header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Schets van de metaalrecyclingsector, wereldwijde uitvoerende spelers, interpretatie en winstgroei tot 2030

Sep 21, 2023 2:00 PM ET

Demarkt voor metaalrecycling werd in 2021 geschat op 46.284,9 miljoen dollar. De metaalrecyclingsindustrie zal naar verwachting groeien van USD 50.033,98 miljoen in 2022 tot USD 88.500,70 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,12% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). De drijvende factoren achter deze groei zijn onder andere een toenemend bewustzijn van de uitputting van metaalreserves, overheidsvoorschriften voor metaalwinning en stijgende bouwactiviteiten in regio’s zoals Europa en Azië-Pacific. Verstedelijking en industrialisatie dragen ook bij aan de groei van de metaalrecyclingmarkt, omdat ze vraag creëren naar infrastructuur en huisvesting, wat op zijn beurt de uitgaven van de overheid en consumenten stimuleert. Daarnaast zorgt het recyclen van metalen voor werkgelegenheid en draagt het bij aan de economie. De implementatie van wet- en regelgeving en de acceptatie van fabrikanten die gerecyclede metalen gebruiken om eindproducten te maken, stimuleren ook de expansie van de markt. De VS is een voorbeeld van een land waar de recyclingindustrie een aanzienlijke economische output genereert en werkgelegenheid biedt aan meer dan een miljoen mensen.

Overheidsvoorschriften en de wijdverspreide toepassing van recyclingmethoden door fabrikanten dragen bij aan de expansie van de metaalrecyclingmarkt. In de VS bijvoorbeeld genereert de recyclingindustrie een aanzienlijke economische output van in totaal 116,8 miljard dollar.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2201

De groei in de metaalrecyclingmarkt kan ook worden toegeschreven aan de bezorgdheid over de uitstoot van broeikasgassen. Tussen 1990 en 2020 is de netto-uitstoot van broeikasgassen als gevolg van menselijke activiteiten met 43% gestegen, waarbij de uitstoot van kooldioxide, die verantwoordelijk is voor bijna driekwart van alle emissies, met 51% is toegenomen.

Een andere factor die de groei van de metaalrecyclingmarkt stimuleert, is de toename van bouwprojecten, waardoor meer bouwafval naar stortplaatsen wordt gestuurd. Naar schatting wordt tot 30% van de bouwmaterialen die op een typische bouwplaats worden aangevoerd, verspild. Alleen al in 2018 werd bijna 145 miljoen ton afval van bouw- en sloopprojecten gestort op stortplaatsen in de VS.

Regionale inzichten:

Het onderzoek biedt inzicht in de metaalrecyclingmarkt in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld. De metaalrecyclingmarkt in de regio Azië-Pacific werd in 2021 gewaardeerd op USD 19.856,22 miljoen en zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de onderzoeksperiode als gevolg van het toegenomen gebruik van recyclingmetalen in de bouw- en auto-industrie in landen als China, Japan en India. De expansie van deze industrieën stimuleert de vraag naar recyclingmetalen en China heeft bijvoorbeeld een ontwikkelingsstrategie voor zijn bouwsector uitgebracht die digitale technologieën in het bouwproces integreert.

Het marktrapport richt zich op verschillende grote landen, waaronder de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het VK, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië. De Noord-Amerikaanse metaalrecyclingmarkt is de op één na grootste markt vanwege de groeiende vraag naar metalen in de auto-industrie en de inspanningen om metaalafval en de CO2-voetafdruk in de VS en Canada te verminderen.

Recycling speelt een cruciale rol in Noord-Amerika: ongeveer 42% van de ruwstaalproductie in de regio is afkomstig van gerecyclede materialen. De Verenigde Staten hebben het grootste aandeel in de metaalrecyclingmarkt in Noord-Amerika, terwijl Canada de snelst groeiende markt heeft. In Europa zal de metaalrecyclingmarkt tussen 2022 en 2030 naar verwachting snel groeien, vooral in landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. De auto-industrie is sterk afhankelijk van metaal voor de ontwikkeling van auto- en vrachtwagenframes, motoren en andere onderdelen, wat de vraag naar gerecycled metaal aanzienlijk beïnvloedt. De Duitse metaalrecyclingmarkt heeft het grootste marktaandeel in Europa, terwijl de Britse markt het snelst groeit.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2201

Marktsegmentatie:

De metaalrecyclingmarkt is onderverdeeld in segmenten op basis van het type en het schroot. Het grootste deel van de marktomzet werd in 2021 behaald door het ferro segment. Dit was te wijten aan de grote vraag naar ferrometalen in verschillende industrieën zoals elektronica, auto’s en de bouw. IJzer en staal zijn twee voorbeelden van ferrometalen die gemakkelijk kunnen worden gerecycled. De kosten van het recyclen van deze metalen zijn lager dan het maken van nieuw metaal uit het basiserts, waardoor het een meer economische optie is.

De marktsegmentatie op basis van schroot omvat oud en nieuw schroot. In 2021 domineerde het oude schrootsegment de markt vanwege de lagere kosten. Het zal naar verwachting het snelst groeiende segment zijn tijdens de prognoseperiode 2022-2030. Gerecycled oud schroot is goedkoper dan nieuw gewonnen metalen, waardoor het een meer kosteneffectieve grondstof is voor fabrikanten. Het gebruik van gerecycled oud metaal verlaagt de productiekosten, wat leidt tot lagere prijzen voor consumptiegoederen zoals auto’s, apparaten, meubels en verpakkingen voor levensmiddelen. Als gevolg hiervan heeft het goedkope oude schroot een positieve invloed op de groei van de metaalrecyclingmarkt.

De metaalrecyclingmarkt is opgesplitst naar eindgebruikers in de categorieën verpakking, scheepsbouw, auto’s en bouw. Het bouwsegment was de dominante markt in 2021 en zal naar verwachting sneller groeien tijdens de prognoseperiode van 2022-2030. De bouwsector groeit snel en er is een stijgende vraag naar staal in renovatie- en verbouwingsprojecten, wat naar verwachting de groei van het bouwsegment zal stimuleren. De bouwsector is een van de grootste verbruikers van metaalproducten, waaronder gereedschap, apparatuur en bouwbenodigdheden, en de hoeveelheid metaalmaterialen die in deze sector wordt gebruikt is aanzienlijk.

Blader door het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-recycling-market-2201

Belangrijkste leveranciers:

  • ARCE AURUBIS AG
  • ECHT ALLOE
  • ARCELOR Mittal S.A.
  • LOR Mittal S.A
  • Nucor Corporation
  • Commerciële metaalonderneming
  • NOVELIS Inc.
  • Norton Aluminium Ltd.
  • KUUSAKOSI
  • Europese Metaalrecycling
  • DOWA Holdings Co. Ltd.
  • Sims Metaalbeheer
  • Tom Martin & Co. Ltd., onder andere

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft de hoogste doelstelling om marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Metal Recycling Market,Metal Recycling Market Share,Metal Recycling Market Trends,Metal Recycling Market Growth