header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voorschriften voor steigers en naleving: De veiligheid van werknemers garanderen tot 2030

Sep 21, 2023 3:00 PM ET

Van USD 50.7746 miljoen in 2022 tot USD 75.843,4 miljoen in 2030 zal de steigermarkt naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,90%. (2022 – 2030).

Aankomend marktonderzoek Insights:

In 2021 zal de steigermarkt naar verwachting USD 47.945 8 miljoen waard zijn. Van USD 50.7746 miljoen in 2022 tot USD 75.843,4 miljoen in 2030 zal de steigermarkt naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,90%. (2022 – 2030).

Factoren die de expansie van de wereldwijde markt stimuleren zijn onder andere de stijgende bouwsector, infrastructuuruitgaven, overheidsinitiatieven en voortdurende privatisering. Overheidssteun voor veiligheidsinitiatieven en -wetten voor werknemers is een van de belangrijkste drijfveren van de sector.

De marktdynamiek geeft aan dat de markt wordt gedreven door de groeiende vraag vanuit de woningbouw. In de infrastructuurindustrie zijn steigers vaak nodig. Steigers zijn bovendien hard nodig voor de nieuwe vorm van hogesnelheidsbouw. Het gebied Azië-Pacific staat bekend om zijn hoogwaardige spoorbouw. Het vergemakkelijkt de verplaatsing van voorraden naar het bovenste niveau van een gebouw voor bouwvakkers. Een trapvormig geraamte, vergelijkbaar met dat van de steigers, ondersteunt het hele bouwproces.

De primaire drijvende kracht achter de omzetgroei van de steigermarkt is de vraag vanuit de bouwsector.

Anderzijds is er een aanzienlijk aantal ongeorganiseerde bedrijven actief in opkomende markten zoals Zuid-Afrika, Rusland, Brazilië, China en India. Marktschattingen tonen aan dat ongeveer 95% van de bouwprojecten in India alleen al conventionele steigers gebruiken. Consumenten geven de voorkeur aan goedkope steigers omdat ze betaalbaarder zijn. De bouwsector in opkomende landen vraagt immers om een aanzienlijke som geld. Deze zorgen vertragen dus de industrie en hebben een negatief effect op de markt, vooral in opkomende markten. De expansie van de markt als reactie op de stijgende vraag van klanten naar renovatie en vervanging van huizen is een andere factor die de industrie stimuleert.

Het Harvard Joint Center for Housing Research voorspelt bijvoorbeeld dat de uitgaven voor woningrenovatie en -reparatie zullen stijgen van 3,5 procent eind 2020 naar 3,8 procent eind 2021. Door deze expansie is de CAGR van de markt de laatste tijd gestegen.

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/4900

Regionale perspectieven in ontwikkeling

De analyse biedt marktinformatie voor Europa, het Aziatisch-Pacifisch gebied, Noord-Amerika en de rest van de wereld, afhankelijk van de regio. De steigermarkt in Azië-Pacific zal naar verwachting 20.185,1 miljoen dollar bereiken in 2021 en zal tijdens de prognoseperiode stijgen met een sterke CAGR van 4210 procent. Bamboe en hardhouten triplexplaten worden in dit gebied veel gebruikt om bekistingen en steigers te maken vanwege hun grote beschikbaarheid en lage kosten.

De beschikbaarheid van grondstoffen en arbeidskosten die binnen bereik liggen, bevorderen de groei van de marktomzet. Het minimumloon voor contractarbeiders in India bedraagt bijvoorbeeld 148 USD per maand (10.000 Rs).

Bovendien kende de Indiase steigermarkt de snelste groei in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de Chinese steigermarkt het grootste marktaandeel had.

De VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië zijn andere belangrijke landen die in de marktanalyse aan bod komen.

Als gevolg van voortdurende doorbraken en vooruitgang in de beton- en bekistingssector had de Noord-Amerikaanse steigerindustrie het op één na grootste omzetaandeel in 2021.

De omzetgroei van de markt in deze sector wordt gestimuleerd door bedrijven die hun interne innovatie en efficiëntie verhogen en tegelijkertijd nieuwe waarde creëren voor hun huidige en toekomstige consumenten. CEMEX moedigt innovatie in de bouwsector bijvoorbeeld actief aan. Het Digital Innovations in Motion programma bij CEMEX omvat initiatieven om de line of business, back-office activiteiten en intelligente productie te bevorderen.

Het op twee na grootste omzetaandeel in 2021 was in handen van de steigermarkt in Europa, wat kan worden toegeschreven aan de toenemende onderzoeksinspanningen om nieuwe bekistingsonderdelen te ontwikkelen. Onderzoekers van de ETH Zürich hebben bijvoorbeeld een systeem van 3D-geprinte bekistingsonderdelen ontwikkeld die in een mal kunnen worden geplaatst die wordt gebruikt om prefab betonpanelen te maken om een patroon van lege cellen over de hele plaat te produceren. Ze zijn gemaakt van mineraal schuim dat recyclebaar is.

Daardoor wordt er tijdens het hele bouwproces minder beton gebruikt. Bovendien was de Britse steigermarkt de markt in Europa met de snelste groei, terwijl de Duitse steigermarkt het grootste aandeel had.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4900

Inzichten in marktsegmenten voor steigers

Steigers met ondersteuning, hangsteigers en rolsteigers vormen de drie segmenten van de steigermarkt. Verwacht wordt dat de sector van de ondersteunde steigers aanzienlijk zal toenemen (41%) in de wereldwijde markt voor steigers. Het biedt voordelen zoals eenvoudige installatie, betaalbaarheid en veiligheid, waardoor de vraag ernaar toeneemt. Deze steigervorm wordt vooral gebruikt in de bouwsector. Bovendien worden rolsteigers meestal gebruikt voor kortlopende taken die op verschillende locaties over een langere afstand moeten worden uitgevoerd.

De mechanische en elektrische industrieën maken er het meest gebruik van.

De marktgegevens voor steigers zijn onderverdeeld in staal, aluminium, hout en andere materialen. In de geprojecteerde periode zal de omzet van de steigermarkt naar verwachting het snelst groeien in de sector voor aluminium steigers. Aluminium wordt veel gebruikt in steigers die fysiek opgetild en geplaatst kunnen worden omdat het lichter is dan staal.

De vooruitzichten van de steigermarkt zijn onderverdeeld op basis van de toepassing in de bouwsector, elektrisch onderhoud, tijdelijk podium en andere. De bouwsector domineerde de markt in 2021. Steigers worden gebruikt in barrières, roostersystemen, verplaatsbare podia, stoelen en ondersteuningsstructuren. Het kan worden toegepast bij schoonmaak-, bouw-, onderhouds- en verbouwingsprojecten.

Het is essentieel voor de bouwindustrie. Tijdelijk podium zal volgens de marktprojectie het snelst groeien. De groei kan worden toegeschreven aan de toegenomen waardering van mensen voor de algehele esthetiek van de infrastructuur. Het groeiende gebruik van tijdelijke podiums heeft dus een gunstig effect op de marktexpansie.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/scaffolding-market-4900

Belangrijkste spelers:

PERI GmbH, Waco Kwikiorm Ltd, Wilhelm Layher Holding GmbH en ADTO Industrial Group Co.Ltd. zijn belangrijke spelers.

Blader door meer rapporten:

Roltrap Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor sanitair en fittingen – Wereldwijde prognose tot 2032

Vacuüm Isolatiepanelen Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling voor 2032

India marktonderzoeksrapport geprefabriceerde gebouwen – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor PVC-buizen – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Scaffolding,Scaffolding Market,Scaffolding Industry,Scaffolding Market Size,Scaffolding Market Share,Scaffolding Market Forecast