header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bezorgingsdrone markt zal USD 1,13 miljard bereiken tegen 2030 door grote e-commerce boom en stijgende voorkeur voor contactloze bezorging

Sep 22, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de Delivery Drone Market klaar voor een aanzienlijke groei als gevolg van een samenloop van factoren, waaronder de e-commerce boom, verstedelijking, milieuoverwegingen, technologische vooruitgang, veranderingen in de regelgeving, kostenefficiëntie, verbeterde toegang tot afgelegen gebieden en innovatieve use cases.

Het rapport van SNS Insider voorspelt dat de Delivery Drone Market een aanzienlijke groei zal doormaken, van 360,83 miljoen USD in 2022 tot naar schatting 1,13 miljard USD in 2030, met een opmerkelijke samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 53,94% verwacht in de periode 2023-2030.

Dronebezorgingsmarkt

Een bezorgdrone is een innovatief en autonoom vliegtuig dat is ontworpen voor het afleveren van pakketten, goederen of andere items op specifieke bestemmingen, meestal zonder de noodzaak van een menselijke piloot aan boord. Deze drones hebben de afgelopen jaren veel aandacht gekregen vanwege hun potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de logistieke en transportsector. Operators of bedrijven kunnen Delivery Drones op afstand monitoren en besturen via speciale software of applicaties. Dit maakt het mogelijk om leveringen in realtime te volgen en zorgt voor veiligheid en naleving van regelgeving.

Marktanalyse

De Delivery Drone-markt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door verschillende factoren die de manier waarop goederen worden getransporteerd en geleverd een nieuwe vorm geven. De snelle uitbreiding van e-commerce platforms heeft geleid tot een grotere vraag naar efficiënte en snelle bezorgoplossingen. Bezorgingsdrones bieden een manier om het bezorgproces te versnellen, de verzendkosten te verlagen en klanten snellere levertijden te bieden. Vooruitgang in de technologie van drones, waaronder een verbeterde levensduur van de batterij, betere systemen om obstakels te vermijden en een verbeterde GPS-nauwkeurigheid, hebben de bezorgdrones betrouwbaarder en veiliger gemaakt voor autonome operaties. Deze technologische verbeteringen hebben de potentiële gebruiksscenario’s voor Delivery Drones uitgebreid. Veel landen beginnen regelgeving en kaders op te stellen voor de veilige exploitatie van Delivery Drones. Naarmate overheden duidelijkere richtlijnen en regelgeving ontwikkelen, wordt het voor bedrijven eenvoudiger om drones te integreren in hun bezorgactiviteiten, wat de groei van de markt verder aanwakkert.

Ontvang een voorbeeldrapport van de markt voor leveringsdrones @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1123

Belangrijke spelers zijn
– Boeing Company
– Cheetah logistieke technologie
– DHL Internationale GmbH
– Drone Levering Canada Corp
– Flirtey
– FlyTrex
– Wing Luchtvaart LLC
– Manna Aero
– Airbus SA
– Alibaba
– Amazon en andere spelers.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar type:
– Draaivleugel
– Hoewel vleugel

Per vaardigheid:
– > 10kg
– <10kg

Op Toepassingen:
– Winkels
– Gezondheid
– E-commerce
– Een snelbedieningsrestaurant
– Enkele

Op onderdelen:
– Aandrijfsysteem
– Luchtframe
– Besturingssysteem
– Batterij
– Camera
– Rondzwerven
– Enkele

Door Eindgebruikers:
– Verkoop & Logistiek,
– Eten en drinken,
– Gezondheid,
– Sommige

Impact van recessie

De impact van een recessie op de markt voor leveringsdrone’s is niet eenduidig. Het kan de groei zowel belemmeren als stimuleren, afhankelijk van verschillende factoren zoals consumentengedrag, investeringsklimaat en veranderingen in de regelgeving. Hoewel er op korte termijn uitdagingen kunnen zijn, suggereert het langetermijnpotentieel van dronebezorging, gedreven door automatisering, kostenefficiëntie en veranderende consumentenvoorkeuren, dat de industrie economische recessies kan doorstaan en er zelfs sterker uit kan komen in de periode na de recessie.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1123

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een reeks uitdagingen en kansen met zich meegebracht voor de markt van leveringsdrones. De oorlog heeft voor onzekerheden en verstoringen gezorgd, maar heeft ook het potentieel van drone-technologie in crisissituaties benadrukt. De langetermijnimpact op de sector zal afhangen van de duur van het conflict, de evolutie van de regelgeving en het vermogen van dronebedrijven om zich aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden. Bedrijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om drones te maken die effectief kunnen opereren in moeilijke omstandigheden, wat bredere toepassingen buiten oorlogsgebieden zou kunnen hebben.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

De Verenigde Staten leiden de Noord-Amerikaanse markt, waar veel bedrijven, waaronder Amazon en UPS, actief bezorgdrones testen en inzetten. Strenge regelgeving, met name van de Federal Aviation Administration (FAA), is een grote uitdaging geweest. De FAA werkt echter aan het stroomlijnen van de regelgeving om dronebezorgingsoperaties mogelijk te maken. In Europa neemt de belangstelling voor bezorgdrones toe, waarbij landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland verschillende gebruiksmogelijkheden onderzoeken. De regelgeving in Azië-Pacific ontwikkelt zich en sommige landen hebben de technologie voor dronebezorging snel omarmd.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de dronebezorgmarkt

– Het Selling & Logistics Segment omvat een breder scala aan diensten en technologieën die draaien om de naadloze integratie van drones in de logistieke en supply chain ecosystemen. In dit segment gaat het niet alleen om de drones zelf, maar om de hele infrastructuur die hen ondersteunt, van geautomatiseerde fulfillmentcentra tot geavanceerde algoritmen voor routeplanning.
– Het segment van de roterende vleugels heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen dankzij zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Deze drones, uitgerust met meerdere rotors die verticaal opstijgen en landen (VTOL) mogelijk maken, hebben bewezen uitzonderlijk bedreven te zijn in het manoeuvreren door stedelijke omgevingen en krappe ruimtes.

Recente ontwikkelingen in de markt voor bezorgdrones

– Shiprocket heeft een spannende samenwerking aangekondigd met Skye Air Unveiling om geavanceerde drone bezorgdiensten te introduceren. Deze strategische samenwerking brengt twee innovatieve marktleiders samen, met als doel om de last-mile delivery ervaring naar nieuwe hoogten te brengen – letterlijk.
– In een baanbrekende samenwerking heeft Walmart, de retailgigant die bekend staat om zijn toewijding aan innovatie, de krachten gebundeld met Wing, een toonaangevende speler in de dronebezorgingsindustrie, om klanten een ongekend niveau van gemak te bieden door middel van dronebezorgingsdiensten.

Koop de volledige PDF van het rapport over de dronebezorgmarkt @ https://www.snsinsider.com/checkout/1123

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten
1. Introductie
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie
5. Waardeketenanalyse
6. Het 5-krachtenmodel van Porter
7. PEST-analyse
8. Bezorgingsdrone markt, per type
9. Bezorgingsdrone markt, naar capaciteit
10. Dronebezorgingsmarkt, per toepassing
11. Dronebezorgingsmarkt, per component
12. Dronebezorgingsmarkt, per eindgebruiker
13. Regionale analyse
14. Bedrijfsprofielen
15. Concurrentielandschap
16. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het geven van betrouwbare informatie aan onze klanten en met onze expertise in de meeste industriële sectoren zijn we er trots op dat we erkend worden als een van de beste marktonderzoekbureaus ter wereld. We kunnen snel relevante onderzoeksprogramma’s ontwerpen en implementeren, waaronder enquêtes en focusgroepen, en we beschikken over de middelen en de competentie om te werken met klanten in vrijwel elke bedrijfssector.

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Delivery Drone Market,Delivery Drone Market Size,Delivery Drone Market Share,Delivery Drone Market Growth,Delivery Drone Market Trends,Delivery Drone Market Forecast,Delivery Drone Market Report