header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gelaagd glas zal tegen 2030 meer dan 36,84 miljard dollar bedragen als gevolg van de stijgende bouwactiviteiten en de toenemende initiatieven op het gebied van groen bouwen

Sep 25, 2023 8:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider ziet de toekomst van de markt voor gelaagd glas er veelbelovend uit, met voortdurende innovatie en uitbreiding aan de horizon, omdat de technologie zich blijft ontwikkelen en veiligheid en duurzaamheid voorop blijven staan.

Ontvang een voorbeeld van de Gelaagd Glas Markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2001

De belangrijkste bedrijfsprofielen in de studie naar gelaagd glas zijn:

  • Hitachi Chemical Co.
  • Magna International Inc.
  • SAINT-GOBAIN
  • Webasto Groep
  • Asahi India Glass Limited
  • GENTEX CORPORATION
  • Xinyi Glas
  • Fuyao Glas Amerika
  • Motherson Groep
  • Corning Incorporated

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor gelaagd glas in 2022 een waarde van 22,59 miljard USD bereikt en zal deze in 2030 naar verwachting 36,84 miljard USD bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,3% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Gelaagd glas, ook wel veiligheidsglas of gelaagd veiligheidsglas genoemd, is een soort composietglas dat ontworpen is om de veiligheid en beveiliging te verbeteren. Gelaagd glas wordt voornamelijk gebruikt in situaties waar veiligheid een topprioriteit is. Bij een botsing of breuk blijft het glas op zijn plaats, bijeengehouden door de PVB-tussenlaag, waardoor het risico op verwondingen door rondvliegende glasscherven wordt geminimaliseerd. Dit maakt het een populaire keuze voor autoruiten en -ramen, maar ook voor architecturale toepassingen in gebouwen.

Heeft u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2001

De segmenten en subsegmenten van de markt voor gelaagd glas staan hieronder vermeld:

Naar toepassing

  • Voorruit
  • Achterruit
  • Sidelites
  • Zonnedak

DOOR Voertuigtype

  • Personenauto’s
  • Commerciële voertuigen

Per verkoopkanaal

  • OEM
  • Aftermarket

Marktanalyse

De markt voor gelaagd glas kent een robuuste groei die wordt aangedreven door verschillende sleutelfactoren die het industriële landschap vormgeven. Met een toenemende focus op veiligheid en beveiliging is er veel vraag naar gelaagd glas voor toepassingen zoals autoruiten, gevels van gebouwen en scheidingswanden in het interieur. Het vermogen om intact te blijven, zelfs als het verbrijzeld wordt, dankzij de tussenlaag van polyvinylbutyral (PVB) of andere materialen, verhoogt de veiligheid, voorkomt verwondingen door verbrijzeld glas en ontmoedigt inbraken. De bloeiende bouwsector, vooral in opkomende economieën, heeft aanzienlijk bijgedragen aan de groei van de markt. Het wordt veel gebruikt in moderne bouwontwerpen voor gevels, balustrades en bovenbeglazing vanwege de esthetische aantrekkingskracht, veiligheidskenmerken en geluidsisolerende eigenschappen. Voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen leiden tot innovaties in de gelamineerde glastechnologie. Slim gelaagd glas met functies zoals schakelbare ondoorzichtigheid, geïntegreerde sensoren en connectiviteitsmogelijkheden opent nieuwe mogelijkheden voor toepassingen in de automobiel- en bouwsector.

Impact van de recessie

De impact van een recessie op de markt voor gelaagd glas wordt beïnvloed door een complex samenspel van economische, markt- en overheidsfactoren. Hoewel een verminderde bouwactiviteit en uitgestelde renovatieprojecten de markt negatief kunnen beïnvloeden, kunnen overheidsinitiatieven en innovatie sommige van deze uitdagingen verzachten. Fabrikanten van gelaagd glas moeten zich aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en consumentenvoorkeuren om met succes door recessieperiodes te navigeren.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een complex en evoluerend landschap gecreëerd voor de markt van gelaagd glas. Terwijl de uitdagingen als gevolg van de verstoring van de toeleveringsketen en de gestegen productiekosten aanhouden, ontstaan er mogelijkheden voor innovatie en marktexpansie in stabiele regio’s. Fabrikanten van gelaagd glas moeten een flexibele en adaptieve aanpak hanteren om door deze onzekere tijden te navigeren en hun positie op de wereldmarkt veilig te stellen.

Belangrijkste regionale ontwikkeling

Noord-Amerika heeft enkele van de strengste veiligheidsvoorschriften, met name in de bouw- en auto-industrie. Dit stimuleert de vraag naar gelaagd glas, omdat het verbeterde veiligheidskenmerken biedt, zoals weerstand tegen versplintering. Europese architectuur combineert vaak historische en moderne elementen. Gelaagd glas wordt gekozen omdat het naadloos in traditionele structuren kan worden ingepast en tegelijkertijd moderne veiligheidsnormen biedt. De bloeiende bouwsector in landen als China en India heeft de vraag naar gelaagd glas aangewakkerd. De snelle verstedelijking en de behoefte aan moderne infrastructuur dragen hier aanzienlijk aan bij.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor gelaagd glas

  • Het segment van de zonnedaken is een van de dominante spelers op de markt. Deze trend wordt gedreven door een combinatie van factoren die het belang onderstrepen van gelaagd glas voor het verbeteren van de rijervaring en de veiligheid van voertuigen die zijn uitgerust met een zonnedak.
  • Gelaagd glas heeft snel aan belang gewonnen in de auto-industrie, waarbij het segment personenauto’s zich ontpopt als een belangrijke drijvende kracht achter de marktdominantie. Verschillende factoren dragen bij aan deze dominantie en weerspiegelen het belang van gelaagd glas voor het verbeteren van de veiligheid, het comfort en de algehele aantrekkingskracht van personenauto’s.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor gelaagd glas

  • TVITEC, een toonaangevende naam in de glasverwerkende industrie, heeft een belangrijke stap voorwaarts gezet met de aankoop van een ultramoderne snijlijn van TUROMAS, speciaal ontworpen voor gelaagd en veiligheidsglas. Deze strategische stap onderstreept TVITEC’s streven naar innovatie, precisie en kwaliteit, waardoor TVITEC zich positioneert in de voorhoede van de glasverwerkende industrie.
  • PGT Innovations, een toonaangevende fabrikant en leverancier van hoogwaardige ramen en deuren, heeft onlangs een samenwerking aangekondigd met Corning Inc., een wereldwijd technologiebedrijf dat bekend staat om zijn innovaties op het gebied van glas- en materiaalwetenschap. De samenwerking is gericht op het creëren van intelligente ramen die zich kunnen aanpassen aan veranderende omgevingsomstandigheden.

Koop PDF van Gelaagd Glas Markt @ https://www.snsinsider.com/checkout/2001

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

  1. Analyse van de waardeketen
  2. Porter’s 5 krachten model
  3. PEST-analyse

8.Gelaagd glas marktsegment, per toepassing

9. Gelaagd glas marktsegment, per type voertuig

10.Laminated Glas Marktsegment, door Verkoopkanaal

  1. Regionale Analyse
  2. Bedrijfsprofiel

13.Concurrentielandschap

  1. Conclusie

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, zodat we u kunnen helpen bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Laminated Glass,Laminated Glass Market,Laminated Glass Market Size,Laminated Glass Market Share,Laminated Glass Market Outlook,Laminated Glass Market Analysis