header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De mangaanmarkt wordt voornamelijk geleid door de stijgende vraag in de verpakkingsindustrie met een CAGR van 5,02% tegen 2030 | Market Research Future Releases Forecast for 2022 – 2030

Sep 26, 2023 6:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

In 2021 werd de waarde van de mangaanmarkt geschat op USD 22,1 miljard. Van 23,21 miljard USD in 2022 tot 32,70 miljard USD in 2030 zal de mangaanindustrie naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,02%. (2022 – 2030).

Het gebruik van staal in batterijen en de stijgende vraag naar staalproducten in de bouw- en infrastructuursector zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Door een toename in de vraag naar lithium-ionbatterijen zal de sector naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de verwachte periode. Daarnaast dragen de stijgende investeringen in infrastructurele ontwikkelingsprojecten, de productie van auto’s en de snelle verstedelijking van opkomende landen bij aan de marktexpansie. De opleving van de prijzen van ertsen en ferrolegeringen en de komst van nieuwe toepassingsgebieden zijn de andere marktondersteunende elementen.

Ook wordt voorspeld dat de groeiende vraag naar staal in de VS een gunstige invloed zal hebben op de markt in de loop van de voorspellingsperiode als gevolg van de stijgende investeringen in residentiële en niet-residentiële bouwprojecten.

Google zei bijvoorbeeld in april 2022 dat het 9,5 miljard dollar zal uitgeven aan de bouw van kantoren en datacenters in de VS. De organisatie investeert in Boulder, Pittsburgh, Cambridge, Austin, Oklahoma, Virginia en Tennessee.

De auto-industrie is ook al lang op zoek naar materialen die de carrosserieconstructie van de auto steviger kunnen maken. Vanwege de uitstekende schokbestendigheid en de hoge sterkte-gewichtsverhouding is staal het materiaal bij uitstek voor de carrosserie van auto’s en bedrijfswagens. Er wordt verwacht dat de vraag naar staal tijdens de verwachte periode zal toenemen omdat de autosector na COVID-19 naar verwachting zal opleven als gevolg van stijgende consumentenuitgaven, vooral in Aziatische en Latijns-Amerikaanse landen.

De markt ziet ook de behoefte aan bedrijfsvoertuigen voor zwaar werk en logistiek toenemen, wat een belangrijke factor zal zijn in de winstgevende ontwikkeling van de vraag naar gelegeerd staal en op zijn beurt de expansie van de hele markt tijdens de projectieperiode zal stimuleren. Hierdoor heeft de toenemende vraag naar deze grondstof vanuit voertuigen de CAGR van de mangaanmarkt in de afgelopen jaren verhoogd.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/7724

Regionale analyse:

Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn belangrijke geografische gebieden. Met meer dan 3/4 van de wereldwijde markt in 2018 en een waarde van USD 11.947,8 miljoen staat Azië-Pacific aan de leiding. Bovendien zal de regionale markt in Azië en de Stille Oceaan tijdens de evaluatieperiode met de hoogste CAGR groeien. Wat het marktaandeel betreft, nam Europa in 2018 wereldwijd de op één na grootste positie in, met een waarde van meer dan USD 2.000 miljoen.

China wordt erkend als de grootste bijdrager, ondersteund door zijn status als een van de grootste autofabrikanten in de regio, na een gedetailleerde analyse van de markt in Azië en de Stille Oceaan. Met een totale productie van naar schatting 29.015.434 auto’s steeg de autoproductie in het land in 2017 met 3,19% ten opzichte van 2016. Spoorwegen, luchthavens, wegen, energie, water en plattelandsprogramma’s zijn allemaal aanzienlijk toegenomen in het gebied. Met een productie van 9.693.746 voertuigen in 2017 groeide de Japanse auto-industrie met 5,31% ten opzichte van 2016. De natie is ook trots op de ontwikkelde infrastructuur dankzij de uitbreiding van de bouw- en transportsector. Daarom is de vraag naar mangaan in de regio voorbestemd om van 2018 tot 2023 een aanzienlijke ontwikkeling door te maken vanwege de versnelde vraag van verschillende eindgebruikerssectoren.

De mangaanmarkt in Rusland domineerde het Europese continent in 2018 en zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van 3,34% in de geprojecteerde periode. Duitsland, dat in 2018 qua marktaandeel op de tweede plaats kwam na Rusland met een aandeel van meer dan 20%, zal de komende jaren naar verwachting een marktgroei doormaken met een CAGR van 2,96%.

Marktsegmentatie:

Op basis van type is de mangaanmarkt onderverdeeld in ferromangaan met een hoog koolstofgehalte, medium koolstofgehalte en laag koolstofgehalte, evenals in siliciummangaan, elektrolytisch mangaanmetaal en elektrolytisch mangaandioxide. Door de toegenomen staalproductie en consumptie in 2021 had siliciummangaan een aanzienlijk aandeel in de inkomsten van de mangaanmarkt.

Om de kwaliteiten van staal te verbeteren, zoals sterkte, flexibiliteit en corrosiebestendigheid, wordt siliciummangaan gebruikt in het productieproces. De snelst groeiende categorie is echter elektrolytisch mangaanmetaal, dat steeds meer wordt gebruikt in batterijen voor zowel oplaadbare lithium-ionbatterijen als niet-oplaadbare alkalinecellen. De batterijopslagindustrie breidt zich snel uit als een essentieel onderdeel van de energievoorziening. Een mindere kwaliteit is echter wat sommige bedrijven leveren en werkt goed met batterijmaterialen.

De marktgegevens voor mangaan zijn onderverdeeld in kleurstoffen, oxidatiemiddelen, legeringsadditieven, polarisatoren en andere op basis van toepassing. In de prognoseperiode 2022-2030 zal het segment van de legeringsadditieven, dat in 2021 de markt aanvoerde, naar verwachting sneller groeien.

Het wordt meestal gebruikt om koper- en aluminiumlegeringen te versterken. Vanwege de stijgende behoefte aan kleurstoffen in de automobielsector, zal deze categorie naar verwachting echter het snelst groeien, wat een gunstig effect heeft op de marktexpansie.

Belangrijkste spelers:

De topbedrijven in de wereldwijde mangaanmarkt zijn Autlán (Mexico), Mizushima Ferroalloy Co, Ltd (Japan), Accura Weldrods Kovai Pvt Ltd (India), Eramet (Frankrijk), MOIL Limited (India), OM Holdings Ltd (Singapore), Sakura Ferroalloys (Maleisië), Mesa Minerals Limited (Australië), Metals and Alloys Corporation (India), Nippon Denko Co, Ltd (Japan), African Rainbow Minerals Ltd (Zuid-Afrika), Afarak Group Plc (Finland), Transalloys (Zuid-Afrika), Translloy India Pvt Ltd (India) en Ferro Alloys Corporation Limited (FACOR) (India).

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7724

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Blader door toonaangevende rapporten:

Steel MarketSize, Share & Future Estimation In 2022 Trend zal genereren nieuwe groeimogelijkheden (2022 – 2030)

CementmarktOmvang, Aandeel & Toekomstige Schatting In 2022 Trend genereert nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

AminenmarktOmvang, Aandeel & Toekomstige Schatting In 2022 Trend genereert nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Superlegeringen MarktOmvang, Aandeel & Toekomstige Schatting In 2023 Trend zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2023 – 2032)

Fluorelastomeren (FKM) MarktOmvang, Aandeel & Toekomstige Schatting in 2023 Trend zal nieuwe groeikansen genereren (2023 – 2030)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Manganese,Manganese Market,Manganese Market Size