header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor e-mailmarketingsoftware zal tegen 2030 meer dan USD 3,10 miljard bedragen als gevolg van de snelle digitale transformatie en de snelle groei van e-commerce

Sep 22, 2023 9:00 AM ET

Overzicht van de markt voor e-mailmarketing software:

Volgens het onderzoek van SNS Insider heeft de voortdurende digitale transformatie van bedrijven in verschillende sectoren geleid tot een grotere afhankelijkheid van digitale marketingkanalen, waaronder de markt voor e-mailmarketing software.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor e-mailmarketing software, met een waardering van 1,29 miljard USD in 2022, naar verwachting zal groeien naar 3,10 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,6% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis sample van Email Marketing Software Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2746

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Campaign Monitor Pty Ltd.
– Salesforce Inc.
– HubSpot Inc.
– Oracle Corporation
– Campagne Monitor
– Constant Contact Inc
– Jivox Corporation
– Klaviyo
– Intuit Inc
– Benchmark Internet Group LLC
– Mailchimp
– Zoho Corporation
– Mailjet
– Overige

Reikwijdte van het marktrapport

E-mailmarketingsoftware is een gespecialiseerd digitaal hulpmiddel of platform dat is ontworpen om het proces van het maken, verzenden en beheren van e-mailmarketingcampagnes te vergemakkelijken en te stroomlijnen. Deze softwareoplossingen bieden een breed scala aan functies en functionaliteiten om bedrijven en marketeers te helpen hun doelgroep effectief te bereiken via e-mail. De voortdurende digitale transformatie van bedrijven is een belangrijke drijfveer. Bedrijven van elke omvang maken steeds vaker gebruik van e-mailmarketingsoftware om hun doelgroepen efficiënt te bereiken.

Marktanalyse

De markt voor e-mailmarketingsoftware is voortdurend in beweging, gedreven door verschillende factoren die de groei en innovatie bepalen. Marketingautomatisering is een cruciale factor in de groei van e-mailmarketingsoftware. Geautomatiseerde e-mailworkflows, waaronder druppelcampagnes en berichten op basis van triggers, besparen tijd en verhogen de efficiëntie voor marketingteams. De toenemende aandacht voor dataprivacy en regelgeving zoals GDPR en CCPA heeft geleid tot een vraag naar e-mailmarketingsoftware die compliance garandeert. Tools met robuust toestemmingsbeheer en functies voor gegevensbescherming zijn zeer gewild. De integratie van AI en ML in e-mailmarketingsoftware maakt voorspellende analyses, optimalisatie van content en verbeterde targeting mogelijk, wat zeer aantrekkelijk is voor bedrijven die op zoek zijn naar effectievere campagnes.

Marktsegmentatie en subsegmentatie inbegrepen zijn:

Naar bedrijfsgrootte:

– MKB
– Grote ondernemingen

Op kanaal:

– Business to business
– Zakelijk naar klanten

Op inzet:

– Cloud-gebaseerd
– Op locatie

op toepassing:

– E-mail Leadgeneratie
– Verkooprapportage
– Klantenbeheer
– Sjabloonbeheer
– Rapportage en analyse
– Andere

per sector:

– Bankwezen, Financiën, Veiligheid en Verzekeringen (BFSI)
– Detailhandel
– IT & Telecommunicatie
– Dienstverlening op basis van informatietechnologie (ITeS)
– Consumentengoederen
– Gezondheidszorg
– Reizen en transport
– Overige

Impact van Recessie

Een recessie kan zowel onmiddellijke als blijvende gevolgen hebben voor de markt voor e-mailmarketingsoftware. Hoewel er uitdagingen en verstoringen kunnen zijn, kunnen er ook kansen zijn voor innovatie en aanpassing omdat bedrijven kosteneffectieve manieren zoeken om met hun publiek te communiceren. Aanbieders die hun klanten waarde, flexibiliteit en aanpassingsvermogen kunnen bieden, zullen waarschijnlijk beter gedijen in dit voortdurend veranderende landschap.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft voor onzekerheid en complexiteit gezorgd op de markt voor e-mailmarketingsoftware. Hoewel er uitdagingen kunnen ontstaan, zijn er ook kansen voor softwareleveranciers om zich aan te passen, te innoveren en te voldoen aan de veranderende behoeften van bedrijven in een zich ontwikkelend geopolitiek landschap. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en flexibel zijn in de strategie zijn cruciaal voor bedrijven in deze sector.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2746

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika is een van de meest volwassen en concurrerende markten voor e-mailmarketingsoftware. De regio heeft een groot aantal bedrijven, variërend van starters tot multinationals, die allemaal sterk afhankelijk zijn van e-mailmarketing. Europa heeft een gevarieerde markt voor e-mailmarketingsoftware, met verschillen in adoptiegraad en voorkeuren tussen de verschillende landen. West-Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk hebben een sterke aanwezigheid van aanbieders en gebruikers van e-mailmarketingsoftware. De regio Azië-Pacific maakt een exponentiële groei door in het gebruik van e-mailmarketingsoftware. Met een enorme bevolking en een groeiend aantal internetgebruikers worden landen als India, China en Zuidoost-Aziatische landen hotspots voor aanbieders van e-mailmarketingsoftware.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie voor e-mailmarketing software

– Cloud-gebaseerde e-mailmarketing software heeft zich ontpopt als een game-changer voor bedrijven van alle groottes. Cloud-gebaseerde oplossingen bieden ongeëvenaarde schaalbaarheid, waardoor bedrijven hun e-mailmarketingcampagnes kunnen aanpassen aan hun behoeften. Of het nu gaat om een startende onderneming of een multinational, organisaties kunnen hun e-mailmarketingactiviteiten efficiënt schalen naarmate ze groeien.
– Het IT & Telecommunicatiesegment is een andere krachtpatser op de markt. De IT & Telecommunicatie-industrie staat in de voorhoede van technologische innovatie. Deze bedrijven maken gebruik van geavanceerde e-mailmarketingsoftware om geavanceerde campagnes te leveren, waarbij AI, machine learning en voorspellende analyses worden geïntegreerd voor betere resultaten.

Recente ontwikkelingen in de markt voor e-mailmarketing software

– TeamSystem, een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen, heeft een strategische stap gezet in de technologiesector door het e-mailserviceplatform van Growens over te nemen in een significante deal van €70 miljoen. Deze overname markeert een cruciaal moment voor TeamSystem, dat zijn aanbod wil uitbreiden en zijn positie in het concurrerende digitale communicatielandschap wil versterken.
– Redbrick, een dynamische speler in de digitale marketingindustrie, heeft onlangs zijn portfolio uitgebreid met de overname van Delivra, een gerenommeerd e-mailmarketingplatform uit Indianapolis. Deze strategische stap markeert een belangrijke stap voorwaarts in Redbricks missie om innovatieve oplossingen te bieden aan bedrijven die hun e-mailmarketingstrategieën willen verbeteren.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Introductie
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor e-mailmarketing software naar bedrijfsgrootte
9. Marktsegmentatie e-mailmarketing software, per kanaal
10. Marktsegmentatie e-mailmarketing software, per toepassing
11. Marktsegmentatie e-mailmarketing software, per toepassing
12. Segmentatie van de markt voor e-mailmarketing software, per sector
13. Regionale analyse
14. Bedrijfsprofielen
15. Concurrentielandschap
16. Gebruikersgevallen en best practices
17. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop Volledige PDF van Email Marketing Software Marktrapport 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2746

Lees meer ICT gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Email Marketing Software Market,Email Marketing Software Market Size,Email Marketing Software Market Share,Email Marketing Software Market Growth,Email Marketing Software Market Trends,Email Marketing Software Market Analysis,Email Marketing Software Market Forecast,Email Marketing Software Market Report