header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onthulling van lithium: De wereld van morgen van energie voorzien – Een uitgebreide marktanalyse

Sep 25, 2023 9:00 PM ET

Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Lithium and Lithium Minerals Market for Non-Battery Application Information by Type, Application, and Region – Forecast till 2032“, zal de markt voor lithium en lithiummineralen voor niet-batterijtoepassingen tijdens de projectieperiode (2023 – 2030) groeien van 2.805,9 miljoen dollar in 2023 tot 4.570,0 miljoen dollar, met een snelheid van 7,22%.

Er zijn veel industriële sectoren waar smeermiddelen worden gebruikt, zoals de auto-industrie, de verwerkende industrie, de bouw en de mijnbouw. Als gevolg hiervan is de smeermiddelenindustrie erg groot, wat kansen biedt voor lithium en lithiummineralen om te floreren. Doordat de auto-industrie zich sterk uitbreidt en deelnemers uit de industrie hard werken aan de ontwikkeling van producten die voldoen aan de eisen van de consument, zal de vraag naar smeermiddelen waarschijnlijk aanzienlijk toenemen. De markt voor lithium zal profiteren van het gebruik van lithium en lithiummineralen in verschillende industriële sectoren, waaronder smeermiddelen, polymeren & rubber, keramiek en glas. De markt voor lithium en lithiummineralen zal worden gestimuleerd door de vraag naar een breed scala aan keramische en glazen voorwerpen met verschillende kleuren, texturen en ontwerpen als gevolg van de verschuiving van de voorkeur van de consument naar esthetisch aantrekkelijke producten.


Download hier een gratis proefexemplaar van het rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11945


Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste fabrikanten van lithium en lithiummineralen zijn

  • SQM SA (Chili)
  • Albemarle Corporation (VS)
  • Livent (VS)
  • Nemaska Lithium (Canada)
  • Allkem Limited (Argentinië)
  • Lithium Americas Corp (Canada)
  • Ganfeng Lithium Co. Ltd (China)
  • Mineral Resources (Australië)
  • Tianqi Lithium Corporation (China)
  • Onder andere.


Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

Alle industrieën zijn sterk afhankelijk van machines en apparatuur, dus het is van cruciaal belang dat deze apparaten goed functioneren om de productiviteit te verhogen. Vanwege zijn speciale eigenschappen die de productie van smeermiddelen van hoge kwaliteit mogelijk maken, speelt lithium een belangrijke rol in de smeermiddelenindustrie. Op lithium gebaseerde vetten worden veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de automobielsector, vanwege hun mechanische stabiliteit en waterbestendigheid. De vraag naar lithium vanuit de smeermiddelenindustrie zal naar verwachting toenemen, omdat de aandacht voor machineonderhoud toeneemt om de uitgaven voor reparaties en vervangingen van machines te vermijden, waardoor het zeer economisch wordt. Het gebruik van op lithium gebaseerde additieven als corrosieremmers in smeermiddelen helpt de metalen onderdelen te beschermen tegen corrosie.

Auto’s hebben namelijk veel bewegende delen die gesmeerd moeten worden om goed te kunnen functioneren. Bovendien is smering cruciaal voor de machines en apparatuur die nodig zijn om goederen te produceren, dus de bloeiende productiesector zou de smeermiddelenindustrie ten goede komen.

Beperkingen in de markt:

Watervervuiling en -uitputting zijn twee belangrijke sociale en milieueffecten van lithiumproductie. Er zijn ook gevaarlijke chemicaliën nodig om dit metaal te behandelen. Dergelijke gevaarlijke chemische lozingen, uitloging en luchtemissies kunnen schadelijk zijn voor gemeenschappen, het milieu en de voedselproductie. Het verwijderen van metaal vervuilt onvermijdelijk de lucht en is schadelijk voor het milieu. Inwoners van Argentinië verklaarden dat de activiteiten de rivieren en beken hadden vervuild, waar zowel vee als mensen komen.


NU KOPEN Rapport hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11945


COVID 19 Analyse

De uitbraak van COVID-19 heeft de industriële productie wereldwijd vertraagd doordat de grondstoffen en tussenproducten van de toeleveringsketen zijn aangetast. De verwerkende industrie is zwaar getroffen door de pandemie. Bedrijven passen hun toeleveringsketens aan, vooral die in sectoren die afhankelijk zijn van invoer.

De sterk geëlektrificeerde transportsector zal waarschijnlijk sterk afhankelijk zijn van lithium-ionbatterijen. De markt voor batterijen en elektrische voertuigen (EV’s) is gehinderd door de uitbraak van het coronavirus. Tijdens de COVID-19 epidemie werden LIB’s gebruikt in medische apparaten, met name ventilatoren. Een fabrikant van elektrische voertuigen genaamd Pure EV verklaarde in juli 2020 dat het LIB’s zou leveren aan gezondheidszorgorganisaties die het nieuwe coronavirus bestrijden in heel India.

Marktsegmentatie

Naar type

Lithium bestaat in verschillende types, waaronder lithiumcarbonaat, lithiumhydroxide en andere. Voor de verwachte periode wordt verwacht dat het lithiumcarbonaattype de markt voor lithium en lithiummineralen voor andere toepassingen dan batterijen zal domineren in termen van inkomsten. Lithiumcarbonaat wordt steeds vaker gebruikt bij de productie van verschillende glas- en keramiekproducten omdat het de thermische en mechanische eigenschappen van de producten verbetert.


Naar toepassing

Lithium en lithiummineralen worden meestal gebruikt in keramiek en glas, smeermiddelen, polymeren en rubber, en andere producten. De sector Keramiek en Glas, die de markt aanvoerde in het basisjaar, zal naar verwachting een dominante positie blijven innemen tijdens de verwachte periode.

Regionaal inzicht

Azië-Pacific heeft het grootste marktaandeel en zal in de projectieperiode de meeste inkomsten genereren. In de regio Azië-Pacific zijn tal van geavanceerde industriële faciliteiten en technologische ontwikkelingen te vinden. Dit maakt het gemakkelijker voor lithiumverbindingen om te worden ontwikkeld en gebruikt in geavanceerde niet-batterijtoepassingen, zoals hoogwaardige keramiek, gespecialiseerde polymeren en hightech smeermiddelen. Ook zal een combinatie van sterke industriële sectoren, economische groei, ondersteunend overheidsbeleid, technische vooruitgang en toegang tot lithiumbronnen het marktaandeel in de regio verder vergroten.

Blader door meer actuele marktrapporten:

Polymeer nanocomposieten markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/polymer-nanocomposites-market-11781

Flexitank markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/flexitank-market-11768

Markt voor voorgevormde pulpverpakkingen https://www.marketresearchfuture.com/reports/molded-pulp-packaging-market-11775

Markt voor gekoelde vrachtwagenverhuur https://www.marketresearchfuture.com/reports/refrigerated-truck-rental-market-11541

Ketonen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/ketones-market-11714

Katoengaren markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/cotton-yarn-market-11512

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Lithium and Lithium Minerals Market,Lithium and Lithium Minerals Market share,Lithium and Lithium Minerals Market trends,Lithium and Lithium Minerals Market analysis,Lithium and Lithium Minerals Market overview,Lithium and Lithium Minerals Market research,Lithium and Lithium Minerals industry,Lithium and Lithium Minerals Market growth