header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zwavelzuurmarkt bepaald door productie, samenvatting, bedrijfsprofiel en schatting tot 2030

Sep 21, 2023 2:00 PM ET

De omvang van de zwavelzuurmarkt werd in 2022 geschat op 13,26 miljard dollar. Volgens de prognoses zal de zwavelzuurmarkt groeien van 13,74 miljard dollar in 2023 tot 17,78 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 3,73% in de loop van het prognosejaar (2023 – 2030).

De groeiende vraag naar zwavelzuur in verschillende sectoren en de stijgende vraag naar meststoffen in de landbouwsector zijn enkele van de belangrijkste factoren die de vraag naar zwavelzuur stimuleren.

De belangrijkste factor die de vraag naar zwavelzuur van elektronische kwaliteit tijdens de verwachte periode stimuleert, is de toename van het gebruik ervan in verschillende toepassingen, waaronder halfgeleiders, PCB-schermen en IC-fabricage. Het gebruik van zwavelzuur in halfgeleiders neemt gestaag toe omdat deze elektronische zwavelzuursoort wordt gebruikt voor het reinigen en etsen van halfgeleiders en printplaten. Het gebruik ervan in complexe en gespecialiseerde elektronische toepassingen maakt het de meest gebruikte speciale natte chemische stof in de halfgeleiderindustrie, wat de ontwikkeling van het segment in de loop van de voorspellingsperiode stimuleert.

Volgens de Semiconductor Industry Association bereikte de omzet in de wereldwijde halfgeleidersector $ 439,0 miljard in 2020, een stijging van 6,5 procent ten opzichte van het totaal van $ 412,3 miljard in 2019. De inkomsten voor december 2020 bedroegen 39,2 miljard dollar, een stijging van 8,3% ten opzichte van het totaal van december 2019, maar een daling van 2,0% ten opzichte van het totaal van november 2020. De $117,5 miljard omzet voor het vierde kwartaal van 2020 betekent een stijging van 3,5% ten opzichte van het totaal voor het derde kwartaal en een stijging van 8,3% ten opzichte van het gebruikelijke verkoopvolume voor het vierde kwartaal. De groei in de verkoop van halfgeleiders is te danken aan de toegenomen technologische vooruitgang in de auto-industrie en de gezondheidszorg. Dit veroorzaakt een stijging van de vraag naar zwavelzuur. Vandaar dat dit element de groei van de markt stimuleert.

Krijg gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2037

Bovendien zal, ondanks recente structurele verbeteringen in de zwavelzuurindustrie als geheel, het evenwicht tussen vraag en aanbod in gevaar blijven door de toegenomen capaciteit. De behoefte aan meststoffen neemt toe naarmate er meer ammoniumsulfaat, diammoniumfosfaat en andere meststoffen worden geproduceerd. Daarnaast wordt verwacht dat ontwikkelingslanden de bouw van nieuwe zwavelbranders aanzienlijk zullen uitbreiden om te voldoen aan de stijgende vraag naar zwavelzuur in de meststoffen- en metaalverwerkende industrie, omdat zwavelzuur voornamelijk wordt gebruikt bij de productie van meststoffen zoals superfosfaat van kalk en ammoniumsulfaat. Zwavelzuur wordt steeds vaker gebruikt in autoaccu’s als gevolg van de stijgende vraag naar elektrische voertuigen, wat in de komende jaren zal leiden tot een nieuw gebruik (in de automobielsector).

De vraag naar zwavelzuur wordt beïnvloed door de groeiende farmaceutische en infrastructuursectoren op de lokale markt, wat ook invloed heeft op de prijs van zwavelzuur.

Om ervoor te zorgen dat de groene uiteinden binnen een dag of twee verschrompelen en zwart worden, besproeien aardappeltelers hun velden met een zwavelzuuroplossing voor de oogst. Dit bevordert het drogen van de stengels en voorkomt dat ze de oogstapparatuur hinderen. Zwavelzuur biedt de voordelen van snelle Kill-on-contact en het vermogen om pathogene zweren aan het grondoppervlak, zoals Phytophthora infectie, uit te roeien in vergelijking met een ander gebruikelijk droogmiddel. Maar omdat de kiemen onder het afval niet in direct contact komen met het zwavelzuur, worden ze niet beschadigd.

Bovendien gebeurt de wijnstok Kil zo snel dat de knollen niet kunnen groeien of schil kunnen ontwikkelen. Er wordt dus verwacht dat deze factor de omzet van de zwavelzuurmarkt zal stimuleren.

Regionaal inzicht in zwavelzuur

De analyse biedt marktinformatie voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Gedurende de onderzoeksperiode zal de zwavelzuurmarkt in Azië-Pacific naar verwachting groeien met 43,90% CAGR, tot USD 4,3 miljard in 2021. Er wordt verwacht dat naarmate de zwavelproductie in China en Japan toeneemt, ook de verscheidenheid aan zwavelzuurproducten voor de verschillende regionale toepassingssectoren zal toenemen. De export vanuit China is gestegen als gevolg van de voorspelde marktleidende groei van de vraag naar H2SO4 vanuit de Filippijnen en Indonesië.

De Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië zijn andere belangrijke landen die in de marktstudie aan bod komen. Brazilië, Zuid-Korea, Australië, China, Japan, India en Spanje

Door de toenemende toepassingen in de auto-industrie, de stijgende vraag naar anorganische chemische productie en de stijgende vraag naar kunstmestproductie heeft de Noord-Amerikaanse zwavelzuurmarkt het snelst groeiende marktaandeel. Volgens het Observatory of Economic Complexity is Canada ‘s werelds grootste producent en exporteur van zwavelzuur (OEC). Ook de Amerikaanse zwavelzuurmarkt had het grootste marktaandeel en de snelst groeiende markt op dit gebied bevond zich in Canada.

De markt voor zwavelzuur in Europa zal naar verwachting aanzienlijk groeien tussen 2022 en 2030. Dit wordt gestimuleerd door toegenomen investeringen en de ontwikkeling van samenwerkingsverbanden tussen grote bedrijven die de zwavelzuurproductie proberen te verbeteren als reactie op de groeiende vraag vanuit de elektronica- en automobielsector. De grootste markt voor zwavelzuur bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2037

Marketing Segmentatie

Inzicht in het type zwavelzuur: Op basis van het soort module wordt de zwavelzuurmarkt gesegmenteerd in vier categorieën: geconcentreerd zwavelzuur, batterijzuur en kamerzuur. In termen van marktstatistieken voor zwavelzuur domineerde de sector voor verdund zwavelzuur in 2021 en zal deze naar verwachting het snelst groeien tussen 2022 en 2030.

Pyrotechniek, ammonium, sulfaatzouten, waterstofperoxide, kleurstoffen en pigmenten en geneesmiddelen worden veel gebruikt bij de productie van synthetische detergentia. Om verontreinigingen uit benzine en andere producten op basis van aardolie te zuiveren, wordt dit gebruikt bij de raffinage van aardolie.

Inzicht in de toepassing van zwavelzuur:

De op technologie gebaseerde marktsegmentatie voor zwavelzuur is onderverdeeld in drie categorieën: metaalverwerking, pulp- en papierproductie en meststoffen op basis van fosfaat. Gedurende de projectieperiode, 2022-2030, zal het segment van fosfaatmeststoffen zich naar verwachting sneller ontwikkelen dan alle andere. Deze categorie leidde de marktgroei in 2021. Door de toenemende industrialisatie en verstedelijking is er minder landbouwgrond, waardoor boeren fosfaatmeststoffen moeten gebruiken om hun landbouwproductie te verhogen.

Er wordt verwacht dat een groter gebruik van zwavelzuur bij de productie van hoogwaardige landbouwmeststoffen de productie van fosfaatmeststoffen zal verbeteren, wat de marktontwikkeling zal ondersteunen.

Blader door het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/sulfuric-acid-market-2037

Belangrijkste spelers

  • BASF SE (Duitsland)
  • OCP Groep S.A. (Marokko)
  • The Mosaic Company (VS)
  • Nouryon (Nederland)
  • PVS Chemicals Inc (VS)
  • Aurubis (Duitsland)
  • Ineos Enterprises Limited (VK)
  • Oriental Carbon & Chemicals Ltd. (India)
  • Amal Ltd. (India)
  • Dexo Fine Chem Pvt. Ltd. (India)

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Sulfuric Acid Market,Sulfuric Acid Market Share,Sulfuric Acid Market Trending,Sulfuric Acid Market Demands