header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor 360-gradencamera’s zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 24,60% tot een waarde van USD 3,6 miljard

Sep 25, 2023 7:00 PM ET

360 Graden Camera’s Inzicht in de Markt

De omvang van de markt voor 360-gradencamera’s werd in 2022 geschat op USD 0,5 miljard. Volgens de prognoses zal de markt voor 360-gradencamera’s groeien van USD 0,6 miljard in 2023 tot USD 3,6 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 24,60% tijdens de prognoseperiode (2023-2032). De belangrijkste drijvende krachten achter de marktgroei zijn de stijgende vraag naar meeslepende content, de uitbreiding van toepassingen voor virtual reality (VR) en augmented reality (AR), verbeteringen in cameratechnologie, platforms voor sociale media en het delen van content, toepassingen in verschillende industrieën, stijgende populariteit van live streaming, stijgende toegankelijkheid en betaalbaarheid, en verbeteringen in nabewerkingssoftware.

Terwijl consumenten en contentmakers op zoek gaan naar nieuwe, geavanceerde methoden om kijkers te betrekken bij de hedendaagse digitale omgeving, zijn immersieve ervaringen naar voren gekomen als een intrigerende mogelijkheid. De behoefte aan immersieve content wordt gedreven door het verlangen naar meer boeiende en memorabele ervaringen. Foto’s en films, voorbeelden van traditionele tweedimensionale media, hebben vaak moeite om de sfeer en inhoud van een scenario over te brengen. In vergelijking hiermee bieden 360-gradencamera’s een unieke kans om situaties vast te leggen en te delen op een manier die interessanter en realistischer is. Bij het gebruik van 360-gradencamera’s voor het opnemen van een vakantiereis, een live evenement of een virtuele rondleiding kunnen gebruikers volledig in de scène opgaan, wat de emotionele impact van de video versterkt.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3688

De groei van virtual reality (VR) en augmented reality (AR) technologie heeft de behoefte aan meeslepende content gestimuleerd. Er is een aanzienlijke hoeveelheid 360-graden content nodig om gebruikers van VR-headsets en AR-apparaten een echt meeslepende ervaring te bieden. 360-graden camera’s zijn nodig voor het maken van dergelijke content, waaronder interactieve apps, meeslepende virtuele werelden en trainingssimulaties. Samen met de ontwikkeling van VR en AR in sectoren zoals gaming, training en marketing, is er een toename geweest in de behoefte aan 360-gradencamera’s.

Belangrijke spelers op de markt voor 360-gradencamera’s zijn onder andere

  • Samsung Electronics (Zuid-Korea) ,
  • YI Technology (VS),
  • LG Electronics (Zuid-Korea),
  • Ricoh (Japan),
  • Kodak (VS),
  • PANONO (Professional 360GmbH) (Duitsland),
  • GoPro (VS),
  • Insta360 (China),
  • Digital Domain Productions (VS),
  • 360fly (VS),
  • Immervision (Canada),
  • Nikon (Japan),
  • Rylo (VS),
  • Bubl (Canada),
  • Xiaomi (China)

Segmentatie

Hardware en software zijn opgenomen in de segmentatie van de 360 graden camera markt op basis van component. In 2022 werd de markt gedomineerd door de softwaresector.

Bedraad en draadloos zijn opgenomen in de segmentatie van de 360 graden camera markt op basis van connectiviteitstype. In 2022 was de omzet het hoogst in de categorie bedraad.

High Definition en Ultra-High Definition zijn twee op resolutie gebaseerde segmenten van de 360 graden cameramarkt. In 2022 werd de markt geleid door de high definition-sector.

Persoonlijke en professionele camera’s zijn opgenomen in de segmentatie van de 360 graden cameramarkt op basis van cameratype. In 2022 domineerde de professionele sector de markt.

Media & Entertainment, Consumer, Military & Defence, Travel & Tourism, Automotive, Commercial en Healthcare zijn de verticale segmenten van de 360-graden camera markt. In 2022 domineerde de consumentensector de industrie.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3688

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse markt voor 360-gradencamera’s (45,80%). De marktexpansie in Noord-Amerika wordt gestimuleerd door het gebruik van technologisch geavanceerde producten door de consument en de overvloed aan producenten van afzonderlijke camera’s en opstellingen. Bovendien had de Amerikaanse markt voor 360-gradencamera’s in Noord-Amerika het grootste marktaandeel, terwijl de Canadese markt voor 360-gradencamera’s het snelst groeide.

Lees meer artikel-

Multi-kern processors markt

Markt voor IPS-beeldschermen

Markt voor interconnectoren en passieve componenten

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  360 Degree Cameras Market,360 Degree Cameras Market Size,360 Degree Cameras Market Share