header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor borstimplantaten zal tegen 2030 meer dan USD 5,79 miljard bedragen, gedreven door toenemende esthetische bezorgdheid en vooruitgang in implantaattechnologie

Sep 25, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider blijft de markt voor borstimplantaten groeien door een combinatie van factoren, waaronder een toegenomen vraag naar cosmetische chirurgie, technologische innovaties, veranderende maatschappelijke normen en een verbeterde bewustwording van patiënten.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor borstimplantaten in 2022 een waarde had van 3,37 miljard USD en dat verwacht wordt dat de markt in 2030 een waarde van 5,79 miljard USD zal hebben bereikt, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Borstimplantaten zijn medische hulpmiddelen die chirurgisch in de borsten van een persoon worden geïmplanteerd om de grootte, de vorm of het uiterlijk ervan te veranderen. Ze worden vaak gebruikt in cosmetische chirurgie om de grootte en symmetrie van de borsten te verbeteren, maar ook in reconstructieve chirurgie na mastectomie (borstverwijdering) als gevolg van kanker of andere medische aandoeningen. Deze implantaten zijn meestal gevuld met siliconengel of een zoutoplossing en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten om te voldoen aan individuele voorkeuren en medische behoeften.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1208

Marktanalyse

De wereldwijde markt voor borstimplantaten is in de loop der jaren gestaag gegroeid. Deze groei is het gevolg van een combinatie van factoren die de veranderende houding van de maatschappij, de technologische vooruitgang en het toenemende bewustzijn van de patiënt weerspiegelen. De toenemende nadruk op het fysieke uiterlijk en het lichaamsimago heeft de vraag naar borstvergrotingsprocedures aangewakkerd. Veel mensen, zowel vrouwen als mannen, kiezen voor borstimplantaten om hun gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te verbeteren. Voortdurende innovatie op het gebied van borstimplantaten en technologie heeft de veiligheid en doeltreffendheid van borstvergrotingsprocedures aanzienlijk verbeterd. De ontwikkeling van cohesieve siliconengelimplantaten en oppervlakken met textuur heeft het risico op complicaties verkleind en de tevredenheid van de patiënt vergroot. Verbeterde operatietechnieken, zoals minimaal invasieve procedures en kortere hersteltijden, hebben borstvergroting toegankelijker en aantrekkelijker gemaakt voor een bredere groep patiënten.

De belangrijkste spelers in het rapport zijn de volgende:

ALLERGANGC, Aesthetics, Mentor Worldwide LLC, Sientra, Inc, Polytech Health & Aesthetics GmbH, Establishment Labs S.A, GROUPE SEBBIN SAS, HANSBIOMED CO. LTD, Shanghai Kangning Medical Supplies Ltd., Laboratoires Arion en andere spelers.

De segmentatie van de borstimplantatenmarkt is als volgt:

Naar product

  • Zoute borstimplantaten
  • Siliconen Borstimplantaten

Op productvorm

  • Anatomische borstimplantaten
  • Ronde Borstimplantaten

Op toepassing

  • Reconstructieve chirurgie
  • Cosmetische Chirurgie

Per eindgebruiker

  • Cosmetologie klinieken
  • Ziekenhuizen
  • Ambulante Chirurgische Centra

Impact van de recessie

De markt voor borstimplantaten is niet immuun voor de gevolgen van economische recessies. In dergelijke tijden kunnen een verminderde vraag, prijsdruk, uitgestelde procedures en mogelijke veiligheidsproblemen zowel fabrikanten als artsen in deze sector treffen. Het vermogen van de markt om weer op te krabbelen komt echter vaak overeen met een breder economisch herstel en voortdurende innovaties kunnen de belangstelling voor borstvergroting zelfs in moeilijke economische omstandigheden in stand helpen houden.

Invloed van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel het verband tussen de oorlog tussen Rusland en Oekraïne en de markt voor borstimplantaten misschien niet meteen duidelijk is, hebben de indirecte gevolgen van het conflict voor de toeleveringsketen, de prijzen, het consumentenvertrouwen en de regelgeving samen bijgedragen aan veranderingen in deze sector. Naarmate de situatie blijft evolueren, zal het voor zowel fabrikanten als medische professionals van essentieel belang zijn om zich aan te passen aan deze uitdagingen en onzekerheden om te kunnen navigeren in het veranderende landschap van de markt.

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1208

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een prominente markt voor borstimplantaten. De vraag naar borstvergrotingsprocedures is er relatief hoog als gevolg van factoren zoals het lichaamsimago en een goed ontwikkeld gezondheidszorgsysteem. De markt heeft echter schommelingen gekend als gevolg van bezorgdheid over de veiligheid van siliconenimplantaten en wijzigingen in de regelgeving. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben belangrijke markten. De culturele acceptatie van cosmetische chirurgie is relatief hoog en geavanceerde gezondheidszorgfaciliteiten dragen bij aan de groei. Recente trends zijn verschoven naar een voorkeur voor veiligere en natuurlijker ogende implantaten.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor borstimplantaten

Reconstructieve chirurgie heeft zich ontpopt als een dominante kracht in de markt en biedt een reddingslijn voor mensen die een mastectomie hebben ondergaan of een trauma hebben opgelopen met misvormde borsten als gevolg. Dit segment wordt gekenmerkt door een diepgaande toewijding aan het herstel van het fysieke en emotionele welzijn, waardoor het een essentiële bijdrage levert aan de groei van de markt.

Cosmetologische klinieken spelen ook een belangrijke rol in de markt, omdat ze mensen helpen die op zoek zijn naar cosmetische verbeteringen om hun zelfvertrouwen te vergroten en hun gewenste esthetische doelen te bereiken. De vraag naar borstvergrotingsprocedures blijft sterk, gedreven door consumentenvoorkeuren en de wens om zich zelfverzekerder en aantrekkelijker te voelen.

Recente ontwikkelingen in de markt voor borstimplantaten

In een baanbrekende samenwerking heeft Stratasys, een wereldleider in 3D-printtechnologie, zijn krachten gebundeld met CollPlant, een pionier op het gebied van regeneratieve geneeskunde en 3D-bioprinting, om een revolutie teweeg te brengen op het gebied van borstvergroting. Deze dynamische samenwerking zal de manier waarop borstimplantaten worden gemaakt en geïmplanteerd veranderen en een meer gepersonaliseerde en biocompatibele oplossing bieden voor patiënten over de hele wereld.

PatientFi®, een toonaangevende aanbieder van financieringsoplossingen voor de gezondheidszorg, kondigde haar samenwerking aan met Allergan Aesthetics, een gerenommeerde innovator op het gebied van esthetiek en schoonheid. Deze samenwerking is erop gericht de toegankelijkheid van Natrelle® borstimplantaten te revolutioneren door financieringsopties op maat aan te bieden aan patiënten die hun zelfvertrouwen en welzijn willen verbeteren door middel van esthetische procedures.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Borstimplantaten marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Marktsegmentatie Borstimplantaten, Naar Product

Hoofdstuk 9 Marktsegmentatie Borstimplantaten, Naar Productvorm

Hoofdstuk 10 Marktsegmentatie Borstimplantaten, Naar Toepassing

Hoofdstuk 11 Marktsegmentatie Borstimplantaten, Naar Eindgebruiker

Hoofdstuk 12 Regionale Analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1208

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo uw meest dringende problemen aan te pakken en mogelijkheden te spotten.

Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Breast Implants Market,Breast Implants Market Size,Breast Implants Market Share,Breast Implants Market Growth,Breast Implants Market Trends