header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor consumentendrones zal 19,71 miljard dollar overschrijden tegen 2030 als gevolg van de opkomst van luchtfotografie en videografie in combinatie met technologische vooruitgang

Sep 26, 2023 9:00 AM ET

Marktbereik consumentendrones & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider werd de markt voor consumentendrones in 2022 gewaardeerd op 4,34 miljard dollar en zal deze naar verwachting 19,71 miljard dollar bedragen in 2030, met een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,8% van 2023 tot 2030. De groei van de markt voor drones voor consumenten wordt gedreven door een combinatie van technologische vooruitgang, betaalbaarheid, veelzijdigheid en een toenemend bewustzijn van hun potentiële toepassingen.

Consumentendrones, vaak kortweg “drones” genoemd, zijn onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) die zijn ontworpen voor recreatief of niet-commercieel gebruik door particulieren, hobbyisten en liefhebbers. Deze compacte en veelzijdige luchtvaartuigen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen vanwege hun toegankelijkheid, betaalbaarheid en het brede scala aan toepassingen dat ze bieden. Veel consumentendrones zijn compact en opvouwbaar, zodat gebruikers ze gemakkelijk naar verschillende locaties kunnen vervoeren. Deze draagbaarheid maakt ze geschikt voor buitenavonturen en reizen.

Download gratis een verslag van de markt voor consumentendrones @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1301

De belangrijkste spelers in het rapport over consumentendrones zijn:

3D Robotics,
Cheerson,
Parrot S.A,
DJI,
Yuneec,
EHang,
Airdog,
GoPro,
Guangdong Cheerson Hobby Technology,
Hobbico,
Shenzhen Hubsan Technology,
Horizon Hobby,
Guangdong Syma Model Aircraft Industrial,
Walkera,
ZEROTECH.

Marktanalyse

De markt voor drones voor consumenten heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door verschillende factoren die hebben bijgedragen aan de expansie. Een van de belangrijkste drijfveren van de markt is voortdurende technologische innovatie. Bedrijven investeren veel in onderzoek en ontwikkeling om de mogelijkheden van drones te verbeteren. Vooruitgang op het gebied van accuduur, vluchtstabiliteit, obstakelvermijding en cameratechnologie hebben drones voor consumenten gebruiksvriendelijker gemaakt en aantrekkelijk voor een breder publiek. De kosten van consumentendrones zijn in de loop der jaren gedaald, waardoor ze toegankelijker zijn geworden voor een groter aantal consumenten. Deze betaalbaarheid heeft nieuwe marktsegmenten geopend en de adoptiegraad onder hobbyisten, fotografen en zelfs professionals in verschillende sectoren verhoogd. Consumentendrones zijn veelzijdige instrumenten die verschillende doelen dienen, waaronder recreatief vliegen, luchtfotografie, landmetingen, landbouw en zelfs bezorgdiensten. Hun aanpassingsvermogen aan verschillende industrieën en toepassingen stimuleert de groei van de markt.

De marktsegmentatie voor consumentendrones is als volgt:

Naar type
Draaiblad drone
Drone met vaste vleugels
Drones met meerdere rotors
Enkelrotorige helikopter
Hybride VTOL met vaste vleugel

Op product
Multi-Rotor
Nano
Ander Product

Op toepassing
Luchtfotografie
Hobbyist & Gamen
Bouw
Landbouw
Andere toepassingen

Naar technologie
Autonome drone
Semi-autonome drone
Op afstand bediende drone

Op vermogen
passagiersdrones
Vracht Drones

Op capaciteit
Tot 100 kg
Meer dan 100 kg

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1301

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de consumentenmarkt voor drones hangt af van verschillende factoren, waaronder de ernst en duur van de economische neergang, consumentengedrag en het vermogen van bedrijven om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Hoewel het consumentensegment een tijdelijke terugval kan doormaken, kunnen er groeikansen zijn op andere gebieden, zoals professionele dronetoepassingen en kosteneffectieve oplossingen. Bedrijven in de drone-industrie moeten flexibel blijven en inspelen op de marktdynamiek tijdens economische onzekerheden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel de Russisch-Oekraïense oorlog niet direct gerelateerd is aan de consumentenmarkt voor drones, is de impact indirect voelbaar via veranderingen in de regelgeving, verstoringen in de toeleveringsketen en verschuivingen in de marktdynamiek. De langetermijneffecten zullen afhangen van hoe het conflict zich ontwikkelt en hoe overheden en industrieën reageren op het veranderende landschap van dronetechnologie en de toepassingen ervan.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika is een broeinest van consumentendrones, voornamelijk gedreven door de Verenigde Staten. De regio beschikt over een bloeiend ecosysteem van dronefabrikanten, softwareontwikkelaars en dienstverleners. Europa heeft ook een robuuste groei doorgemaakt in de markt voor consumentendrones. Het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA) heeft regelgeving geïntroduceerd om de activiteiten met drones in de lidstaten te harmoniseren. Dit heeft innovatie en de ontwikkeling van commerciële dronetoepassingen gestimuleerd, vooral op gebieden zoals landmetingen, opsporing en redding en milieumonitoring. De Aziatisch-Pacifische regio heeft zich ontpopt als een belangrijke speler op de markt, met landen als China die voorop lopen in de productie van drones.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor consumentendrones

– Het op afstand bediende dronesegment is naar voren gekomen als koploper en is klaar om de markt in de komende jaren te domineren. . Deze drones zijn ontworpen om op afstand bestuurd te worden door de gebruiker, vaak via een smartphone of een speciale afstandsbediening. Deze gebruiksvriendelijke interface heeft drones toegankelijk gemaakt voor een breed scala aan enthousiastelingen, van beginners tot doorgewinterde professionals.

– Het hybride dronesegment is snel in opkomst als een geduchte concurrent, klaar om een revolutie in de industrie teweeg te brengen. In tegenstelling tot conventionele drones die beperkt zijn tot zweven of voorwaarts vliegen, kunnen hybride drones wisselen tussen deze modi, wat ongekende flexibiliteit biedt in verschillende toepassingen. Deze veelzijdigheid opent deuren naar een breed scala aan industrieën, van landbouw tot surveillance en daarbuiten.

Recente ontwikkelingen op de markt voor consumentendrones

– Met de lancering van consumentendrones voor burgers opent NeoSky een wereld van mogelijkheden. NeoSky drones worden geleverd met hoge-resolutie camera’s, waardoor gebruikers adembenemende luchtfoto’s en video’s kunnen maken.

– MapmyIndia, een prominente speler op het gebied van digitale cartografie en locatiegebaseerde diensten in India, heeft onlangs een strategische investering aangekondigd in Indrones, een veelbelovende startup gespecialiseerd in drone-oplossingen.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Introductie
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor consumentendrones, naar type
9. Segmentatie van de markt voor consumentendrones, naar toepassing
10. Segmentatie van de consumentenmarkt in drones, naar technologie
11. Segmentatie van de consumentenmarkt in drones, naar capaciteit
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

PDF voor één gebruiker kopen @ https://www.snsinsider.com/checkout/1301

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Consumer Drones Market,Consumer Drones Market Size,Consumer Drones Market Share,Consumer Drones Market Growth,Consumer Drones Market Trends,Consumer Drones Market Analysis,Consumer Drones Industry