header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor app-analyse zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 23,32% tot een waarde van USD 1673,75 miljoen.

Sep 26, 2023 7:00 PM ET

App Analytics Markt Overzicht:

In 2021 werd de omvang van de App Analytics-markt geschat op 1.896 miljoen dollar. De markt voor app analytics zal naar verwachting stijgen van USD 308,29 miljoen in 2022 tot USD 1673,75 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 23,32% over de voorspellingsperiode van vijf jaar (2022 – 2030). De markt wordt positief beïnvloed door de stijgende smartphone-penetratie, het stijgende app-gebruik en de stijgende downloads, de ontwikkeling en integratie van nieuwe technologieën, de toenemende nadruk op digitale marketinganalyse en de stijgende vraag naar gebruikersanalyse.

Ontvang gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6602

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de App Analytics markt zijn,

  • Taplytics, Inc. (VS)
  • Kochava (VS)
  • Adobe Systems Inc. (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • com, Inc. (V.S.)
  • Google (Verenigde Staten)
  • Yahoo Inc.
  • Countly (V.K.)
  • Localytics (VS)
  • Swrve (Verenigde Staten)
  • Apptentive (VS)
  • Moengage (VS)
  • Mixpanel (VS)
  • Content Square SAS (Frankrijk)
  • TUNE Inc (V.S.)
  • Clever Tap (VS)
  • AppsFlyer (V.S.)
  • appScatter (V.K.)
  • Amplitude (V.S.)
  • Appsee (V.S.)

Het aantal app-downloads steeg in 2020 met 24,2%, maar in 2021 met slechts 0,5%, volgens gegevens van de business of apps. De belangrijkste oorzaak van deze daling in 2021 wordt toegeschreven aan de verslechterende politieke en economische omstandigheden tussen China en India. De Indiase overheid legde in 2020 voor het eerst beperkingen op aan 52 applicaties; inmiddels zijn 400 apps geblokkeerd, wat een grote impact heeft gehad op de downloadtrends van 2021 en de creatie van nieuwe apps. Door de daling van het aantal abonnees en de aanhoudende COVID-effecten had Oekraïne-Rusland ook een aanzienlijke impact op deze markt in 2021 en 2022, wat zich voortzet in China en andere ontwikkelde landen.

Zoals te zien is in de bovenstaande grafiek, was er een stijging van 20% in app-downloads tussen 2016 en 2017. Deze stijging werd voornamelijk veroorzaakt door de wijdverspreide toepassing van 4G in China en India, maar dankzij een grotere marktpenetratie in 2018 en 2019 groeide de markt in die jaren met bijna 10%. De effecten van Covid leidden er echter toe dat 2020 een jaar van herstel was, omdat er meer apps waren in de gezondheidszorg en gezondheidsmonitoring. Bovendien is het aantal smartphones in 2020 toegenomen. Deze groei wordt in 2021 echter weer gestimuleerd met een marge van 0,5%. De hoeveelheid downloads neemt niet af, maar blijft gelijk. Het grootste deel van deze downloads komt van informatie.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

De sector die ooit sterk afhankelijk was van game-apps, wordt nu overspoeld door andere verticals, waaronder verticals die zich richten op transport, gezondheidszorg en de overheid, om er maar een paar te noemen. Als gevolg daarvan zijn veel bedrijven gedwongen om app analytics in te zetten voor hun groeistrategieën. App-analyse zal veel bedrijven helpen bij het bijhouden van hun personeelsprestaties, feedback van consumenten en een verscheidenheid aan andere mogelijke toepassingen als gevolg van downloads, zoals eerder aangegeven vraag.

App Analytics marktsegmentatie is gebaseerd op het type applicatie en bestaat uit inkomstenanalyse, app prestatieanalyse en operaties, crashanalyse, platformoverschrijdende analyse, gebruikersanalyse, gedragsanalyse, advertentiemonitoring en marketinganalyse, campagneanalyse en andere. Het segment met het hoogste omzetaandeel in 2021 was advertentiemonitoring en marketinganalyse, met een aandeel van 20,21%.

Webgebaseerde en mobiele apps zijn ook opgenomen in de App Analytics marktsegmentatie op basis van platformtype. In 2021 had de categorie mobiele apps een aandeel van 65,5% in de omzet en er wordt verwacht dat deze positie gedurende de verwachte periode zal blijven bestaan. Hoewel de markt in 2022 werd beïnvloed door een dalende verkoop van smartphones, is deze daling slechts tijdelijk.

BFSI, Retail, Media en Entertainment, Logistiek, Reizen en Transport (LTT), Telecom en IT, Gezondheidszorg, Hospitality en Overige behoren tot de verticale sectoren waaruit de App Analytics marktsegmentatie bestaat. Met een marktaandeel van 23,2% in 2021 domineerde de retailsector de markt, en er wordt verwacht dat dit zo zal blijven gedurende de projectieperiode.

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de regio’s waarin het onderzoek de markt onderverdeelt. In 2021 had de Noord-Amerikaanse App Analytics-markt een waarde van 608,6 miljoen USD, en tijdens de onderzoeksperiode zal deze markt naar verwachting groeien met een CAGR van 22,03%. Deze vraag is gekoppeld aan het groeiende gebruik van app analytics in alle Amerikaanse industrieën. Volgens het MRFR-rapport is de penetratiegraad tot nu toe het hoogst in vergelijking met andere industrieën.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (142 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over App Analytics Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/app-analytics-market-6602

Azië-Pacific zal in 2021 de op twee na grootste geografische markt voor app analytics zijn. Er wordt echter geschat dat Azië-Pacific zich het snelst zal ontwikkelen en de regio met de grootste markt zal zijn aan het einde van de prognoseperiode, met een aandeel van meer dan 30%.

Gerelateerde artikelen:

Analytics als een Service Markt

Software als een Service Markt

Testmarkt voor internet der dingen

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  App Analytics Market Share,App Analytics Market Growth,App Analytics Market Trends,App Analytics Market Analysis,App Analytics Market Size