header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verf & Coatings Market to Surpass USD 186.74 Billion in 2030 Driven by Rapid Urbanization and Construction Boom Coupled with Rising Infrastructure Development

Sep 21, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider blijft de markt voor verven & coatings groeien en zich ontwikkelen als gevolg van een combinatie van factoren, waaronder verstedelijking, ontwikkeling van de infrastructuur, technologische vooruitgang, duurzaamheidsoverwegingen en veranderende consumentenvoorkeuren.

Ontvang een voorbeeldrapport van de Verf & Coatings Markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2012

De belangrijkste bedrijfsprofielen die zijn opgenomen in de marktstudie naar verven & coatings zijn:

  • Nippon Paint
  • RPM International
  • PPG Industries
  • Sherwin-Williams
  • AkzoNobel N.V.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor verven & coatings in 2030 een waardering van 186,74 miljard USD heeft bereikt, met een verwachte daling tot 141,81 miljard USD in 2022, gevolgd door een voorspelde groei met een CAGR van 3,5% van 2023 tot 2030.

Marktbereik

Verven en coatings, vaak beschouwd als de onbezongen helden van de moderne industrie en design, zijn veelzijdige stoffen die een tweeledig doel dienen: bescherming en esthetiek. Deze opmerkelijke stoffen zijn alomtegenwoordig in ons dagelijks leven en sieren alles, van de muren van onze huizen tot de glanzende buitenkant van wolkenkrabbers. De belangrijkste functie van verven en coatings is het beschermen van oppervlakken tegen de meedogenloze krachten van de natuur. Of het nu gaat om een stalen brug die de strijd aanbindt met corrosie of een houten hek dat bestand is tegen bederf door vocht, deze coatings fungeren als beschermende schilden.

Marktanalyse

De wereldwijde verf & coatings markt is een dynamische en evoluerende industrie die een cruciale rol speelt in verschillende sectoren, waaronder de bouw, auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en industriële productie. De wereldbevolking neemt gestaag toe, waardoor verstedelijking en de ontwikkeling van infrastructuur worden gestimuleerd. Deze groei maakt de bouw van nieuwe gebouwen, bruggen en wegen noodzakelijk, waardoor een aanzienlijke vraag naar verven en coatings in de bouwsector ontstaat. Overheidsinitiatieven en investeringen in de ontwikkeling van infrastructuur, zoals de bouw van slimme steden en transportnetwerken, stimuleren de vraag naar hoogwaardige coatings voor bruggen, tunnels en openbare gebouwen. De lucht- en ruimtevaart en defensie vereisen gespecialiseerde coatings om vliegtuigen en militaire uitrusting te beschermen tegen ruwe omgevingen, corrosie en slijtage. Naarmate deze sectoren zich uitbreiden, neemt ook de vraag naar geavanceerde coatings toe.

Heeft u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2012

De marktsegmenten en subsegmenten van de Verf & Coatings staan hieronder vermeld:

Naar technologie:

  • Watergedragen
  • Oplosmiddelgedragen
  • Poedercoatings
  • Overige

Per hars:

  • Acryl
  • Alkyd
  • Epoxy
  • Polyester
  • Polyurethaan
  • Vinyl
  • Fluorpolymeer
  • Overige

Naar eindgebruiker:

  • Architecturaal
  • Industrieel
  • Overige

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de verf & coatingmarkt wordt beïnvloed door een complex samenspel van factoren, waaronder consumentengedrag, commerciële bouwtrends, kostendruk en overheidsmaatregelen. Hoewel de sector tijdens economische recessies met uitdagingen kan worden geconfronteerd, kunnen er ook groei- en aanpassingskansen ontstaan, gedreven door een veranderende marktdynamiek en veranderende klantenbehoeften. Bedrijven die wendbaar en innovatief zijn en hun strategieën kunnen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden, zijn mogelijk beter uitgerust om de uitdagingen van een recessie in deze sector het hoofd te bieden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een reeks uitdagingen en onzekerheden met zich meegebracht voor de verf- en & coatingsmarkt. De industrie heeft te maken gehad met verstoringen in de toeleveringsketen en hogere kosten, maar het heeft bedrijven er ook toe aangezet om nieuwe inkoopmogelijkheden te verkennen en zich aan te passen aan de veranderende marktdynamiek. De langetermijnimpact op de industrie zal afhangen van de duur van het conflict en de geopolitieke gevolgen ervan. Bedrijven zullen wendbaar moeten blijven en zich moeten kunnen aanpassen om deze uitdagingen effectief het hoofd te kunnen bieden.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

In Noord-Amerika heeft de strenge milieuregelgeving de industrie aangezet tot de ontwikkeling van milieuvriendelijke coatings met een laag VOS-gehalte (vluchtige organische verbindingen). Dit heeft geleid tot een groeiende vraag naar watergedragen en hoogwaardige coatings. Europese consumenten en overheden geven prioriteit aan duurzaamheid, waardoor de vraag naar coatings met een lagere milieu-impact toeneemt. Dit heeft geleid tot het gebruik van biogebaseerde en duurzame grondstoffen. De bloeiende bouwsector in landen als China en India heeft de vraag naar verven en coatings voor zowel residentiële als commerciële toepassingen gestimuleerd.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor verven & coatings

  • Watergedragen verven en coatings zijn steeds populairder geworden vanwege hun milieuvriendelijkheid en lagere uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS). Naarmate de milieuregelgeving wereldwijd strenger wordt, zal de vraag naar watergedragen producten verder toenemen.
  • Acrylverven en -coatings zullen de markt domineren omdat ze worden geprefereerd om hun veelzijdigheid, duurzaamheid en levendige kleuropties. Ze worden op grote schaal gebruikt in zowel binnen- als buitentoepassingen, zoals architecturale coatings, autoafwerkingen en industriële coatings.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor verven & coatings

  • Dow, een wereldleider in materiaalwetenschappen, heeft een belangrijke stap voorwaarts gezet in de coatingindustrie met de lancering van hun geavanceerde Digital Coatings Formulation Platform. Dit innovatieve platform vertegenwoordigt een baanbrekende benadering van de formulering van coatings en belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop coatings worden ontwikkeld, aangepast en toegepast in verschillende industrieën.
  • In een opwindende ontwikkeling binnen de automobielindustrie heeft Berger Paints onlangs een baanbrekende overeenkomst gesloten met twee belangrijke spelers op dit gebied: Nippon Paint Automotive en de Isaac Newton Corporation. Dit strategische partnerschap belooft een nieuw tijdperk van innovatie en uitmuntendheid in te luiden in de wereld van coatings en materialen voor de automobielindustrie.

Koop Single User PDF van Paints & Coatings Market @ https://www.snsinsider.com/checkout/2012

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

  1. Analyse van de waardeketen
  2. Porter’s 5 krachten model
  3. PEST-analyse

8.Verven & marktsegment coatings, per technologie

9.Paints & Coatings marktsegment, per hars

10.Paints & Coatings marktsegment, per industrie voor eindgebruik

  1. Regionale analyse
  2. Bedrijfsprofiel

13.Concurrentielandschap

  1. Conclusie

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, zodat we u kunnen helpen bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:
Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Paints & Coatings,Paints & Coatings Market,Paints & Coatings Market Size,Paints & Coatings Market Share,Paints & Coatings Market Scope,Paints & Coatings Market Analysis