header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor medisch collageen zal tegen 2030 meer dan USD 11,02 miljard bedragen als gevolg van toenemende chronische ziekten en een toenemende voorkeur voor regeneratieve geneeskunde

Sep 22, 2023 9:00 AM ET

Uit onderzoek van SNS Insider blijkt dat de medische collageenmarkt een significante groei doormaakt onder invloed van factoren als vergrijzing, cosmetische toepassingen en een groter bewustzijn van de voordelen van collageen voor de gezondheid, orthopedische toepassingen, technologische vooruitgang, ondersteuning door regelgeving, samenwerkingsverbanden en wereldwijde gezondheids- en welzijnstrends.

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor medisch collageen in 2022 een waarde van 6,71 miljard USD bereikt en zal deze naar verwachting 11,02 miljard USD bereiken in 2030, met een voorspeld samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,4% in de periode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Medisch collageen verwijst naar een gespecialiseerde vorm van collageen die wordt gebruikt in verschillende medische en therapeutische toepassingen. In een medische context kan collageen afkomstig zijn van dieren of synthetisch geproduceerd worden, en het wordt verwerkt en gezuiverd om te voldoen aan specifieke kwaliteits- en veiligheidsnormen. Medisch collageen wordt veel gebruikt op het gebied van weefselmanipulatie en regeneratieve geneeskunde. Het dient als een steiger of matrix voor cellen om op of rond te groeien, wat het herstel en de regeneratie van beschadigd weefsel vergemakkelijkt. Dit is vooral belangrijk bij procedures zoals huidtransplantaties, bottransplantaties en wondgenezing.

Download gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1777

Marktanalyse

De medische collageenmarkt heeft de afgelopen jaren een robuuste groei doorgemaakt, gedreven door verschillende belangrijke factoren die de gezondheidszorg en cosmetica-industrie een nieuwe vorm geven. De wereldbevolking vergrijst, met een aanzienlijke toename van de oudere bevolking. Collageen, een cruciaal eiwit in het menselijk lichaam, neemt af met de leeftijd, wat leidt tot verschillende gezondheidsproblemen zoals gewrichtsproblemen, huidveroudering en verzwakte botten. Als gevolg hiervan is er een groeiende vraag naar medische collageenproducten om deze leeftijdgerelateerde gezondheidsproblemen aan te pakken. Men is zich steeds meer bewust van de voordelen van collageen voor de gezondheid, waardoor het gebruik ervan als voedingssupplement toeneemt. Collageensupplementen zouden de elasticiteit van de huid, de gezondheid van de gewrichten en het algehele welzijn verbeteren. Naarmate meer consumenten deze voordelen inzien, groeit de markt voor nutraceuticals op basis van collageen. Collageen wordt gebruikt bij orthopedische operaties en behandelingen om weefselherstel te bevorderen, met name bij ingrepen aan pezen, ligamenten en kraakbeen. De biocompatibiliteit en het vermogen om weefselintegratie te bevorderen maken het een waardevol materiaal voor orthopedische toepassingen.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

Collplant Biotechnologies Ltd, Collagen Solutions Plc, Croda International PLC, Collagen Matrix Inc, DSM, Encoll, Gelita AG, Integra Lifesciences Corporation, Innocoll, Symatese en andere spelers.

De marktsegmentatie van medisch collageen is als volgt:

Naar bron

  • Varkens
  • Rund
  • Overige

Per product

  • Gehydrolyseerd collageen
  • Gelatine
  • Natuurlijk collageen
  • Overige

Per toepassing

  • Wondverzorging
  • Kraakbeenherstel
  • Bottransplantaten
  • Weefsel Steigers
  • Diagnostiek
  • Vasculaire transplantaten
  • Hemostaten
  • Andere

Impact van recessie

Hoewel een recessie de medische collageenmarkt voor uitdagingen kan stellen, biedt het ook kansen voor aanpassing en innovatie. Bedrijven die kosteneffectieve oplossingen kunnen bieden, zich kunnen richten op essentiële medische behoeften en kunnen navigeren door veranderingen in de regelgeving, kunnen de economische storm beter doorstaan. Daarnaast kunnen overheidsbeleid en hervormingen in de gezondheidszorg een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van het landschap van de markt in tijden van economische onzekerheid.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft verschillende onzekerheden en uitdagingen met zich meegebracht voor de markt van medische collageen, voornamelijk als gevolg van verstoringen in de toeleveringsketens, prijsvolatiliteit en potentiële regelgevingskwesties. Fabrikanten en belanghebbenden in de medische collageenindustrie moeten de situatie nauwlettend in de gaten houden en hun strategieën aanpassen om deze uitdagingen het hoofd te bieden en tegelijkertijd de blijvende beschikbaarheid en kwaliteit van medische producten op basis van collageen te garanderen.

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1777

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, geleid door de Verenigde Staten, heeft een aanzienlijk aandeel in de markt voor medisch collageen. Deze dominantie wordt toegeschreven aan de geavanceerde infrastructuur van de gezondheidszorg, een toenemend bewustzijn over producten op basis van collageen en een groeiende vergrijzende bevolking. Europa is een centrum voor onderzoek en innovatie op het gebied van collageen. Landen als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk lopen voorop bij de ontwikkeling van nieuwe op collageen gebaseerde therapieën en medische hulpmiddelen. De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei van de markt door als gevolg van de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg, een groeiend bewustzijn over de gezondheid van de huid en een toename van cosmetische ingrepen.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de medische collageenmarkt

Het varkenssegment heeft aan populariteit gewonnen door zijn indrukwekkende eigenschappen. De beschikbaarheid van varkenscollageen is relatief overvloedig, waardoor een constante aanvoer voor medische doeleinden wordt gegarandeerd. Deze toegankelijkheid draagt bij aan het wijdverbreide gebruik ervan in verschillende medische toepassingen.

De markt ondergaat een belangrijke transformatie, waarbij gehydrolyseerd collageen centraal staat. De verbeterde biologische beschikbaarheid, veelzijdige toepassingen en bewezen gezondheidsvoordelen hebben bijgedragen aan de dominantie in de medische sector. Omdat onderzoek het potentieel ervan blijft onthullen, is gehydrolyseerd collageen klaar om zijn dominantie te behouden en de toekomst van medische collageenproducten opnieuw vorm te geven.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor medisch collageen

Collagen Matrix, een toonaangevende vernieuwer op het gebied van regeneratieve geneeskunde, heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van haar productportfolio en de verbetering van haar capaciteiten door de overname van Polyganics, een prominent bedrijf voor bioresorbeerbare medische hulpmiddelen.

In een belangrijke stap die de werelden van visgigant Thai Union en cutting-edge biotechnologie samenbrengt, heeft Thai Union een strategische investering aangekondigd in Jellagen, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde collageen medische biotech startup.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1777

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamica Medisch Collageen

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Segmentatie van de markt voor medisch collageen, naar bron

Hoofdstuk 9 Medisch collageen marktsegmentatie, per product

Hoofdstuk 10 Medisch collageen marktsegmentatie, naar toepassing

Hoofdstuk 11 Regionale analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Ander Rapport

Softgel Capsule Markt

Geavanceerde markt voor wondverzorging

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  Medical Collagen Market,Medical Collagen Market Size,Medical Collagen Market Share,Medical Collagen Market Trends,Medical Collagen Market Growth