  • Multiple sclerose
  • Schizofrenie enz.

Naar type eindgebruiker

  • Ziekenhuizen
  • Cognitieve zorgcentra
  • Klinieken

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de neurorevalidatiemarkt is gemengd, met potentiële uitdagingen zoals verminderde financiering en vertraagde toegang tot zorg, maar ook kansen zoals de groei van telezorg en een toegenomen vraag naar betaalbare oplossingen. De specifieke impact kan variëren afhankelijk van de ernst en duur van de recessie, het overheidsbeleid en het vermogen van zorgverleners om zich aan te passen aan veranderende economische omstandigheden. Het is van cruciaal belang voor belanghebbenden op het gebied van neurorevalidatie om de economische trends in de gaten te houden en uitdagingen proactief aan te pakken om te zorgen voor blijvende vooruitgang en toegang tot zorg voor patiënten met neurologische aandoeningen.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een veelzijdige impact gehad op de neurorevalidatiemarkt. Hoewel het uitdagingen heeft gecreëerd zoals verstoringen in de toeleveringsketen en verminderde toegang tot gespecialiseerde zorg, heeft het ook geleid tot een toegenomen vraag naar neurorevalidatiediensten. Het omgaan met deze uitdagingen en het vinden van manieren om mensen met neurologische aandoeningen en verwondingen zorg van hoge kwaliteit te kunnen blijven bieden, blijft een belangrijk aandachtspunt voor zorgverleners en beleidsmakers in de getroffen regio’s.

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1261

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika is koploper op het gebied van innovatie in neurorevalidatie. De regio beschikt over een robuust ecosysteem voor de gezondheidszorg en de sterke investeringen in geavanceerde technologieën zoals robotica, virtuele realiteit (VR) en kunstmatige intelligentie (AI) stuwen de markt voor neurorevalidatie vooruit. Europese landen leggen de nadruk op gesocialiseerde gezondheidszorgsystemen. Overheden in de regio investeren in neurorevalidatie als onderdeel van hun streven naar een kwalitatief hoogwaardige gezondheidszorg. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van ultramoderne revalidatiefaciliteiten en een focus op onderzoek. Azië-Pacific kent een snelle economische groei, wat resulteert in hogere uitgaven voor gezondheidszorg. Opkomende economieën zoals China en India worden belangrijke spelers op de markt.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor neurorevalidatie

De markt ondergaat een significante transformatie, waarbij het segment van draagbare apparaten een dominante positie inneemt. Deze innovatieve gadgets hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop patiënten neurologische revalidatietherapie krijgen en bieden een unieke mix van gemak, betaalbaarheid en effectiviteit.

In het steeds veranderende landschap van neurorevalidatie blijven ziekenhuizen de hoeksteen van uitgebreide zorg. Deze zorginstellingen spelen een centrale rol bij het bieden van geavanceerde behandelingen en holistische ondersteuning aan patiënten die herstellen van neurologische aandoeningen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor neurorevalidatie

MindMaze en Vibra Healthcare hebben hun strategische partnerschap aangekondigd met als doel een revolutie teweeg te brengen op het gebied van digitale geneeskunde en neurorevalidatie. Deze baanbrekende samenwerking brengt de geavanceerde technologie van MindMaze samen met de expertise van Vibra Healthcare in het leveren van hoogwaardige revalidatiediensten.

SiYi Intelligence, een baanbrekende startup gevestigd in China, heeft onlangs een aanzienlijke investering van $ 15 miljoen vergaard om zijn missie van revolutie op het gebied van digitale revalidatiediensten te bevorderen. Deze aanzienlijke financieringsinjectie is bedoeld om de ontwikkeling van het geavanceerde platform van SiYi Intelligence te versnellen.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Neurorevalidatie marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Neurorevalidatie marktsegmentatie, per type

Hoofdstuk 9 Neurorevalidatie marktsegmentatie, naar type toepassing

Hoofdstuk 10 Neurorevalidatie marktsegmentatie, naar type eindgebruiker

Hoofdstuk 11 Regionale analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https: //www.snsinsider.com/checkout/1261

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  Neurorehabilitation Market,Global Neurorehabilitation Market,Neurorehabilitation Market Size,Neurorehabilitation Market Share,Neurorehabilitation Market Trends,Neurorehabilitation Market Growth,Neurorehabilitation Market Analysis