header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Type 1 Diabetes markt zal 13,64 miljard dollar overschrijden tegen 2030 door vooruitgang in insulinetoedieningstechnologieën en innovaties in continue glucosemonitoring (CGM)

Sep 21, 2023 9:00 AM ET

Op basis van het onderzoek van SNS Insider is de Type 1 Diabetes Markt klaar voor een significante groei door een combinatie van technologische vooruitgang, innovatie in de gezondheidszorg en een verhoogd bewustzijn.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor type 1 diabetes, die in 2022 werd gewaardeerd op 7,59 miljard dollar, naar verwachting in 2030 een waarde zal hebben bereikt van 13,64 miljard dollar, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,6% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Type 1 diabetes, vaak jeugddiabetes genoemd, is een chronische auto-immuunziekte die de manier beïnvloedt waarop je lichaam bloedsuiker (glucose) reguleert. In de loop der jaren is er aanzienlijke vooruitgang geboekt in de behandeling van diabetes, waaronder de ontwikkeling van insuline-analogen en systemen voor continue glucosemonitoring. Het onderzoek naar mogelijke behandelingen, zoals bètaceltransplantatie en kunstmatige alvleeskliertechnologie, blijft doorgaan.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1076

Marktanalyse

De Type 1-diabetesmarkt wordt beïnvloed door verschillende belangrijke groeifactoren die het landschap van onderzoek, behandeling en beheer van deze chronische aandoening vormgeven. Voortdurende vooruitgang in insulinetoedieningsmethoden, zoals insulinepompen en slimme insulinepennen, verbeteren het gemak en de precisie van insulinetoediening. Deze technologieën helpen patiënten om een betere glykemische controle te bereiken en het risico op complicaties te verminderen, wat de groei van de markt stimuleert. CGM-apparaten hebben een revolutie teweeggebracht in diabetesbeheer door real-time glucosegegevens te leveren, waardoor patiënten geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over hun insulinedoseringen en keuzes in levensstijl. Voortdurende verbeteringen in de nauwkeurigheid en bruikbaarheid van CGM’s blijven de marktgroei stimuleren. Dankzij de vooruitgang in genomica en gepersonaliseerde geneeskunde kunnen zorgverleners behandelingsplannen op maat maken voor personen met type 1-diabetes op basis van hun genetische en fysiologische kenmerken. Deze aanpak verbetert de doeltreffendheid van de behandeling en de resultaten voor de patiënt, wat de groei van de markt stimuleert.

De belangrijkste spelers in het rapport zijn de volgende:

Abbott Laboratories, Bayer AG, Eli Lilly and Company, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson Ltd, Merck & C0., Pfizer Inc, Takeda Pharmaceutical, AstraZeneca PLC, XOMA Corp, en anderen.

Type 1 Diabetes Markt Segmentatie als volgt:

Naar apparaten

  • Insulinepomp
  • Insulinepen
  • Bloedglucosemeter
  • Overige

Naar eindgebruiker

  • Ziekenhuizen
  • Onderzoeksinstellingen
  • Thuiszorg

Per product

  • Snelwerkende insuline
  • Kortwerkende insuline
  • Insuline met middellange werking
  • Langwerkende insuline
  • Overige

Impact van Recessie

Een recessie kan aanzienlijke en verstrekkende gevolgen hebben voor de type 1 diabetes markt. De betaalbaarheid van medicijnen, de toegang tot gezondheidszorg, onderzoek en ontwikkeling, ondersteuningsprogramma’s en het algehele welzijn van patiënten kunnen allemaal beïnvloed worden. Het is van essentieel belang dat gezondheidszorgsystemen, beleidsmakers en belangengroepen deze uitdagingen proactief aanpakken om ervoor te zorgen dat mensen met type 1 diabetes de zorg en ondersteuning blijven krijgen die ze nodig hebben, zelfs in economisch moeilijke tijden.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Economische instabiliteit veroorzaakt door oorlog kan leiden tot verminderde koopkracht en hogere inflatie. Hierdoor kunnen diabetesgerelateerde medicijnen en apparaten minder betaalbaar worden voor individuen, wat leidt tot suboptimaal diabetesbeheer. Als reactie op de uitdagingen die ontstaan door oorlogsgerelateerde verstoringen, kunnen zorgverleners steeds vaker gebruikmaken van telegeneeskunde en technologieën voor monitoring op afstand voor diabetesbeheer. Dit kan de toegang tot zorg voor patiënten in conflictgebieden vergemakkelijken.

Wilt u een rapport op maat voor uw bedrijf? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1076

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, heeft een hoge prevalentie van type 1 diabetes. Het beschikt over geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en onderzoeksfaciliteiten, wat leidt tot een sterke focus op geavanceerde behandelingen, waaronder insulinepompen en continue glucosemonitoren (CGM’s). Er is ook een groeiende belangstelling voor kunstmatige pancreassystemen en gentherapie. Als een van de dichtstbevolkte landen ter wereld is China uit de Aziatische regio een belangrijke markt voor type 1 diabetes. De overheid investeert steeds meer in gezondheidszorginfrastructuur en onderzoek, wat leidt tot vooruitgang in diabetesbeheer. Traditionele Chinese geneeskunde is ook geïntegreerd in sommige behandelingsmethoden.

Belangrijkste resultaten van de Type 1 Diabetes Marktstudie

Het segment bloedglucosemeters heeft zich ontpopt als een dominante kracht in het waarborgen van effectief diabetesbeheer. De dominantie van het segment is te danken aan de voortdurende ontwikkeling van geavanceerde technologie. Deze apparaten zijn geëvolueerd van eenvoudige glucosemeters naar slimme, verbonden systemen die real-time datatracking, analyse en integratie met mobiele apps bieden.

De markt heeft een revolutie gezien op het gebied van insulinetherapie, waarbij het segment voor snelwerkende insuline een dominante speler is geworden. De groei en innovatie van dit segment hebben een grote invloed gehad op het leven van mensen met type 1-diabetes en bieden preciezere en flexibelere behandelingsopties.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot Type 1 Diabetesmarkt

Lilly, de bekende farmaceutische reus, heeft onlangs een strategische stap gezet door Sigilon Therapeutics over te nemen, een baanbrekend biotechnologiebedrijf dat vooroploopt in de ontwikkeling van innovatieve therapieën voor een breed scala aan ziekten.

In een baanbrekende ontwikkeling op het gebied van regeneratieve geneeskunde heeft de Vertex Type 1 Stamcel Therapie de felbegeerde goedkeuring gekregen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) om klinische tests te starten.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1076

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Type 1 Diabetes marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Type 1 Diabetes Markt Segmentatie, Naar Hulpmiddelen

Hoofdstuk 9 Type 1 Diabetes marktsegmentatie, per eindgebruiker

Hoofdstuk 10 Type 1 Diabetes marktsegmentatie, per product

Hoofdstuk 11 Regionale analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Ander Rapport

Insulinepomp markt

Markt voor bloedglucosecontroleapparaten

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  type 1 diabetes market,type 1 diabetes market size,type 1 diabetes market cost,type 1 diabetes market us,type 1 diabetes market analysis,type 1 diabetes market breakdown,type 1 diabetes market information,type 1 diabetes market size united states,type 1 diabetes market growth,type 1 diabetes market trends,type 1 diabetes market share