header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cyberverzekeringsmarkt zal groeien met een CAGR van 26,57% tegen 2032 tot een waarde van USD 68,3582 miljard tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 26, 2023 3:00 AM ET

Market Research Future Insights:

In 2022 werd de omvang van de wereldwijde markt voor cyberverzekeringen geschat op USD 8,2 miljard. Verwacht wordt dat de markt voor cyberverzekeringen zal stijgen van USD 10,37874 miljard in 2023 tot USD 68,35824012 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 26,57% gedurende de vijfjarige projectieperiode (2023-2022). De vraag naar cyberverzekeringen wordt gestimuleerd door de toenemende prevalentie van cybergevaren vanwege de sterke online aanwezigheid van een enorme wereldbevolking. Dit element is een belangrijke marktfactor die de expansie van de sector ondersteunt.

De vraag naar cyberverzekeringen wordt gestimuleerd door de toename van cyberrisico’s, die worden veroorzaakt doordat een aanzienlijk deel van de wereldbevolking online is. Overheidsfunctionarissen en regelgevende instanties nemen maatregelen om de verdediging te versterken, wat de vraag op de markt stimuleert.

HIPAA en GDPR, twee wetten op het gebied van gegevensprivacy, dragen ook bij aan de behoefte. De preventieve maatregelen die bedrijven nemen om verliezen te beperken, zijn een teken van het groeipotentieel van de markt in de toekomst. De CAGR van de markt wordt gedreven door dit element.

Er wordt ook een grote toename verwacht in de vraag naar cyberverzekeringsdiensten tijdens de projectieperiode, voornamelijk door het gebruik van blockchaintechnologie en risicoanalysesoftware. Risicoanalyses worden door verzekeraars gebruikt om de waarde van premies voor digitale activa en oplossingen te beoordelen. Het gedecentraliseerde karakter van blockchaintechnologie, die de snelheid en efficiëntie van transacties en betalingen verhoogt, is een van de factoren die de vraag doen toenemen. Dekking door de eerste partij is vereist door verzekeraars. De wereldwijde cyberverzekeringsmarkt wordt verder gevoed door dekking als gevolg van een uitgebreide online aanwezigheid. waardoor de markt voor cyberverzekeringen financieel groeit.

Klik hier voor een voorbeeld van het premieverslag

Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers op de Cyber Insurance markt zijn onder andere:

  • Tata Consultancy Services Limited (India),
  • Guy Carpenter and Company LLC. (VS)
  • At-Bay Inc. (VS)
  • Lloyds Bank PLC (V.K.)
  • AXA SA (Frankrijk)
  • Cisco Systems Inc. (V.S.)
  • Chubb Limited.

Omvang van het rapport – Cyberverzekeringsmarkt:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 68,3582 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

26.57%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

Oplossingen en Diensten zijn opgenomen in de wereldwijde cyberverzekering marktsegmentatie op basis van componenten. De leidende positie van het dienstenmarktsegment wordt toegeschreven aan de kritieke functie ervan bij het identificeren en beheersen van cybergevaren voor organisaties.

De segmentatie van de wereldwijde cyberverzekeringsmarkt op basis van type omvat First Party Coverage en Third Party Coverage. Als gevolg van de eisen op het gebied van naleving van regelgeving die wordt opgelegd door talrijke industriële regels en privacywetgeving, heeft het segment van de dekking door derden de markt gedomineerd.

Kleine en grote bedrijven zijn beide opgenomen in de op grootte gebaseerde segmentatie van de wereldwijde cyberverzekeringsmarkt. Vanwege het vermogen om een hoger budget te investeren in verzekeringen en cyberbeveiligingsactiviteiten, domineerde het segment grote bedrijven de markt.

De segmenten Banking Financial Services and Insurance (BFSI), IT & Telecom, Retail en Healthcare van de wereldwijde cyberverzekeringsmarkt zijn ingedeeld op basis van verticalen. Cyberverzekeringen zijn essentieel voor het beschermen van de veiligheid en privacy van consumentengegevens en het segment banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI) domineerde de markt in 2017.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (87 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Cyberverzekeringsmarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/cyber-insurance-market-8635

Regionale analyse:

In het rapport worden de markten opgesplitst per regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Door de dominantie van grote multinationals in verschillende sectoren zal de Noord-Amerikaanse cyberverzekeringsmarkt deze sector domineren. Vanwege de noodzaak om cyberbedreigingen te monitoren en te onderzoeken, is de VS verantwoordelijk voor de meeste inkomsten in de regio.

Van 2023 tot 2032 zal de Azië-Pacific Cyberverzekeringsmarkt naar verwachting de snelste groei kennen. Omdat een groot deel van de wereldbevolking veel tijd online doorbrengt, komen cybergevaren steeds vaker voor, waardoor de vraag naar cyberverzekeringen toeneemt. Bovendien groeide de Indiase cyberverzekeringssector het snelst in het Aziatisch-Pacifisch gebied, terwijl de Chinese cyberverzekeringsmarkt het grootste marktaandeel had.

Het op één na grootste marktaandeel behoort toe aan de Europese cyberverzekeringsmarkt. Het belang van cyberverzekeringen is toegenomen doordat prominente bedrijven zich bewust zijn van het probleem en door de steun van de autoriteiten van de Europese Unie, die werd veroorzaakt door verschillende datalekken. Vanwege het uitgebreide gebruik van digitale technologie in dagelijkse activiteiten, zal het Verenigd Koninkrijk naar verwachting een groot deel van de regionale markt in handen hebben.

Bovendien groeide de Britse cyberverzekeringsmarkt het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse markt het grootste marktaandeel had.

Toonaangevende bedrijven in de sector investeren aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om hun productaanbod te diversifiëren, waardoor de markt voor cyberverzekeringen verder zal groeien. Om hun wereldwijde aanwezigheid te vergroten, ondernemen marktdeelnemers ook verschillende strategische acties. Belangrijke marktontwikkelingen zijn de introductie van nieuwe producten, contractuele overeenkomsten, fusies en overnames, meer investeringen en samenwerking met andere organisaties. De cyberverzekeringsmarkt moet betaalbare producten bieden om te kunnen groeien en bloeien in een meer competitieve en uitdagende omgeving.

Gerelateerde artikelen:
Human-Computer Interaction (HCI) Market- De Human-Computer Interaction (HCI) Market zal naar verwachting USD 1.663.884,1 miljard bereiken in 2030

Facility Management Services-markt – De Facility Management Services-markt zal tegen 2030 naar verwachting USD 1.323,62 miljard bereiken met een CAGR van 7,73%.

Encryptiesoftwaremarkt – het marktaandeel van encryptiesoftware zal tegen 2032 naar schatting 15,69 miljard dollar bedragen

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cyber Insurance Market,Cyber Insurance Market Share,Cyber Insurance Market Size,Cyber Insurance Market Growth,Cyber Insurance Market Insights,Cyber Insurance Market Report,Cyber Insurance Market Forecast,Cyber Insurance Market Analysis,Cyber Insurance Market industry