header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bloedmeel zal tegen 2032 USD 2,99 miljard bereiken met een CAGR van 3,50%.

Sep 26, 2023 6:00 PM ET

Analyse van de bloedmeelmarkt

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde bloedmeelmarkt tegen 2032 2,99 miljard USD bereiken met een CAGR van 3,50%. De bloedmeelmarkt is een wereldwijde industrie die bloedmeel produceert en verkoopt, een gedroogd dierlijk bloedproduct dat wordt gebruikt als meststof en voedingssupplement voor dieren. Bloedmeel is een eiwitrijk, voedselrijk product dat wordt gemaakt van het bloed van dieren zoals runderen, varkens en pluimvee. Het is een duurzaam product dat helpt afval te verminderen en dierlijke bijproducten te recyclen.

Bestuurders

Groeiende behoefte aan dierlijk eiwit stimuleert de marktgroei

Er is steeds meer vraag naar dierlijke eiwitten, zoals vlees, melk en eieren, omdat de wereldbevolking blijft toenemen. Om de groei en productie van dieren te bevorderen, zijn hoogwaardige diervoedercomponenten zoals bloedmeel nodig.

Kansen

Bewustwording van voeding biedt grote kansen

Producenten van vee worden zich steeds meer bewust van de noodzaak om dieren uitgebalanceerde maaltijden met een hoge voedingswaarde te geven. Bloedmeel is een populaire optie in diervoeders vanwege het hoge eiwitgehalte & aminozuursamenstelling.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge operationele kosten als marktbeperking

De hoge operationele kosten, hoge grondstofkosten, strenge regelgeving en een gebrek aan bewustzijn kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Klik hier voor het Premiumrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8559

Markt Segmentatie

De wereldwijde bloedmeelmarkt is onderverdeeld op basis van toepassing, proces en bron.

Per bron zal pluimveebloed de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Wat betreft het proces zal ring& flash drogen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Wat detoepassing betreft, zullen meststoffen de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

COVID-19 Analyse

De Covid-19-epidemie had een aanzienlijke invloed op de internationale markt voor bloedmeel omdat hierdoor overal productiefaciliteiten werden gesloten en klanten overschakelden van vlees op plantaardige producten. Door de toename van dierziekten zijn consumenten eerder geneigd om verse producten te eten, wat een nadelig effect heeft op de bloedmeelindustrie. Verwacht wordt dat de trend de komende jaren nog wel even zal aanhouden.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die worden genoemd in het rapport over de wereldwijde bloedmeelmarkt zijn Darling Ingredients Inc. (VS), Terramar Chile SpA (Chili), West Coast Reduction Ltd (Canada), FASA Group (Brazilië) en Sanimax (VS).

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop Bloedmeelmarkt

Vanwege het bestaan van een traditionele diervoedersector en de groeiende vraag naar dierlijke producten zoals vlees, melk en eieren, zal de Noord-Amerikaanse markt voor bloedmeel deze markt domineren. In de komende jaren wordt verwacht dat de stijgende individuele consumptie van melk, vlees en eieren de expansie van de markt zal ondersteunen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) Bloedmeelmarkt : https://www.marketresearchfuture.com/reports/blood-meal-market-8559

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de bloedmeelmarkt

In de loop van de voorspellingsperiode zal de Azië-Pacific markt naar verwachting de wereldwijde markt leiden met betrekking tot de inkomsten. De groeiende voorkeur van consumenten voor maaltijden gemaakt van dierlijke bronnen is een van de factoren die de expansie van de doelmarkt in deze regio stimuleren. Een ander element dat de expansie van de doelmarkt in deze regio bevordert, is de aanwezigheid van grote vleesconsumerende landen zoals China en Vietnam, die beide varkensvlees consumeren. In de APAC-regio breidt de markt voor bloedmeel zich uit om redenen als toenemende verstedelijking en bevolkingsgroei.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Oilseeds Market Size werd in 2022 gewaardeerd op 1,93 miljard USD. De markt voor oliehoudende zaden zal naar verwachting groeien van 190,2692 miljard dollar in 2023 tot 243,542 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,20% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2030). De stijgende behoefte aan biobrandstoffen in ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen is de belangrijkste drijfveer voor de groei van de markt.

De omvang vande markt voor gemechaniseerde irrigatiesystemen werd in 2022 geschat op USD 8,5 miljard. De markt voor gemechaniseerde irrigatiesystemen zal naar verwachting groeien van 9,9195 miljard dollar in 2023 tot 34,12374 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,70% tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

DeAgrochemische markt werd in 2022 gewaardeerd op 336,9 miljard USD. De Agrochemische markt zal naar verwachting groeien van 352,06 miljard USD in 2023 tot 458,47 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,50% tijdens de prognoseperiode (2023-2030). De stijgende vraag naar meststoffen en de groeiende behoefte aan gewasbescherming zijn de belangrijkste drijvende krachten achter de groei van de markt.

Overzicht van de pluimveevoedermarkt Pluimvee dat serieus wordt grootgebracht, heeft een redelijk aantal supplementen nodig in hun voedingsprogramma voor de meest extreme ontwikkeling en het beste welzijn. De verschillende soorten supplementen die belangrijk zijn voor het welzijn van pluimvee zijn aminozuren, ongeraffineerde eiwitten, onverzadigde vetten, voedingsstoffen en mineralen.

De omvang vande markt voor biomeststoffen werd in 2022 geschat op USD 1,8 miljard. De markt voor biomeststoffen zal naar verwachting groeien van USD 2,0 miljard in 2023 tot USD 5,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,24% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens: Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact us

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)

Website: https://www.wantstats.com

Email: [email protected]
Keywords:  Blood Meal Market,Blood Meal Market Size,Blood Meal Market Share,Blood Meal Market Growth