header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële pc’s zal tegen 2030 USD 8,17 miljard waard zijn als gevolg van de wereldwijde uitbreiding van de productie in combinatie met de opkomst van Industrie 4.0 en slimme productie

Sep 25, 2023 8:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider floreert de markt voor industriële pc’s als gevolg van het samenkomen van meerdere factoren, waaronder technologische vooruitgang, toegenomen automatisering, connectiviteitseisen en de behoefte aan gespecialiseerde oplossingen in verschillende industrieën.

Ontvang een voorbeeldrapport van de markt voor industriële pc’s @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1981

De belangrijkste bedrijfsprofielen in de marktstudie voor industriële pc’s zijn:

  • Avalue Technology
  • Amerikaanse Portwell-technologie
  • Beckhoff Automatisering
  • IEI Integratie Corporation
  • Advantech
  • Siemens
  • Kontron S & T
  • B & R automatisering
  • DFI
  • Nexcom

De markt voor industriële pc’s heeft volgens het rapport van SNS Insider in 2022 een waarde van 5,09 miljard USD bereikt en zal naar verwachting in 2030 een waarde van 8,17 miljard USD hebben bereikt, met een verwachte samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 6,1% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Een industriële pc, vaak afgekort als IPC, is een gespecialiseerd type computer dat is ontworpen om betrouwbaar en efficiënt te werken in industriële omgevingen. In tegenstelling tot typische pc’s voor consumenten of kantoren, die voornamelijk bedoeld zijn voor gebruik in gecontroleerde binnenomgevingen, zijn industriële pc’s gebouwd om bestand te zijn tegen zware omstandigheden, extreme temperaturen, stof, vochtigheid, trillingen en andere uitdagende factoren die vaak voorkomen in productiefabrieken, fabrieken en industriële omgevingen. Deze robuuste machines spelen een cruciale rol in automatisering, procescontrole, bewaking en gegevensverzameling binnen verschillende industriële sectoren.

Marktanalyse

De markt voor industriële pc’s maakt een aanzienlijke groei door, gedreven door verschillende factoren die de toenemende integratie van technologie in industriële processen weerspiegelen. Het internet der dingen (IoT) transformeert industrieën door apparaten en sensoren met elkaar te verbinden om waardevolle gegevens te verzamelen. Industriële pc’s worden gebruikt om deze gegevens te verwerken en te beheren, waardoor voorspellend onderhoud, bewaking op afstand en verbeterde besluitvorming mogelijk worden. Naarmate het gebruik van IoT blijft groeien, neemt ook de behoefte aan industriële pc’s toe. In sectoren zoals olie en gas, auto-ontwerp en gezondheidszorg zijn geavanceerde grafische en visualisatiemogelijkheden van cruciaal belang. Industriële pc’s met krachtige grafische verwerkingseenheden (GPU’s) worden gebruikt voor taken als 3D-modellering, simulatie en virtual reality-toepassingen, waardoor de vraag naar krachtige systemen toeneemt. Zorgen over cyberbeveiliging in industriële omgevingen hebben geleid tot het gebruik van beveiligde industriële pc’s. Het waarborgen van de integriteit van gegevens en bescherming tegen cyberbedreigingen is een topprioriteit, vooral in kritieke infrastructuursectoren zoals energie en nutsbedrijven.

Hebt u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1981

De segmenten en subsegmenten van de markt voor industriële pc’s staan hieronder vermeld:

NAAR TYPE

  • Rekmontage
  • Geïntegreerd
  • Dun
  • Paneel
  • Doos
  • DIN rail

DOOR TECHNOLOGIE

  • Capacitief
  • Weerstand

DOOR VERKOOPKANAAL

  • Directe verkoop
  • Indirecte verkoop

NAAR EINDGEBRUIKERSINDUSTRIE

  • Procesindustrie
  • Discrete industrieën

Impact van Recessie

Een recessie kan zeker een uitdaging vormen voor de industriële pc-markt, voornamelijk als gevolg van lagere kapitaaluitgaven en uitgestelde projecten. Het is echter essentieel om te erkennen dat de impact per industrie en geografische regio kan verschillen. Bedrijven die zich aanpassen aan het veranderende economische landschap, kosteneffectieve oplossingen bieden en zich richten op efficiëntiewinsten op de lange termijn kunnen de storm doorstaan en er sterker uitkomen wanneer de economische omstandigheden verbeteren.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft de markt voor industriële pc’s voor verschillende uitdagingen en onzekerheden gesteld. Verstoringen in de toeleveringsketen, geopolitieke spanningen en veranderingen in de vraagpatronen hebben allemaal invloed gehad op de industrie. Naarmate het conflict zich verder ontwikkelt, zullen fabrikanten van industriële pc’s zich moeten aanpassen aan het veranderende landschap en nieuwe kansen moeten verkennen terwijl ze de bijbehorende risico’s moeten beheren.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een broeinest voor technologische innovatie. Dit stimuleert de vraag naar industriële pc’s omdat ze een cruciale rol spelen in automatisering en slimme productie. Europese landen staan bekend om hun sterke productiebasis. Industriële pc’s zijn van vitaal belang voor het behoud van kwaliteit en efficiëntie in deze sector, en investeringen in Industrie 4.0 stimuleren de groei. De regio Azië-Pacific kent een snelle industrialisatie, vooral in landen als China en India. Dit leidt tot een grotere vraag naar industriële pc’s in verschillende industrieën.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie voor industriële pc’s

  • In het dynamische landschap van industriële computers zal het capacitieve segment naar voren komen als de dominante kracht in de markt. Operators kunnen gebaren gebruiken, zoals knijpen en zoomen, voor intuïtieve interactie met industriële pc’s. Dit verbetert de efficiëntie en productiviteit omdat het complexe taken vereenvoudigt en de leercurve voor nieuwe gebruikers verkleint.
  • Op het gebied van industriële computers zal het segment procesindustrieën een centrale rol spelen in de groei van de markt. Dit segment omvat een breed scala aan industrieën, waaronder de chemische, petrochemische, farmaceutische en voedselverwerkende industrie.

Recente ontwikkelingen op de markt voor industriële pc’s

  • Cervoz, een toonaangevende speler in de industrie van industriële geheugen- en opslagoplossingen, heeft opnieuw de grenzen van de technologie verlegd met zijn nieuwste aankondiging: de lancering van zijn geavanceerde DDR5 Industrial Grade Modules.
  • Panasonic’s TOUGHBOOK S1 robuuste tablet is een game-changer voor mobiele werkers, ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en tegelijkertijd topprestaties te leveren. Gemaakt met precisie en duurzaamheid in het achterhoofd, herdefinieert deze Android-tablet de manier waarop professionals in verschillende sectoren onderweg werken.

Koop PDF voor één gebruiker van Industrial PC Market @ https://www.snsinsider.com/checkout/1981

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

  1. Analyse van de waardeketen
  2. Porter’s 5 krachten model
  3. PEST-analyse
  4. Segmentatie industriële pc’s, per type
  5. Segmentatie industriële pc’s, per technologie
  6. Segmentatie industriële pc’s, per verkoopkanaal
  7. Segmentatie industriële pc’s, naar eindgebruikersindustrie
  8. Regionale analyse

13.Bedrijfsprofielen

14.Concurrentielandschap

15.Conclusie

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:
Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Industrial PC,Industrial PC Market,Industrial PC Market Size,Industrial PC Market Share,Industrial PC Market Scope,Industrial PC Market Analysis,Industrial PC Market Growth