header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grid-Scale Battery Market to Hit USD 38.77 Billion by 2030 Driven by Increasing Grid-Scale Battery Integration and Rapid Electric Vehicle (EV) Industry Growth

Sep 25, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de markt voor accu’s op netniveau klaar voor aanhoudende groei als gevolg van een samenloop van factoren, waaronder de behoefte aan integratie van accu’s op netniveau, ondersteuning door regelgeving, zorgen over de betrouwbaarheid van het net, kostenverlagingen en technologische vooruitgang.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor grootschalige netaccu’s, die in 2022 een waarde van USD 7,85 miljard bereikte, naar verwachting aanzienlijk zal groeien en in 2030 USD 38,77 miljard zal bedragen, met een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 22,1% dat wordt verwacht voor de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

De belangrijkste spelers zijn:

  • NGK Insulators LTD.
  • Samsung SDI CO. LTD.
  • General Electric
  • BYD Company Ltd
  • Ambri
  • VRB Energie
  • 24M Technologies Inc.
  • Redflow Limited
  • KORE Power Inc.
  • Lockheed Martin Corporation
  • overig

Ontvang een voorbeeldrapport van Grid-Scale Battery Market Size 2023 @

https:// www.snsinsider.com/sample-request/3079

Reikwijdte van het marktrapport

Een netbatterij, ook bekend als nutsbatterij of grootschalig energieopslagsysteem, is een geavanceerde technologie die is ontworpen om elektriciteit op grote schaal op te slaan en te distribueren binnen een elektriciteitsnet. Deze innovatieve oplossing speelt een cruciale rol bij het aanpakken van de uitdagingen van het moderne energielandschap, dat wordt gekenmerkt door toenemende integratie van Grid-Scale Battery, vraagschommelingen en de behoefte aan betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet. Accu’s op netniveau vergroten de veerkracht van het elektriciteitsnet. Ze kunnen back-upstroom leveren tijdens onverwachte stroomonderbrekingen, wat cruciaal is voor kritieke infrastructuur zoals ziekenhuizen, datacenters en hulpdiensten.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar type

  • Loodzuur
  • Op natrium gebaseerd
  • Lithium-ion
  • Redox-stroom
  • Overige

Per eigendom

  • Eigendom van derden
  • Eigendom van nutsbedrijf

Door toepassing

  • Integratie van hernieuwbare energiebronnen
  • Aanvullende diensten
  • Reservevermogen
  • Piekverschuiving
  • Overige

Marktanalyse

De markt voor grootschalige netbatterijen maakt een aanzienlijke groei door als gevolg van verschillende factoren die het energielandschap een nieuwe vorm geven. Een van de belangrijkste drijfveren voor het gebruik van netbatterijen is de noodzaak om netbatterijen, zoals wind- en zonne-energie, te integreren in het elektriciteitsnet. Deze bronnen zijn intermitterend en accu’s op netniveau bieden een oplossing door overtollige energie op te slaan wanneer er veel energie wordt opgewekt en deze weer vrij te geven wanneer de vraag groter is dan het aanbod. Veel landen en regio’s hebben mandaten en regelgeving voor energieopslag geïmplementeerd om de inzet van net-schaal accu’s te bevorderen. Dit beleid moedigt nutsbedrijven en energieleveranciers aan om te investeren in oplossingen voor energieopslag om de stabiliteit en veerkracht van het net te verbeteren. Vooruitgang in batterijtechnologie, schaalvoordelen en toegenomen productie-efficiëntie hebben geleid tot aanzienlijke kostenverlagingen in batterijsystemen op netniveau. Deze kostendaling maakt energieopslag financieel haalbaarder en aantrekkelijker voor nutsbedrijven en investeerders.

Impact van recessie

Hoewel recessies uitdagingen kunnen vormen voor de markt van net-schaal accu’s, bieden ze ook kansen voor innovatie, overheidssteun en een heroverweging van energieprioriteiten. De specifieke impact van een recessie op de markt hangt af van de ernst van de economische neergang, het overheidsbeleid en het energielandschap in bredere zin. Het is voor belanghebbenden in de industrie van netwerkbatterijen essentieel om economische trends, beleidsontwikkelingen en technologische vooruitgang goed in de gaten te houden om de uitdagingen aan te gaan en de kansen te grijpen die zich tijdens recessies kunnen voordoen.

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie:

https:// www.snsinsider.com/enquiry/3079

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De wereldwijde markt voor accu’s op netwerkschaal is sterk afhankelijk van de levering van kritieke materialen zoals lithium, kobalt en nikkel. Oekraïne is geen belangrijke producent van deze materialen, maar de oorlog heeft geopolitieke spanningen veroorzaakt die de wereldwijde toeleveringsketens kunnen verstoren. Als een van de belangrijkste materialen of onderdelen voor de productie van batterijen afkomstig is uit de regio of door de regio wordt vervoerd, kan dit leiden tot tekorten en prijsschommelingen. Regeringen kunnen nieuwe regels of stimuleringsmaatregelen invoeren om de binnenlandse productie van batterijen te ondersteunen of om de afhankelijkheid van buitenlandse bronnen te verminderen. Deze veranderingen kunnen het concurrentielandschap van de markt beïnvloeden en mogelijk de voorkeur geven aan lokale fabrikanten of fabrikanten uit politiek stabiele regio’s.

Krijg volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/grid-scale-battery-market-3079

Belangrijkste regionale ontwikkeling

In Noord-Amerika zijn overheidsbeleid en stimuleringsmaatregelen belangrijke drijfveren geweest voor het gebruik van net-schaal batterijen. Belastingkredieten voor investeringen en mandaten op staatsniveau voor de integratie van Grid-Scale Battery hebben de markt gestimuleerd. Europa heeft ambitieuze doelstellingen voor Grid-Scale Battery en netbatterijen worden gezien als cruciaal voor de integratie van intermitterende hernieuwbare bronnen in het elektriciteitsnet. Het pakket ‘Schone energie voor alle Europeanen’ van de Europese Unie stimuleert investeringen in energieopslag op netwerkschaal. China, Japan en Zuid-Korea zijn belangrijke spelers op de markt voor net-schaal batterijen. Met name China is wereldleider op het gebied van batterijproductie en heeft aanzienlijke overheidssteun voor energieopslagprojecten.

Belangrijkste resultaten van de Grid-Scale Battery Market Study

  • De markt is getuige van een significante verschuiving, waarbij het loodzuur segment naar voren komt als een dominante kracht. Loodzuuraccu’s, van oudsher bekend om hun gebruik in toepassingen voor de auto-industrie, bewijzen nu hun nut voor energieopslag op netwerkschaal. Deze transformatie wordt gedreven door verschillende factoren die van loodzuuraccu’s een aantrekkelijke keuze maken voor toepassingen op netwerkschaal.
  • Binnen de markt is het ondersteunende dienstensegment naar voren gekomen als een koploper, die innovatie stimuleert en het energielandschap een nieuwe vorm geeft. Ondersteunende diensten, die een reeks functies omvatten die de betrouwbare werking van het elektriciteitsnet ondersteunen, zijn steeds belangrijker geworden in de context van de integratie van Grid-Scale Battery en de stabiliteit van het net.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor Grid-Scale Battery

  • In een belangrijke ontwikkeling voor het Japanse Grid-Scale Battery landschap is CATL (Contemporary Amperex Technology Co. Limited), een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van lithium-ionbatterijen, een joint venture aangegaan met een lokaal energiebedrijf om een geavanceerd Battery Energy Storage System (BESS) te implementeren.
  • Wärtsilä, wereldwijd marktleider in slimme technologieën voor de energie- en maritieme sector, heeft opnieuw zijn kracht op de Britse markt voor energieopslag bewezen door opnieuw een belangrijke order van EDF (Électricité de France) in de wacht te slepen.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse
  • COVID-19 Impactanalyse
  • Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
  • Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
  1. Waardeketenanalyse
  2. Porter’s 5 Krachten Model
  3. PEST-analyse
  4. Grid-Scale Battery Segmentatie van de markt, per type
  5. Grid-Scale Battery marktsegmentatie, per eigenaar
  6. Grid-Scale Battery marktsegmentatie, per toepassing
  7. Regionale analyse
  8. Bedrijfsprofiel
  9. Concurrentielandschap
  10. Gebruikersgevallen en beste praktijken
  11. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker van Grid-Scale Battery Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/3079

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Grid-Scale Battery,Grid-Scale Battery Market,Grid-Scale Battery Market Size,Grid-Scale Battery Market Share,Grid-Scale Battery Market Growth,Grid-Scale Battery Market Trends,SNS Insider