header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor niet-geweven stof: Een diep duik in materiaalsoorten, toepassingen en prognose tot 2030

Sep 25, 2023 5:00 PM ET

Market Research Future (MRFR) heeft een gekookt onderzoeksrapport gepubliceerd over de “Non-Woven Fabric Market” dat informatie bevat van 2022 tot 2030. De markt voor niet-geweven stof zal naar schatting een CAGR van 7,0% registreren tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030.

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor niet-geweven stof: Dow, DuPont, KCWW, Berry Inc., Glatfelter, Fitesa, WE GmbH & Co. KG, Ahlstrom-Munksjö, Kimberly-Clark Corporation, Chevron Corporation, Polymer, Group Incorporation, Asahi Kasei Corporation en Fibertex.

Hoogtepunten van de markt

De wereldwijde markt voor niet-geweven stof zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 7,0% laten zien en zal naar schatting 53,43 miljard USD bereiken in 2030.

De markt voor niet-geweven stoffen omvat de productie en distributie van textielachtige materialen gemaakt van vezels die mechanisch, chemisch of thermisch aan elkaar gebonden zijn. Deze stoffen worden op grote schaal gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de gezondheidszorg, de auto-industrie en de landbouw, vanwege hun kosteneffectiviteit, veelzijdigheid en eenvoudige productie. De markt wordt gedreven door de groeiende vraag naar milieuvriendelijke en wegwerpproducten.

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/1762

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor niet-geweven stof is gesegmenteerd op basis van materiaal, technologie, functie en toepassing

Op basis van materiaal is de markt onderverdeeld in PP, PE, PET en Bio-Composieten. De categorie polypropyleen (PP) had een aanzienlijk marktaandeel voor niet-geweven stoffen in 2021 als gevolg van het toenemende gebruik van polypropyleen niet-geweven stoffen in geotextiel en zijn kenmerken, waaronder een uitstekende scheur- en perforatieweerstand, temperatuurschommelingstolerantie en duurzaamheid.

Op basis van technologie is de wereldwijde markt voor niet-geweven stoffen onderverdeeld in droog gelaagd en spunmelt. De spunmeltsector nam in 2020 een aanzienlijk deel van de markt voor niet-geweven textiel voor zijn rekening als gevolg van de groeiende vraag naar deze spunmelt non-wovens in tal van toepassingen in hygiëneproducten, de bouw, coatingsubstraten, landbouw, batterijafscheiders, doekjes en filters.

Op basis van functie is de wereldwijde markt voor niet-geweven stof onderverdeeld in wegwerp en niet-wegwerp. De wegwerpsector nam in 2021 een aanzienlijk deel van de markt voor niet-geweven stof voor zijn rekening. Door de toenemende bouwuitgaven in ontwikkelingslanden zoals Brazilië, China en India is er een grotere behoefte aan geotextiel in gebouwen en op wegen.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor niet-geweven stof onderverdeeld in persoonlijke hygiëne, bouw en auto-industrie. Persoonlijke verzorging & hygiëne was goed voor een groot deel van de markt voor niet-geweven stoffen in 2020. Niet-geweven materialen worden gebruikt in hygiëneartikelen in plaats van traditionele stoffen vanwege hun superieure absorptie-eigenschappen, zachtheid, gladheid, sterkte, comfort & pasvorm, rekbaarheid en kosteneffectiviteit.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1762

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor niet-geweven stof, gebaseerd op de regio, is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor niet-geweven stof bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor niet-geweven stof in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor niet-geweven stof bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

De markt voor niet-geweven stof in Azië-Pacific domineerde deze markt in 2022 USD 12,5 miljard in 2021 en zal naar verwachting stijgen met een opmerkelijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. Azië-Pacific domineerde de markt in 2020 als gevolg van de stijgende binnenlandse vraag naar hygiëneproducten, een toenemende beroepsbevolking en een sterkere economie. De vraag naar ongeweven stoffen in de regio stijgt in de auto-, landbouw-, geotextiel-, industriële/militaire, medische/gezondheidszorg- en bouwindustrie als gevolg van de onderscheidende functionele kwaliteiten die ongeweven stoffen bieden, zoals hygiënische & veiligheid, kosteneffectiviteit, duurzaamheid, sterkte, lichtgewicht, veelzijdigheid en milieuvriendelijkheid.

Bovendien wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse markt voor niet-geweven stoffen tussen 2022 en 2029 succesvol zal groeien als gevolg van de snelle vooruitgang van nieuwe technologieën in de regio. Noord-Amerika (de VS en Canada) en Latijns-Amerika worden erkend als de op een na grootste hub voor de productie van niet-geweven stof vanwege de toename van infrastructuur en bouwactiviteiten.

Bovendien wordt verwacht dat de markt voor vlieseline in Europa aanzienlijk zal groeien. In Europa, met name in landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Rusland en Italië, is de auto de meest gebruikte vorm van transport. De markt voor non-woven stoffen is snel gegroeid als gevolg van de sterke behoefte van de auto-industrie aan deze materialen.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/non-woven-fabric-market-1762

Belangrijkste marktspelers:

  • Dow
  • DuPont
  • KCWW
  • Berry Inc.
  • Glatfelter
  • Fitesa
  • TWE GmbH & Co. KG
  • Ahlstrom-Munksjö
  • Kimberly-Clark
  • Chevron
  • Polymer Group Incorporation
  • Asahi Kasei
  • Fibertex

Belangrijkste bevindingen van de studie

  • De wereldwijde markt voor niet-geweven stof zal naar verwachting 36,01 miljard dollar bereiken in 2032, met een CAGR van 5,90% tijdens de prognoseperiode.
  • De markt voor niet-geweven stoffen in Azië-Pacific domineerde deze markt in 2022 met USD 12,5 miljard in 2021 en zal naar verwachting stijgen met een opmerkelijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. Azië-Pacific domineerde de markt in 2020 als gevolg van de stijgende binnenlandse vraag naar hygiëneproducten, een toenemende beroepsbevolking en een sterkere economie.
  • Op basis van toepassing, persoonlijke verzorging & hygiëne goed voor een groot deel van de markt voor ongeweven stoffen in 2020.
  • Dow, DuPont, KCWW, Berry Inc., Glatfelter, Fitesa, WE GmbH & Co. KG, Ahlstrom-Munksjö, Kimberly-Clark Corporation, Chevron Corporation, Polymer, Group Incorporation, Asahi Kasei Corporation en Fibertex.

Blader door meer rapporten:

Onderzoeksrapport over demarkt voor landbouwfolie – Wereldwijde voorspelling voor 2032

Nafta marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorijzeroxidepigmenten – Wereldwijde voorspellingen voor 2032

Onderzoeksrapportmierenzuur markt – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor glijadditieven – Wereldwijde voorspellingen voor 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Nonwoven Fabric,Nonwoven Fabric Market,Nonwoven Fabric Industry,Nonwoven Fabric Market Size