header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De horizon verbreden: Een uitgebreide analyse van de wereldwijde markt voor geschuimde kunststoffen

Sep 26, 2023 7:00 PM ET

Overzicht

De studiedocumenten van MRFR stellen dat de “Geschuimde Kunststoffen Markt Research Report Information by Type, Application, and Region – Forecast Till 2032“, wordt de markt voor Geschuimde Kunststoffen voorspeld aanzienlijk uit te breiden tijdens de evaluatieperiode van 2022 tot 2032 met een aanzienlijke CAGR van nauw 5,00%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de wereldwijde markt de montage van de inkomsten gegevens, die waarschijnlijk zal een markt van 82,4 miljard dollar te bereiken tegen het einde van 2032. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna 53,1 miljard dollar.

Markt

De markt voor Geschuimde Kunststoffen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende eindgebruikindustrie. Bovendien wordt de toenemende vraag naar polyurethaanschuim voor de isolatie van gebouwen ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de wereldwijde markt voor geschuimde kunststoffen bevorderen.


Ontvang hier een gratis voorbeeldrapport

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12012


Analyse van de concurrentie

  • Hexion Inc.
  • Wanhua Chemical Group Co, Ltd.
  • COVESTRO AG
  • SABIC
  • BASF SE
  • Alchemie Ltd.
  • Total SE
  • Dow Chemie
  • Repsol
  • HUNTSMAN CORPORATION
  • Onder andere.


Behandelde markt USP

Drijfveren voor de markt

De markt voor Geschuimde Kunststoffen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende eindgebruikindustrie. Bovendien wordt de toenemende vraag naar polyurethaanschuim voor de isolatie van gebouwen ook beschouwd als een van de essentiële parameters die de groei van de wereldwijde markt voor geschuimde kunststoffen bevorderen. Bovendien zal de groeiende vraag naar polyurethaanschuim voor de isolatie van gebouwen de ontwikkeling van de wereldmarkt de komende jaren waarschijnlijk positief beïnvloeden.

Beperkingen in de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de uitbreiding van de wereldwijde markt voor geschuimde kunststoffen schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de hoge grondstofprijzen.

NU KOPEN Rapport hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12012

COVID-19 Invloed

De COVID-19 pandemie heeft een enorme impact gehad op de meeste industriële sectoren over de hele wereld. Het wereldwijde gevaar voor de volksgezondheid heeft niet alleen gevolgen gehad voor de volksgezondheid, maar heeft ook een ernstige verstoring van bijna alle industriële activiteiten veroorzaakt. De wereldwijde markt voor Geschuimde Kunststoffen is niet anders dan andere. De beperking op productiefaciliteiten van verschillende eindgebruiksectoren heeft geleid tot een grote daling van de omzetcijfers voor de wereldwijde markt. Nu de markt echter weer op gang komt, wordt verwacht dat de markt in de beoordelingsperiode aanzienlijk zal groeien.


Segmentanalyse

Van alle types heeft het polyurethaan segment de leidende positie op de wereldmarkt voor geschuimde kunststoffen in 2022. De belangrijkste parameter die de groei van het marktsegment bevordert, is dat polyurethaanschuim vaak wordt gebruikt in de automobielsector om voertuigen en onderdelen daarvan te maken. Bovendien stimuleert de toenemende industrialisatie de vraag naar flexibele schuimen in verschillende sectoren, waaronder de verpakkings-, transport-, woninginrichting- en auto-industrie.

Van alle toepassingsgebieden heeft het bouwsegment & de leidende positie op de wereldwijde markt voor schuimplastic in 2022. De belangrijkste parameter die de groei van dit marktsegment bevordert, is het toenemende gebruik in de bouwsector voor afdichting en thermische isolatie. Stijf polyurethaanschuim wordt beschouwd als een goed materiaal voor huismuren en dakbedekking omdat het kan worden gemaakt in een breed scala van dichtheden.

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De studiedocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio de eerste positie op de markt voor Geschuimde Kunststoffen in 2022 heeft veroverd, met een maximaal aandeel van ongeveer 45,80%. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het primaire aspect stimuleren van de ontwikkeling van de regionale markt voor Geschuimde Kunststoffen is de talrijke groeiende economieën ontwikkelen van hun infrastructuur, die de industriële groei ondersteunt. Bovendien wordt het toenemende gebruik van EPE-schuim steeds vaker gebruikt als herbruikbare vloerbescherming voor interieurbouwprojecten, wat op zijn beurt naar verwachting ook de groei van de regionale markt zal stimuleren.


De Europese regio neemt naar schatting de tweede positie in op de markt voor Geschuimde Kunststoffen in de beoordelingsperiode. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het primaire aspect stimuleren van de ontwikkeling van de regionale markt voor Geschuimde Kunststoffen is de uitbreiding van belangrijke eindgebruik segmenten, zoals auto-onderdelen en meubels & beddengoed, met name in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien zullen de veelzijdigheid van polyurethaan in nieuwe toepassingen en het gebruik en de kwaliteiten ervan, zoals duurzaamheid en lichtheid, naar verwachting de ontwikkeling van de regionale markt in de komende jaren stimuleren.

De regio Azië-Stille Oceaan zal naar verwachting groeien met de maximale CAGR op de markt voor Geschuimde Kunststoffen van 2023 tot 2032. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals China, India en Indonesië. De buitenlandse investeringen van multinationals zijn het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor Schuimplastic stimuleert.

Blader door meer actuele marktrapporten:

Op zetmeel gebaseerde verpakkingsmarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/starch-based-packaging-market-11869


Automobielmarkt voor magneetdraad

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-magnet-wire-market-11889

Poreuze keramiekmarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/porous-ceramic-market-11911

UV-uithardende harsen Markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/uv-curable-resins-market-11943

Lithium en lithiummineralen markt voor andere toepassingen dan batterijen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/lithium-minerals-market-11945

Polyurethaan markt voor PU-zoolschoenen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/pu-sole-footwear-polyurethane-market-11957

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Foamed Plastics Market,Foamed Plastics Market share,Foamed Plastics Market trends,Foamed Plastics Market analysis,Foamed Plastics Market overview,Foamed Plastics Market research,Foamed Plastics Market revenue,Foamed Plastics Market size,Foamed Plastics,Foamed Plastics industry