header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De toekomst vormgeven: De polymeermogelijkheden van 3D printen

Sep 25, 2023 8:00 PM ET

Marktbereik:

De omvang vande 3D Printing Plastics Market werd in 2022 geschat op USD 0,7 miljard. De 3D Printing kunststoffenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,8904 miljard in 2023 tot USD 6,10213 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 27,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Drijfveren voor de markt

In de komende jaren zal de groeiende populariteit van 3D printtechnologie in eindgebruikerssectoren zoals de auto-industrie, wetenschap en industrie de behoefte aan 3D printplastic waarschijnlijk veranderen. Het groeitraject van de markt wordt bovendien ondersteund door technologische vooruitgang en voorwaartse integratie van de belangrijkste polymeerproducenten. De toegenomen vraag naar samengestelde kwaliteiten van 3D drukplastic in verschillende industriële toepassingen blijkt een gunstige factor te zijn in de groei van de markt. Er wordt voorspeld dat de markt zal groeien als reactie op de groeiende behoefte aan biogebaseerde alternatieven voor 3D geprinte kunststoffen.

Download hier een gratis exemplaar van het rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6741

Beperkingen van de markt:

Het marktaandeel van 3D printen kan worden belemmerd door de evoluerende 3D printtechnologie en de stijgende productiekosten van commerciële kwaliteiten van 3D print polymeren. Bovendien kunnen het gebrek aan toepassing van nieuwe technologieën in groeiende economieën zoals Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, evenals milieubeperkingen met betrekking tot de verwijdering van 3D-geprinte kunststof voorwerpen, de groei van de 3D-printmarkt voor kunststoffen in de toekomstige projectieperiode belemmeren.

COVID-19 Analyse

De wereldwijde paniek veroorzaakt door de COVID-19 pandemie heeft de wereld in een chaos gestort die nog steeds voortduurt. Er is vraag naar fabrikanten om materialen en gadgets op aanvraag te produceren voor een verscheidenheid aan belangrijke diensten, waaronder gezondheidszorg. Een veerkrachtig geavanceerd productienetwerk dat wordt gefaciliteerd door een verspreiding van 3D-printfabrieken heeft veel potentieel in dit scenario. Deze fabrikanten zouden zich naast ziekenhuizen en transporthubs kunnen vestigen om beter aan de vraag van de medische gemeenschap te kunnen voldoen. In de smeltkroes van de antwoorden op COVID-19 heeft 3D-printing zijn capaciteiten opnieuw ingezet en zijn concurrentievoordeel in deze noodsituatie laten zien.


Marktsegmentatie

De 3D Printing Kunststoffenmarkt is onderverdeeld in vijf segmenten: type, vorm, toepassing, eindgebruik en regio.

De markt is onderverdeeld in onder andere acrylonitrilbutadieenstyreen, fotopolymeer, polyamide en polymelkzuur op basis van type. In 2017 had de fotopolymeersector het grootste marktaandeel, terwijl de polyamidecategorie naar verwachting een van de snelst groeiende segmenten zal zijn in de verwachte periode.

De markt is onderverdeeld in filament, poeder, vloeistof en inkt op basis van vorm. Van 2017 tot 2019 leidde de filamentsector de 3D Printing Kunststoffenmarkt, terwijl het poedersegment naar verwachting het snelst zal groeien in de komende jaren.

De markt is onderverdeeld in prototyping en productie op basis van toepassing. In 2017 had de prototypecategorie het grootste marktaandeel, terwijl het productiesegment naar verwachting snel zal groeien tijdens de prognoseperiode.

De markt is gesegmenteerd naar eindgebruik in de luchtvaart- en defensie-industrie, de auto-industrie, de gezondheidszorg en elektrische & elektronica. Van 2017 tot 2022 had het segment gezondheidszorg het grootste marktaandeel en zal het naar verwachting groeien met een hoge CAGR.

NU KOPEN Rapport Link Hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6741

Concurrentielandschap:

De belangrijkste spelers in de wereldwijde 3D Printing kunststoffenindustrie zijn

  • 3D Systems, Inc. (VS)
  • BASF SE (Duitsland)
  • Stratasys Ltd. (VS)
  • Arkema Groep (Frankrijk)
  • Koninklijke DSM N.V. (Nederland)
  • Evonik Industries AG (Duitsland)
  • SABIC (Saoedi-Arabië)
  • HP Development Company, L.P. (Verenigde Staten)
  • EOS GmbH Electro Optical Systems (Duitsland)
  • Materialise (België)
  • Clariant (Zwitserland)
  • DowDuPont, Inc. (Verenigde Staten)
  • CRP Groep (Verenigde Staten)
  • ENVISIONTEC, INC. (Duitsland), en
  • Oxford Performance Materials (V.S.), onder andere.

Regionaal inzicht:

De geografische analyse van 3D Printing kunststoffen omvat Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Vanwege het bestaan van gevestigde rivalen in de regio en de groeiende vraag naar 3D-geprinte kunststoffen, heeft de Noord-Amerikaanse regio het grootste marktaandeel in de markt voor 3D-printkunststoffen. Verwacht wordt dat de sector zich verder zal uitbreiden als gevolg van de positieve invoering van 3D printtechnologie.

In de geprojecteerde periode zal de Azië-Pacific markt naar verwachting de snelst groeiende regio in de 3D Printing Kunststoffen Marktwaarde zijn. De verbeterde vraag van eindgebruikers in de markt zal de markt de komende jaren waarschijnlijk stimuleren.

Segmentatie van de markt in het onderzoek:

3D Printing Plastics Market Research Report per Type (Fotopolymeer, Acrylonitril Butaan Styreen, Polyamide, Polymelkzuur, Anderen), Vorm (Filament, Poeder, Vloeistof/Ink), Toepassing (Prototyping, Productie), Eindgebruiker (Gezondheidszorg, Lucht- en ruimtevaart, Defensie, Auto, Elektrische & Elektronica) en Regio Voorspelling tot 2028

Blader door meer actuele marktrapporten:

Autoclaved Aerated Concrete Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/autoclaved-aerated-concrete-market-8648

Gelamineerd fineer timmerhout (LVL) markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/laminated-veneer-lumber-market-10360

Thermische sproeimarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermal-spray-market-5561

Butyllijm markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/butyl-adhesive-market-4164

Lasergevoelige pigmenten markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/laser-sensitive-pigments-market-market-11475

Biologisch afbreekbare verpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/biodegradable-packaging-market-11643

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  3D Printing,3D Printing Service,3D Modeling,3D Printing Filament,3D Printing Plastics Market,3D Printing Plastics Market share,3D Printing Plastics Market trends,3D Printing Plastics Market analysis,3D Printing Plastics Market overview,3D Printing Plastics Market research,3D Printing Plastics,3D Printing Plastics industry