header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale tv zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 14% tot een waarde van 212,4 miljard USD

Sep 26, 2023 5:00 PM ET

Inzicht in de markt voor digitale tv

De omvang van de digitale tv-markt werd in 2022 geschat op 65,3 miljard dollar. Er wordt verwacht dat de omvang van de wereldwijde digitale televisiemarkt zal toenemen van USD 74,4 miljard in 2023 tot USD 212,4 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,000% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032). De belangrijkste factoren die de expansie van de markt versnellen zijn de dalende kosten van technologische gadgets zoals digitale tv en antennes en het stijgende besteedbare inkomen.

Door de stijgende vraag van consumenten naar materiaal met een verbeterde beeldkwaliteit heeft de markt mogelijk ruimte om te groeien. Een van de belangrijkste factoren die de expansie van de markt beïnvloeden, is de beschikbaarheid van inhoud van hoge kwaliteit van verschillende dienstverleners op één platform tegen betaalbare prijzen.

Om aan de eisen en behoeften van gebruikers te voldoen, bieden aanbieders van betaaltelevisie nu bovendien een verscheidenheid aan diensten met toegevoegde waarde aan, waaronder gebundelde pakketten, internettoegang, gereduceerde abonnementstarieven en flexibele kanaalabonnementen, waardoor ze extra manieren hebben om geld te verdienen.

Aanbieders van diensten maken gebruik van technologieën voor geïntegreerde breedbandomroep (IBB) in een poging hun dienstenaanbod te diversifiëren en hun marktpenetratie te vergroten. De combinatie van omroep- en breedbandtechnologie kan het mogelijk maken om op efficiënte wijze massamateriaal aan te bieden en toch geïndividualiseerde service te bieden.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3936

De omroepen zijn nu in staat om kanalen met een betere beeldkwaliteit aan te bieden omdat ze het potentieel van UHDTV-diensten hebben ingezien. De toename van het aantal huishoudens dat is uitgerust met een flatscreen met HD-capaciteit is de drijvende kracht achter de stijgende vraag.

Aangezien de uitgaven van aanbieders van betaaltelevisie in productielijnen en Rinxdeepl68 D nu verzonken kosten zijn en de prijsniveaus dalen, lijken klanten gedwongen om UHDTV-diensten te gebruiken.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor digitale tv zijn

  • Samsung Groep
  • Metz
  • Koninklijke Philips N.V.
  • Hisense Corporation Ltd.
  • AT & T Inc.
  • Sony
  • Changhong
  • LG Corporation
  • Loewe
  • DISH-netwerk
  • Verizon FiOS
  • Funai
  • TCL
  • Vestel
  • Roku
  • Vizio
  • Skyworth
  • Konka

Segmentatie

De op resolutie gebaseerde marktsegmentatie voor digitale tv bestaat uit 720p, 480p en 1080p. In 2022 domineerde het 1080p-segment de markt. Dit is te wijten aan de prevalentie van digitale tv’s met een hoge resolutie.

De segmentatie van de digitale televisie-industrie op basis van type omvat HDTV, EDTV, SDTV en andere. In 2022 leidde het HDTV-segment de digitale tv-markt. Dit is te wijten aan de toegenomen belangstelling voor HDTV.

Op basis van de grootte is de markt voor digitale tv’s onderverdeeld in vier categorieën: 32″-42″, 11″-32″, 42″-50″ en 50″ en groter. In 2022 domineerde het 42″-50″ segment de markt.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3936

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse digitale tv-markt (45,80%). Dit is te wijten aan de snelle ontwikkeling van OTT-platforms en op internet gebaseerde media. Serviceproviders staan onder druk om hun dienstenaanbod te verschuiven naar online contentdistributie om hun klantenbestand uit te breiden als gevolg van de aanzienlijke piek in het aantal gevallen waarin het snoer wordt doorgesneden. Het gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) om het kijkgedrag van gebruikers nauwkeurig te bestuderen en op maat gemaakte suggesties te doen, kan kijkers nog meer aanmoedigen om over te stappen naar OTT-platforms. De Amerikaanse markt voor digitale tv had het grootste marktaandeel en de snelst groeiende markt bevond zich in Canada.

Meer artikelen lezen-

Onderzoeksrapport overde markt voor Vessel Traffic Management System – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapportover de digitale IC-markt – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overelektronische tolheffing – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Digital TV Market,Digital TV Market Size,Digital TV Market Share,Digital TV Market Growth