header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor dronebatterijen zal tegen 2030 meer dan USD 20,81 miljard bedragen als gevolg van de stijgende vraag naar drones in verschillende sectoren en de grote technologische vooruitgang

Sep 25, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de Drone Battery Market klaar voor een aanzienlijke groei als gevolg van de toenemende vraag naar drones in verschillende industrieën, technologische vooruitgang, ondersteuning door regelgeving en het streven naar duurzamere en efficiëntere oplossingen.

De Drone Battery Market zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, van USD 4,69 miljard in 2022 tot USD 20,81 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,45% in de periode van 2022 tot 2030, zoals aangegeven in het rapport van SNS Insider.

Reikwijdte van het verslag over de markt voor dronebatterijen

Drone accu’s, ook bekend als UAV (Unmanned Aerial Vehicle) accu’s of LiPo (Lithium Polymeer) accu’s in veel gevallen, zijn een cruciaal onderdeel dat deze op afstand bestuurde vliegende machines van energie voorziet. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, capaciteiten en voltages en voldoen aan de uiteenlopende behoeften van consumenten-, professionele en industriële dronetoepassingen. Voortdurende verbeteringen in batterijtechnologie, zoals solid-state batterijen en verbeterde LiPo chemische stoffen, verbeteren de prestaties van dronebatterijen. Deze innovaties zijn gericht op het verhogen van de energiedichtheid, het verminderen van het gewicht en het verbeteren van de algehele betrouwbaarheid.

Marktanalyse

De markt voor dronebatterijen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door een combinatie van technologische vooruitgang, groeiende toepassingen en een toenemende vraag naar drones in verschillende sectoren. Drones hebben toepassingen gevonden in een breed scala van industrieën, waaronder landbouw, bouw, energie, transport en defensie. Ze worden gebruikt voor taken zoals onderzoeken vanuit de lucht, gewasbewaking, surveillance en bezorgdiensten. Omdat de industrie steeds nieuwe toepassingen voor drones onderzoekt, is de vraag naar efficiëntere batterijen met een langere levensduur sterk toegenomen. Veel overheden over de hele wereld hebben de potentiële voordelen van drones erkend en ondersteunen de adoptie ervan actief. Regelgevende instanties stroomlijnen de regels en veiligheidsnormen, wat het vertrouwen van bedrijven en particulieren om te investeren in dronetechnologie heeft versterkt. Dit stimuleert op zijn beurt de vraag naar betrouwbare batterijen die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.

Download een voorbeeld van de Drone Battery Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1112

Belangrijke spelers zijn
– HES Energy Systems
– Plug Power Inc
– Intelligente Energie
– RRC Energie Oplossingen
– Micromulticopter Aero Technology Co, Ltd
– SolidEnergy Systemen
– Sion Energie
– Doosan Mobiliteitsinnovatie
– Eaglepicher Technologieën
– Oxis Energy Ltd, anderen.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:
Naar technologie:
– Lithium-gebaseerd
– Op basis van nikkel
– Brandstofcel

Per onderdeel:
– Cel
– BMS
– Behuizing
– Aansluiting

Per type drone:
– Vaste vleugels
– VTOL met vaste vleugels
– Roterende-vleugel

Op platform:
– Consument
– Commercieel
– Overheid & Wetshandhaving
– Militair

Op functie:
– Drones voor speciale doeleinden
– Passagiers Drones
– Inspectie & Monitoring Drones
– Surveying & Drones voor in kaart brengen
– Agrarische Drones
– Vracht Luchtvoertuigen
– Overige

Naar verkooppunt:
– OEM
– AFTERMARKT

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de markt voor Drone batterijen is complex en hangt af van verschillende factoren. Terwijl het consumentensegment te maken kan krijgen met uitdagingen als gevolg van lagere uitgaven, bestaan er kansen in de commerciële en industriële sectoren. Aanpassingsvermogen, kostenefficiëntie en innovatie zullen de belangrijkste drijfveren zijn voor succes in de Drone Battery-industrie in onzekere economische tijden. Fabrikanten moeten ook het overheidsbeleid en de markttrends goed in de gaten houden om effectief door het veranderende landschap te kunnen navigeren.

Informeer naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1112

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een gemengd effect gehad op de markt voor dronebatterijen. Hoewel de oorlog de vraag naar batterijen voor militaire drones heeft doen toenemen en innovatie heeft gestimuleerd, heeft hij ook de toeleveringsketens verstoord, de handel complexer gemaakt en bezorgdheid over het milieu gewekt. De langetermijneffecten op de industrie zullen afhangen van de duur en de oplossing van het conflict en van het veranderende geopolitieke landschap.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een pionier op het gebied van dronetechnologie. Het is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds toonaangevende drone fabrikanten en batterij leveranciers. De vraag naar geavanceerde dronebatterijen in Noord-Amerika is groot vanwege het wijdverbreide gebruik van drones in verschillende sectoren, zoals landbouw, bouw en bewaking. In Europese landen is een snelle toename te zien in het gebruik van drones voor commerciële doeleinden, zoals pakketbezorging, milieubewaking en inspectie van de infrastructuur. Deze groeiende vraag heeft de Drone Battery Market gestimuleerd en bedrijven aangemoedigd om te investeren in onderzoek en ontwikkeling. Azië-Pacific is een belangrijk productiecentrum voor drones en hun onderdelen, waaronder batterijen. Landen als China domineren de wereldwijde markt voor de productie van drones. Deze regio profiteert van kosteneffectieve productie en een grote consumentenbasis.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor dronebatterijen
– Lithiumbatterijen zullen de markt domineren vanwege hun uitzonderlijke energiedichtheid, hoge ontladingssnelheden, duurzaamheid, oplaadbaarheid, veiligheidsfuncties en positieve impact op het milieu. Naarmate de drone-industrie blijft groeien, zullen deze batterijen een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de toekomst.
– Op het gebied van dronetechnologie is het segment van de roterende vleugels klaar om een revolutie teweeg te brengen in verschillende industrieën en in het hart van deze transformatie ligt de keuze van batterijen. Deze batterijen zijn niet alleen maar krachtbronnen; ze zijn de levensader van draaivleugelvliegtuigen en beïnvloeden hun vliegcapaciteiten, uithoudingsvermogen en algehele efficiëntie.

Recente ontwikkelingen in de markt voor dronebatterijen
– MontaVista, een toonaangevende innovator op het gebied van geavanceerde batterijtechnologieën, heeft zojuist een opwindende doorbraak onthuld in de wereld van commerciële drones. Het bedrijf heeft een geavanceerde lijn van lithiummetaalbatterijproducten gelanceerd die ontworpen zijn om de vliegtijd van commerciële drones aanzienlijk te verlengen, waardoor de mogelijkheden van deze luchtmachines radicaal veranderen.
– Neuron Energy, een dynamische speler in de sector voor hernieuwbare energie, heeft zojuist een belangrijke mijlpaal bereikt door een substantiële Rs 200 miljoen binnen te halen in een pre-series A financieringsronde. Deze financiële injectie komt op een cruciaal moment in de reis van het bedrijf om een revolutie teweeg te brengen in het energielandschap.

Koop de volledige PDF van het Drone Battery Market Report @ https://www.snsinsider.com/checkout/1112

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten
1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie
5. Waardeketenanalyse
6. Het 5-krachtenmodel van Porter
7. PEST-analyse
8. Drone batterijmarkt, per technologie
9. Drone batterij markt, per component
10. Dronebatterijmarkt, per type drone
11. Drone batterijmarkt, per platform
12. Dronebatterijmarkt, per functie
13. Drone batterij markt, per verkooppunt
14. Regionale analyse
15. Bedrijfsprofielen
16. Concurrentielandschap
17. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het geven van betrouwbare informatie aan onze klanten en met onze expertise in de meeste industriële sectoren zijn we er trots op dat we erkend worden als een van de beste marktonderzoekbureaus ter wereld. We kunnen snel relevante onderzoeksprogramma’s ontwerpen en implementeren, waaronder enquêtes en focusgroepen, en we beschikken over de middelen en de competentie om met klanten in vrijwel elke bedrijfssector om te gaan.

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Drone Battery Market,Drone Battery Market Size,Drone Battery Market Share,Drone Battery Market Growth,Drone Battery Market Trends,Drone Battery Market Forecast,Drone Battery Market Report