header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor het testen van gastheercelproteïnen zal tegen 2030 een waarde bereiken van USD 1,99 miljard als gevolg van de groeiende biofarmaceutische industrie en de vooruitgang in detectietechnologieën voor HCP’s

Sep 25, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider maakt de markt voor het testen van gastheercelproteïnen een robuuste groei door als gevolg van de toenemende complexiteit van biologische geneesmiddelen, wettelijke vereisten, vooruitgang in detectietechnologieën en de uitbreiding van de biofarmaceutische industrie naar nieuwe markten.

De markt voor het testen van gastheerceleiwitten bereikte een waarde van 1,26 miljard USD in 2022 en zal naar verwachting 1,99 miljard USD bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,81% tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030, zoals aangegeven in het rapport van SNS Insider.

Reikwijdte van het marktrapport

Het testen van gastheercelproteïnen (HCP) is een kritisch aspect van biofarmaceutische productie, met name bij de productie van therapeutische eiwitten en monoklonale antilichamen. Het speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid en werkzaamheid van deze biotherapeutische producten. In essentie is het testen van gastheercelproteïnen het proces van het detecteren en kwantificeren van proteïnen die afkomstig zijn van de gastheercellen die worden gebruikt voor de productie van het biofarmaceutisch product. Voortdurende controle van HCP-niveaus tijdens de biofarmaceutische productie is van cruciaal belang.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/2623

Marktanalyse

De markt voor het testen van gastheercelproteïnen kent een significante groei die gedreven wordt door verschillende sleutelfactoren die het evoluerende landschap van biofarmaceutische productie, kwaliteitscontrole en regelgevende vereisten weerspiegelen. De wereldwijde biofarmaceutische industrie blijft groeien, gedreven door een toenemende vraag naar innovatieve biologische geneesmiddelen en biosimilars. Naarmate er meer biofarmaceutica op de markt komen, groeit ook de behoefte aan strenge HCP-tests om de veiligheid en werkzaamheid van producten te garanderen. Regelgevende instanties, zoals de FDA en EMA, hebben hun toezicht op biofarmaceutica verscherpt. Ze eisen uitgebreide HCP-tests om de productveiligheid te garanderen en het risico op ongewenste voorvallen te verminderen. Naleving van deze voorschriften is een belangrijke drijfveer voor de groei van de markt voor HCP-tests.

De belangrijkste spelers in het rapport zijn de volgende:

Thermo Fisher Scientific Inc., Bio-Rad Laboratories, Inc., Cygnus Technologies, Llc, Biogenes Gmbh, Cisbio Bioassays, Charles River Laboratories International, Inc., Rockland Immunochemicals, Inc. en Abcam Plc, Cytiva, Enzo Life Sciences, Inc. en andere spelers.

De segmentatie van de markt voor gastheercel-eiwittesten is als volgt:

per eindgebruiker

  • CRO’s
  • Biofarmaceutische bedrijven

Per Type

  • PCR-gebaseerde Assays
  • ELISA-gebaseerde Assays

Impact van recessie

Een recessie kan verschillende effecten hebben op de markt voor het testen van gastheercelproteïnen, van kostenbesparende maatregelen en vertragingen in de ontwikkeling van geneesmiddelen tot potentiële consolidatie en meer innovatie. De ernst en duur van de recessie, evenals de algehele gezondheid van de biofarmaceutische industrie, zal van grote invloed zijn op de manier waarop aanbieders van HCP-tests deze uitdagingen het hoofd bieden. Flexibiliteit, aanpassingsvermogen en een focus op kwaliteit en efficiëntie zijn essentieel voor bedrijven in deze markt om economische recessies succesvol te doorstaan.

Invloed van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

In tijden van onzekerheid en wereldwijde instabiliteit investeren overheden en organisaties vaak in gezondheidszorg en biofarmaceutisch onderzoek. Dit kan leiden tot meer onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten in de farmaceutische sector, waaronder de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en therapieën, waardoor de vraag naar HCP-tests toeneemt. In onzekere tijden kunnen bedrijven op zoek gaan naar partnerschappen of fusies om hun veerkracht en marktaanwezigheid te vergroten. Dit kan leiden tot een consolidatie van bedrijven binnen de HCP-testmarkt, waardoor het concurrentielandschap mogelijk verandert.

Vraag hier om een rapport op maat volgens uw bedrijfsbehoeften: https://www.snsinsider.com/enquiry/2623

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, neemt een dominante positie in op de markt voor het testen van gastheercelproteïnen. Dit komt door de aanwezigheid van talrijke biofarmaceutische bedrijven en een goed gevestigd regelgevend kader. Europa is getuige van een gestage groei in de markt, voornamelijk gedreven door een toenemend aantal biofarmaceutische bedrijven en een toenemende nadruk op biotechnologie. Azië-Pacific is een opkomende markt voor HCP-tests, gedreven door de groeiende farmaceutische en biotechnologische industrie in de regio.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar Host Cell Protein Testing

Contract Research Organizations (CRO’s) heeft zich ontpopt tot een centraal segment in de markt. CRO’s zijn uitgerust met gespecialiseerde kennis en ultramoderne faciliteiten voor HCP-tests. Ze hebben ervaren wetenschappers in dienst die HCP-tests effectief kunnen ontwerpen en implementeren, waardoor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn.

Assays op basis van een polymerasekettingreactie (PCR) zijn ook een dominante kracht geworden in HCP-tests. Assays op basis van PCR bieden een ongeëvenaarde gevoeligheid, waardoor ze zelfs sporen van proteïnen uit gastheercellen kunnen detecteren. Dit is essentieel voor het waarborgen van productzuiverheid en -veiligheid.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor testen op gastheercel-eiwitten

Charles River, een toonaangevende leverancier van biowetenschappelijke oplossingen, heeft een baanbrekende IgY-gebaseerde ELISA-kit geïntroduceerd die is ontworpen voor de nauwkeurige detectie en kwantificering van achtergebleven gastheercelproteïne (HCP) in biofarmaceutische productieprocessen.

Solvias, een toonaangevende wereldwijde leverancier van analytische en ontwikkelingsdiensten voor de biowetenschappenindustrie, heeft de strategische overname aangekondigd van Cergentis, een geavanceerd biotechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in biologische en cel-Jinxdeepl68 gentherapie-expertise.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/2623

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Host Cell Protein Testing Marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketen Analyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Gastheercel-eiwit testen marktsegmentatie, per eindgebruiker

Hoofdstuk 9 Gastheercel-eiwit testen marktsegmentatie, naar type

Hoofdstuk 10 Regionale Analyse

Hoofdstuk 11 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 12 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 13 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 14 Conclusie

Ander Rapport

Markt voor medische esthetica

Markt voor vrij verkrijgbare geneesmiddelen

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  host cell protein testing market,host cell protein testing market analysis,host cell protein testing market growth,host cell protein testing market size,host cell protein testing market trends,host cell protein testing market Share,host cell protein testing industry,host cell protein testing