header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bioplastics zal tegen 2030 46.377,73 miljoen dollar overschrijden als gevolg van de groeiende bezorgdheid over het milieu en de strenge overheidsvoorschriften

Sep 22, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider zal de markt voor bioplastics blijven groeien door een combinatie van milieuoverwegingen, ondersteuning door regelgeving, technologische vooruitgang en veranderende consumentenvoorkeuren.

De markt voor bioplastics bereikte een waarde van USD 11.611 miljoen in 2022 en zal naar verwachting USD 46.377,73 miljoen bereiken in 2030, met een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,9% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030, aldus het rapport van SNS Insider.

De belangrijkste spelers zijn:

  • TEVJIN LIMITED
  • TORAY INDUSTRIES INC.
  • Toyota Tsusho Corporation
  • Avantium
  • PTT MCC Biochem Co. Ltd.
  • An Phat Holdings
  • NatureWorks LLC
  • SABIC
  • BASF SE
  • Futerro
  • Trinseo S.A.
  • Braskem
  • Totaal Corbion PLAIR
  • Overige

Ontvang een voorbeeldrapport van Bioplastics Marktgrootte 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3270

Marktrapport

Bioplastics zijn een soort biologisch afbreekbaar of biogebaseerd plastic materiaal dat is afgeleid van hernieuwbare bronnen zoals planten, agrarische bijproducten of micro-organismen. In tegenstelling tot traditionele kunststoffen, die voornamelijk worden gemaakt van fossiele brandstoffen zoals aardolie, bieden bioplastics een duurzamer en milieuvriendelijker alternatief. Biologisch afbreekbare bioplastics hebben de unieke eigenschap dat ze na verloop van tijd afbreken in natuurlijke verbindingen, zoals water en kooldioxide. Hierdoor zijn ze een uitstekende keuze voor eenmalig gebruik, zoals voedselverpakkingen en verpakkingen, omdat ze de persistentie van plastic afval in het milieu verminderen.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar product

    • Biologisch afbreekbaar
      • Polymelkzuur
      • Zetmeel Mengsels
      • Polybutyleenadipaattereftalaat (PBAT)
      • Polybutyleensuccinaat (PBS)
      • Overige
    • Niet biologisch afbreekbaar
      • Polyethyleen
      • Polyethyleentereftalaat
      • Polyamide
      • Polytrimethyleen tereftalaat
      • Overige

Naar toepassing

    • Verpakking
    • Landbouw
    • Consumptiegoederen
    • Textiel
    • Automobiel & Transport
    • Bouw & Bouw
    • Andere

Analyse van de markt

De markt voor bioplastics heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van bezorgdheid over het milieu, technologische vooruitgang en veranderende consumentenvoorkeuren. Het toenemende wereldwijde bewustzijn van milieuproblemen zoals plasticvervuiling en klimaatverandering heeft ertoe geleid dat consumenten en bedrijven op zoek zijn naar duurzamere materialen. Bioplastics, die afkomstig zijn van hernieuwbare bronnen en biologisch afbreekbaar zijn, bieden een milieuvriendelijker alternatief voor conventionele plastics. Regeringen en regelgevende instanties over de hele wereld voeren beleid en regelgeving in om plastic afval te verminderen en het gebruik van bioplastics te bevorderen. Deze regels omvatten een verbod op kunststoffen voor eenmalig gebruik, belastingen op traditionele kunststoffen en stimuleringsmaatregelen voor de productie van bioplastic. Voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen hebben geleid tot verbeterde formuleringen van bioplastic. Deze ontwikkelingen hebben geleid tot bioplastics met verbeterde eigenschappen zoals een hogere duurzaamheid, hittebestendigheid en flexibiliteit, waardoor ze geschikt zijn voor een breder scala aan toepassingen.

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie:

https:// www.snsinsider.com/enquiry/3270

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de bioplasticmarkt is een complex samenspel van economische, sociale en regelgevende factoren. Hoewel er op korte termijn uitdagingen kunnen ontstaan, blijven de langetermijnvooruitzichten voor de bioplasticindustrie gekoppeld aan het wereldwijde streven naar duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid. Hoe goed de industrie door een recessie navigeert, zal afhangen van haar aanpassingsvermogen, innovatie en vermogen om de blijvende voordelen van bioplastic te communiceren naar zowel consumenten als bedrijven.

Volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/bioplastics-market-3270

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft voor onzekerheid en uitdagingen gezorgd op de markt voor bioplastics, maar heeft ook de noodzaak van veerkracht en diversificatie binnen de sector aangetoond. De impact van het conflict zal afhangen van de duur en de ernst ervan, maar ook van de manier waarop de belangrijkste belanghebbenden in de bioplasticsector zich aanpassen aan het veranderende geopolitieke en economische landschap. Uiteindelijk zullen de langetermijnvooruitzichten van de markt beïnvloed blijven worden door wereldwijde inspanningen om duurzaamheid en milieuproblemen aan te pakken.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen

In Noord-Amerika is de vraag naar bioplastics gestegen als gevolg van het toenemende milieubewustzijn en de strenge regelgeving. Stimuleringsmaatregelen van de overheid, zoals belastingkredieten en subsidies voor biogebaseerde materialen, hebben onderzoek en ontwikkeling in deze sector aangemoedigd. Europa loopt voorop in de markt voor bioplastics, met verschillende landen die strenge regels invoeren om plastic afval te verminderen. Het verbod van de Europese Unie op plastic voor eenmalig gebruik en de ambitieuze doelen voor recyclebaarheid en biogebaseerde inhoud hebben de groei van bioplastics gestimuleerd. Groeiende bevolkingen, verstedelijking en veranderende levensstijlen hebben geleid tot een toename van het plasticverbruik, waardoor er een dringende behoefte is aan duurzame alternatieven. Aziatische overheden stimuleren de ontwikkeling van bioplastics door middel van subsidies en stimuleringsmaatregelen om plasticvervuiling tegen te gaan.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de bioplasticmarkt

  • Het biologisch afbreekbare segment is klaar om op te komen als een dominante kracht in de markt, gedreven door een wereldwijde verschuiving naar duurzaamheid en milieubewuste consumentenvoorkeuren. Dit segment betekent een grote sprong voorwaarts in het aanpakken van de milieuproblemen die geassocieerd worden met conventionele kunststoffen.
  • De verpakkingsindustrie maakt een ommekeer door naarmate ze bioplastics omarmt en zichzelf positioneert als koploper op de markt. Deze verschuiving wordt gedreven door een combinatie van milieuoverwegingen, consumentenvoorkeuren en industriële innovatie, die allemaal samenkomen om van bioplastic verpakkingen een dominante kracht te maken.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de bioplasticmarkt

  • POSCO International, een wereldleider in staalproductie en gediversifieerde bedrijfssectoren, heeft een strategische stap gezet in de snelgroeiende bioplastic recyclingindustrie. Nu overheden wereldwijd strengere regels voor plastic afval uitvaardigen en consumenten milieuvriendelijkere producten eisen, is de investering van POSCO International in bioplastic recycling een belangrijke stap.
  • TripleW, een baanbrekend biotechnologiebedrijf, heeft een opmerkelijke $16,5 miljoen in de wacht gesleept in een Serie B financieringsronde. De steun van investeerders onderstreept de groeiende erkenning van de dringende noodzaak om voedselverspilling en plasticvervuiling aan te pakken, waardoor TripleW een opvallende speler wordt in de groene technologie-industrie.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Invloed van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

Hoofdstuk 5 Analyse van de waardeketen

Hoofdstuk 6 Het 5-krachtenmodel van Porter

Hoofdstuk 7 Bioplastics marktsegmentatie, per product

Hoofdstuk 8 Bioplastics marktsegmentatie, naar toepassing

Hoofdstuk 9 PEST Analyse

Hoofdstuk 10 Regionale analyse

Hoofdstuk 11 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 12 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 13 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 14 Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker van Bioplastics Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/3270

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die de marktonderzoekindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Bioplastics,Bioplastics Market,Bioplastics Market Size,Bioplastics Market Share,Bioplastics Market Growth,Bioplastics Market Trends,SNS Insider