header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vloeistofringcompressoren zal tegen 2030 meer dan USD 616,65 miljoen bedragen als gevolg van de stijgende vraag in de procesindustrie in combinatie met toenemende olie- en gasexploratieactiviteiten

Sep 22, 2023 8:00 AM ET

Uit onderzoek van SNS Insider blijkt dat de markt voor vloeistofringcompressoren een robuuste groei doormaakt, gedreven door factoren als milieu, veelzijdige toepassingen, energie-efficiëntie, uitdagende gasbehandelingsmogelijkheden, onderhoudsvoordelen, opkomende markten en technologische vooruitgang.

Ontvang een voorbeeldrapport van de markt voor vloeistofringcompressoren @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2019

De belangrijkste bedrijfsprofielen in de studie naar vloeistofringcompressoren zijn:

  • Atlas Copco
  • Cutes CorpOMEL
  • Speck
  • Flowserve
  • DEKKER Vacuümtechnologieën, Inc.
  • Ingersoll Rand
  • Busch Vacuüm Oplossingen
  • Graham

Volgens het rapport van SNS Insider werd de markt voor vloeistofringcompressoren in 2022 geschat op 386,9 miljoen USD. De prognoses wijzen op een verwachte toename tot 616,65 miljoen USD in 2030, met een verwachte jaarlijkse groei van 6,0% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Vloeistofringcompressoren zijn een gespecialiseerd type roterende verdringercompressoren die worden gebruikt voor verschillende industriële toepassingen. Deze compressoren werken volgens een uniek principe met een vloeistofring, meestal bestaande uit water of een andere compatibele vloeistof, die dient als afdichtingselement en als werkmedium in de compressiekamer. Een van de belangrijkste voordelen van vloeistofringcompressoren is dat ze een breed scala aan gassen en dampen aankunnen, inclusief gassen en dampen die corrosief of explosief zijn of deeltjes bevatten. Vloeistofringcompressoren vinden toepassingen in diverse industrieën zoals chemische verwerking, olie- en gasraffinage, energieopwekking, afvalwaterbehandeling en farmaceutische productie.

Marktanalyse

Vloeistofringcompressoren spelen een cruciale rol in procesindustrieën waar gassen zonder verontreiniging moeten worden samengeperst. Naarmate sectoren zoals chemische verwerking, petrochemie en de farmaceutische industrie zich uitbreiden, groeit ook de vraag naar deze compressoren, omdat ze betrouwbare en verontreinigingsvrije compressieoplossingen bieden. De voortdurende exploratie- en productie-inspanningen van de olie- en gasindustrie vereisen efficiënte compressieoplossingen. Vloeistofringcompressoren zijn zeer geschikt voor het verwerken van verschillende gassen in deze sector, wat de vraag stimuleert naarmate de exploratieactiviteiten zich uitbreiden naar meer uitdagende omgevingen, zoals diepzeeboringen en onconventionele reservoirs. Strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen in de farmaceutische en voedselverwerkende industrie vereisen gespecialiseerde compressieoplossingen. Al deze factoren zullen de groei van de markt voor vloeistofringcompressoren stimuleren.

Heeft u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2019

De segmenten en subsegmenten van de markt voor vloeistofringcompressoren staan hieronder vermeld:

Naar type:

  • Eentraps
  • Tweetraps

Op materiaalsoort:

  • Gietijzer
  • Roestvrij staal
  • Andere

Op stroomsnelheid:

  • 25 – 600 M3H
  • 600 – 3.000 M3H
  • 3.000 – 12.000 M3H
  • Meer dan 12.000 M3H

Per toepassing:

  • Petrochemisch & Chemisch
  • Farmaceutisch
  • Voedselproductie
  • Vliegtuigen
  • Auto
  • Waterbehandeling
  • Olie & Gas
  • Stroomopwekking
  • EPS en kunststoffen
  • Pulp & Papier
  • Andere

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de markt voor vloeistofringcompressoren wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de diepte en duur van de economische neergang, industriespecifieke kenmerken en het vermogen van fabrikanten om zich aan te passen en te innoveren. Hoewel kortetermijneffecten kunnen leiden tot een verminderde vraag en uitgestelde projecten, kunnen langetermijngevolgen veranderingen in industriële praktijken, marktconsolidatie, innovatie en de invloed van wereldwijde economische herstelinspanningen omvatten. Fabrikanten op de markt moeten veerkrachtig, wendbaar en vooruitdenkend zijn om de uitdagingen van economische recessies het hoofd te kunnen bieden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Het conflict tussen Rusland en Oekraïne kan de markt voor vloeistofringcompressoren beïnvloeden door verstoringen in de toeleveringsketens, geopolitieke onzekerheid, schommelingen op de energiemarkt, wereldwijde economische gevolgen en verschuivingen in de handelsdynamiek, diversificatiestrategieën en technologische vooruitgang. Bedrijven die actief zijn in deze markt moeten de situatie nauwlettend in de gaten houden, hun kwetsbaarheden beoordelen en noodplannen overwegen om de potentiële uitdagingen die zich kunnen voordoen het hoofd te bieden.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

In Noord-Amerika wordt de vraag naar vloeistofringcompressoren gestimuleerd door de aanwezigheid van gevestigde industrieën zoals de petrochemische, olie- en gas- en farmaceutische industrie. Deze sectoren hebben betrouwbare compressieoplossingen nodig voor verschillende processen, waaronder dampterugwinning, gascompressie en terugwinning van oplosmiddelen. De strenge milieuvoorschriften in deze regio stimuleren ook de toepassing van vloeistofringcompressoren vanwege hun lage milieueffect en hoge efficiëntie. De Europese markt wordt beïnvloed door een sterke nadruk op energie-efficiëntie en milieuduurzaamheid. De regio Azië-Pacific wordt gekenmerkt door snelle industrialisatie en verstedelijking, waardoor de vraag naar vloeistofringcompressoren in een groot aantal industrieën, waaronder de chemische industrie, energieopwekking en voedselverwerking, toeneemt.

Belangrijkste resultaten van de studie over de markt voor vloeistofringcompressoren

  • Het segment roestvrij staal staat binnen de markt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Roestvast staal staat bekend om zijn uitzonderlijke corrosiebestendigheid en robuuste structurele integriteit en is het materiaal bij uitstek geworden voor toepassingen die zelfs in zware omgevingen onwrikbare prestaties vereisen.
  • Het petrochemische & Chemische segment is een dynamische kracht die het landschap van vloeistofringcompressoren opnieuw vormgeeft. Nu de wereldwijde vraag naar chemicaliën, petrochemicaliën en geraffineerde producten niet lijkt af te nemen, zijn efficiënte compressiesystemen van het grootste belang.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor vloeistofringcompressoren

  • In een belangrijke stap in de richting van het promoten van duurzame energieoplossingen heeft de Owen Sound Company een baanbrekende stap gezet door een Memorandum of Understanding (MOU) te ondertekenen gericht op het bevorderen van schone waterstoftechnologie. Dit partnerschap is bedoeld om het immense potentieel van schone waterstoftechnologie te benutten als een levensvatbaar alternatief voor conventionele energiebronnen.
  • Hydrogen Optimized, een baanbrekend bedrijf gespecialiseerd in waterstofproductietechnologieën, heeft een opwindende samenwerking aangekondigd met Flowserve, een wereldleider in oplossingen voor vloeistofbeweging en -regeling. Dit strategische partnerschap heeft tot doel de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde technologieën op het gebied van waterstofproductie te versnellen.

Koop PDF van de markt voor vloeistofringcompressoren voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/2019

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

  1. Analyse van de waardeketen
  2. Porter’s 5 krachten model
  3. PEST-analyse

8.Segment van de markt voor vloeistofringcompressoren, per type

9.Vloeistofringcompressoren marktsegment, per materiaaltype

10.Vloeistofringcompressoren marktsegment, naar stroomsnelheid

11.Vloeistofringcompressoren marktsegment, per toepassing

  1. Regionale analyse
  2. Bedrijfsprofiel

14.Concurrentielandschap

  1. Conclusie

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Liquid Ring Compressors,Liquid Ring Compressors Market,Liquid Ring Compressors Market Size,Liquid Ring Compressors Market Share,Liquid Ring Compressors Market Scope