header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor doeldrones zal tegen 2030 USD 8,3 miljard bereiken met een CAGR van 7,80%

Sep 26, 2023 3:00 PM ET

Marktoverzicht doeldrones

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor doeldrones tegen 2030 een waarde bereiken van USD 8,3 miljard met een CAGR van 7,80%.

Drivers

Toename van onbemande systemen in militaire operaties zal de marktgroei stimuleren

Naar verwachting zal de markt de komende jaren snel groeien. Een van de belangrijkste factoren achter deze trend is de uitbreiding van het gebruik van onbemande systemen in militaire operaties. Veel landen beginnen het gebruik van onbemande systemen te onderzoeken als mogelijk antwoord op de toename van het aantal wereldwijde oorlogen en de behoefte aan effectievere en meer succesvolle militaire operaties.

Kansen

Integratie van AI om robuuste mogelijkheden te bieden

De kunstmatige-intelligentietechnologie voor drones heeft de wereldwijde industrie fundamenteel veranderd. Er wordt gedetailleerd onderzoek uitgevoerd door meerdere leveranciers die drones maken die zijn uitgerust met een verscheidenheid aan autonome tools die worden ondersteund door machine-leren & kunstmatige intelligentie capaciteiten. In feite zal de commercialisering van de onbemande luchtvaartuigen, de brandstofcellen, de energiesystemen, & AI-enabled UAV’s, samen met de technologische groei in dergelijke gebieden, de weg vrijmaken voor de productie van de eenvoudig te richten drones met verschillende functies, waardoor de effectiviteit van onbemande luchtvaartuigen wordt aangewakkerd.

Beperkingen en uitdagingen

Gebrek aan geschoold personeel als marktbeperking

Het gebrek aan geschoold personeel, het beperkte bereik en de beperkte batterij kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6000

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor drones is onderverdeeld op basis van eindgebruik, doeltype en motortype.

Op basis van motortype zal straalmotor de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per doeltype is de markt onderverdeeld in sport, slepen, vrij vliegen en volledige schaal.

Per eindgebruik zal defensie de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De productie-, ontwikkelings-, productie- en logistieke sectoren hebben allemaal een zeer moeilijke periode doorgemaakt als gevolg van de coronavirusepidemie. Als gevolg van de COVID-19 crisis hebben de regeringen van verschillende landen tal van beperkingen opgelegd. Tijdens deze epidemie heeft de markt geen enkele invloed ondervonden. De overheid gaf speciale toestemming aan de fabrikanten & operators van dergelijke drones om te blijven werken vanuit kantoren & niet vanuit huizen omdat deze drones worden gebruikt in de defensiesector en geen enkel land in de wereld wil of is bereid om zijn externe veiligheid in gevaar te brengen. Daarom werkt deze industrie op het gebruikelijke tempo, net als voor de noodsituatie als gevolg van de pandemie.

Volledige rapportgegevens raadplegen@https://www.marketresearchfuture.com/reports/target-drones-market-6000

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop van doelmarkt drones

Deze markt zal worden gedomineerd door Noord-Amerika, en dit komt door de toegenomen uitgaven aan trainingsprogramma’s voor de defensie-industrie. Daarnaast is de financiering van de Amerikaanse overheid voor gerichte drones inderdaad enorm. Daarnaast heeft de Amerikaanse overheid het initiatief genomen om gepensioneerde straaljagers om te vormen tot luchtdoelvliegtuigen, die helpen bij het testen van rakettraining & en realtime luchtdreigingen simuleren voor militaire luchtafweerwapens.

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de markt voor drones worden geprofileerd, zijn onder andere ASV Global (V.K.), AeroTargets International, LLC (V.S.), Boeing Company (V.S.), QinetiQ Group Plc (V.K.), Kratos Defense & (V.S.), AeroTargets International, LLC (V.S.), Boeing Company (V.S.), QinetiQ Group Plc (V.S.), Kratos Defense jin.K), Kratos Defense & Security Solutions, Inc. (V.S.), Northrop Grumman Corporation (V.S.), Saab AB (Zweden), Airbus S.A.S (Frankrijk), Leonardo S.p.A. (Italië) en Lockheed Martin Corporation (V.S.).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

C5ISR-markt nieuwste onderzoeksrapport is wereldwijd booming door de belangrijkste spelers 2030

Vliegtuigontdooiingsmarkt gaat explosief groeien met de belangrijkste spelers in de sector 2030

Zuid-Amerika C5ISR-markt per eindgebruik voorspeld (2018-2025)

Azië Pacific Helikoptersimulatormarkt voorspeld (2017-2023)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Target Drones Market,Target Drones Market Size,Target Drones Market Share,Target Drones Market Analysis,Target Drones Market Trends,Target Drones Market Research,Target Drones Market Report,Target Drones Market Outlook