header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor software voor werknemersbetrokkenheid zal tegen 2030 USD 2798,04 miljoen bereiken als gevolg van nieuwe trends op het gebied van werken op afstand en de nadruk op datagestuurde besluitvorming

Sep 25, 2023 9:00 AM ET

Overzicht van de markt voor software voor werknemersbetrokkenheid:

Volgens onderzoek van SNS Insider bloeit de markt voor Employee Engagement Software door een combinatie van factoren, waaronder de veranderende aard van werk, een focus op het welzijn van werknemers, datagestuurde besluitvorming en de noodzaak om toptalent aan te trekken en te behouden in een concurrerend landschap.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor software voor werknemersbetrokkenheid in 2022 een waarde van 786,02 miljoen dollar heeft bereikt en naar verwachting zal groeien tot 2798,04 miljoen dollar in 2030, met een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 17,2% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis monster van Employee Engagement Software Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2747

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Synergita Software Private Limited
– 15Five
– Smartly Inc
– Xoxoday Emplus
– Rooster
– Vantage Cirkel
– Kudos Inc.
– Culture Amp Pty Ltd.
– Workvivo Limited
– Leapsome GmbH
– Andere

Reikwijdte van het marktrapport

Software voor werknemersbetrokkenheid is een gespecialiseerde digitale tool of platform ontworpen om de algemene betrokkenheid en tevredenheid van werknemers binnen een organisatie te verbeteren. Het is een allesomvattende oplossing die bedrijven helpt een positieve werkomgeving te creëren, het moreel van werknemers te verhogen en de algehele productiviteit te verbeteren. Deze tools vergemakkelijken de erkenning van uitmuntende werknemers en het beheer van beloningen en stimulansen. Deze erkenning kan openbaar of privé zijn en speelt een belangrijke rol bij het motiveren van werknemers.

Marktanalyse

De markt voor software voor werknemersbetrokkenheid groeit aanzienlijk als gevolg van verschillende factoren die de moderne werkplek een nieuwe vorm geven. De wijdverspreide invoering van werk op afstand, versneld door de COVID-19 pandemie, heeft het cruciaal gemaakt voor bedrijven om de betrokkenheid van werknemers in een virtuele omgeving te behouden. Software voor werknemersbetrokkenheid helpt de kloof tussen externe werknemers en hun organisaties te overbruggen door communicatie, samenwerking en een gevoel van verbondenheid te bevorderen. Omdat het personeelsbestand steeds diverser wordt, zijn organisaties op zoek naar softwareoplossingen die kunnen inspelen op de unieke behoeften en voorkeuren van verschillende werknemersdemografieën. Software voor werknemersbetrokkenheid kan worden aangepast om te voldoen aan de specifieke behoeften op het gebied van werknemersbetrokkenheid van verschillende groepen, waardoor inclusiviteit wordt bevorderd.

Marktsegmentatie en subsegmentatie inbegrepen zijn:

Naar Bedrijfstype:

– Grote ondernemingen
– Kleine & Middelgrote ondernemingen

Op inzet:

– Cloud
– Op locatie

Op functie:

– Onboarding
– Opleiding
– Samenwerking & Interactie
– Klantenservice
– Beloningen & Erkenning
– Andere

Naar bedrijfstak:

– Detailhandel
– Gastvrijheid
– Overheid
– Gezondheidszorg
– BFSI
– IT & Telecom
– Productie
– Andere

Impact van recessie

De impact van een recessie op de markt voor software voor werknemersbetrokkenheid kan gemengd zijn. Terwijl budgettaire beperkingen sommige bedrijven ervan kunnen weerhouden om te investeren in dergelijke oplossingen, kunnen andere bedrijven deze tools zien als essentieel voor het behoud van gemotiveerde en productieve werknemers in moeilijke tijden. Daarnaast kunnen de trend naar werken op afstand en de noodzaak om talent te behouden de adoptie van innovatieve en kosteneffectieve software voor werknemersbetrokkenheid stimuleren. De omvang van deze gevolgen zal afhangen van de ernst en de duur van de recessie en de manier waarop individuele bedrijven op de economische uitdagingen reageren.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft verschillende uitdagingen en onzekerheden met zich meegebracht voor de markt van software voor werknemersbetrokkenheid. Hoewel er obstakels zijn die overwonnen moeten worden, zijn er ook kansen voor innovatie en aanpassing. De langetermijnimpact zal afhangen van de duur van het conflict, de economische gevolgen en hoe bedrijven in de getroffen regio’s reageren op het veranderende landschap.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2747

Belangrijkste regionale ontwikkeling

In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten en Canada, is de markt voor software voor werknemersbetrokkenheid volwassen en zeer competitief. Veel techgiganten en startups bieden innovatieve oplossingen. Europa heeft een diverse markt met verschillende adoptieniveaus. West-Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn early adopters, terwijl Oost-Europese landen bezig zijn met een inhaalslag. De regio Azië-Pacific, met landen als India, China, Japan en Australië, biedt enorme groeimogelijkheden voor software voor werknemersbetrokkenheid vanwege de grote en diverse beroepsbevolking.

Belangrijkste resultaten van de studie naar software voor werknemersbetrokkenheid

– Grote ondernemingen hebben traditioneel veel geïnvesteerd in initiatieven voor werknemersbetrokkenheid vanwege hun uitgebreide personeelsbestand en complexe organisatiestructuren. De komst van geavanceerde software voor werknemersbetrokkenheid heeft hen echter in staat gesteld om deze inspanningen aanzienlijk te stroomlijnen en te versterken.
– De detailhandel, die wordt gekenmerkt door een overwegend eerstelijns personeel, staat voor unieke uitdagingen als het gaat om betrokkenheid. Klantgerichte medewerkers spelen een cruciale rol bij het vormgeven van de klantervaring, waardoor het noodzakelijk is voor retailbedrijven om zich te richten op hun welzijn en motivatie.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Employee Engagement Software Markt

– Glue, een pionier op het gebied van werkplekoplossingen, heeft zojuist zijn nieuwste doorbraak onthuld – een innovatief platform dat is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen op het gebied van werknemersbetrokkenheid. In een tijdperk waarin bedrijven voortdurend op zoek zijn naar nieuwe manieren om de productiviteit en medewerkerstevredenheid te verbeteren, belooft het geavanceerde platform van Glue een game-changer te worden.
– Zoom Video Communications, een toonaangevende wereldwijde leverancier van videoconferencing- en communicatieoplossingen, heeft zijn portfolio uitgebreid met de overname van Workvivo, een innovatieve startup op het gebied van werknemersbetrokkenheid. Deze strategische stap markeert Zoom’s toewijding aan het verbeteren van de ervaring van werken op afstand en hybride werken voor organisaties wereldwijd.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Introductie
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor software voor werknemersbetrokkenheid, per bedrijfstype
9. Segmentatie van de markt voor software voor werknemersbetrokkenheid, naar implementatie
10. Segmentatie van de markt voor software voor werknemersbetrokkenheid, naar functie
11. Segmentatie van de markt voor software voor werknemersbetrokkenheid, per sector
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Gebruikersgevallen en best practices
16. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Employee Engagement Software Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2747

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Employee Engagement Software Market,Employee Engagement Software Market Size,Employee Engagement Software Market Share,Employee Engagement Software Market Growth,Employee Engagement Software Market Trends,Employee Engagement Software Market Analysis,Employee Engagement Software Market Forecast,Employee Engagement Software Market Report