header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor golfkartonnen dozen zal naar verwachting $308,92 miljard bereiken in 2030, en zal groeien met een CAGR van 5,38% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030

Sep 26, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde markt voor golfkartonnen dozen zal naar verwachting groeien van 203,13 miljard USD in 2022 tot 308,92 miljard USD in 2030, met een CAGR van 5,38% tijdens de prognoseperiode. De groei van de markt wordt toegeschreven aan de toenemende vraag vanuit de e-commerce, voedingsmiddelen- en drankenindustrie en elektronica-industrie.

Golfkartonnen dozen: Een overzicht

Golfkartonnen dozen worden gemaakt van golfkarton, een soort karton dat bestaat uit drie of meer lagen papier. De binnenste en buitenste lagen zijn gemaakt van linerboard, een sterke en duurzame papiersoort. De middelste laag is gemaakt van golfkarton, een papiersoort die gegolfd is om stevigheid en demping te bieden.

Golfkartonnen dozen zijn een populair type verpakking omdat ze sterk, licht en veelzijdig zijn. Ze kunnen worden gebruikt voor het verpakken van een breed scala aan producten, waaronder voedingsmiddelen, dranken, elektronica en industriële goederen. Golfkartonnen dozen zijn ook recyclebaar en duurzaam, waardoor ze een goede keuze zijn voor bedrijven die hun impact op het milieu willen verminderen.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4179

Drijfveren van de markt voor golfkartonnen dozen

De markt voor golfkartonnen dozen wordt gedreven door de volgende factoren:

  • Groei van de e-commerce-industrie: De e-commerce-industrie groeit snel en golfkartonnen dozen zijn het meest gebruikte type verpakking voor e-commerce zendingen. Verwacht wordt dat de groei van de e-commerce-industrie de vraag naar golfkartonnen dozen de komende jaren zal blijven stimuleren.
  • Toenemende vraag vanuit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie: De voedingsmiddelen- en drankenindustrie is een van de grootste gebruikers van golfkartonnen dozen. Golfkartonnen dozen worden gebruikt om een breed scala aan voedingsmiddelen en dranken te verpakken, waaronder verse producten, verwerkte voedingsmiddelen en dranken. De toenemende vraag naar voedingsmiddelen en dranken zal naar verwachting de vraag naar golfkartonnen dozen de komende jaren stimuleren.
  • Groeiende vraag vanuit de elektronica-industrie: De elektronica-industrie is een andere belangrijke gebruiker van golfkartonnen dozen. Golfkartonnen dozen worden gebruikt om een breed scala aan elektronische producten te verpakken, waaronder televisies, computers en smartphones. Er wordt verwacht dat de toenemende vraag naar elektronische producten de vraag naar golfkartonnen dozen de komende jaren zal stimuleren.

Trends in de markt voor golfkartonnen dozen

Enkele van de belangrijkste trends op de markt voor golfkartonnen dozen zijn:

  • Duurzaamheid: Bedrijven richten zich steeds meer op duurzaamheid en golfkartonnen dozen zijn een duurzame verpakkingsoptie. Golfkartonnen dozen worden gemaakt van gerecycled materiaal en kunnen zelf ook gerecycled worden. Hierdoor zijn ze een goede keuze voor bedrijven die hun impact op het milieu willen verminderen.
  • Aanpassing: Golfkartonnen dozen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van bedrijven. Dit omvat het aanpassen van de grootte, vorm en bedrukking van de dozen. Dankzij maatwerk kunnen bedrijven een verpakking creëren die uniek en effectief is.
  • E-commerce verpakkingen: E-commerce verpakking is een groeiend segment van de golfkartonnen dozen markt. E-commerce verpakkingen moeten sterk en duurzaam zijn om producten te beschermen tijdens het transport. Golfkartonnen dozen zijn een populaire keuze voor e-commerce verpakkingen omdat ze aan deze behoeften voldoen.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4179

Uitdagingen in de markt voor golfkartonnen dozen

De markt voor golfkartonnen dozen wordt geconfronteerd met de volgende uitdagingen:

  • Volatiliteit van grondstofprijzen: De prijzen van grondstoffen zoals papier en pulp zijn volatiel, wat de winstgevendheid van fabrikanten van golfkartonnen dozen kan beïnvloeden.
  • Concurrentie van producenten met lage kosten: Producenten van golfkartonnen dozen in ontwikkelde landen hebben te maken met concurrentie van goedkope producenten in ontwikkelingslanden.
  • Strenge regelgeving: De golfkartonnen dozenmarkt is onderhevig aan een aantal strenge regels, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor golfkartonnen dozen zijn:

  • Mondi Group Plc (Zuid-Afrika)
  • International Paper Company (VS)
  • WestRock Company (VS)
  • DS Smith Plc (Verenigd Koninkrijk)
  • Smurfit Kappa Groep (Ierland)
  • Rengo Co. Ltd. Ltd. (Japan)
  • Cascades Inc. (Canada)
  • Packaging Corporation of America (VS)
  • Georgia-Pacific LLC (VS)

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-boxes-market-4179

Markt Vooruitzichten

De markt voor golfkartonnen dozen zal de komende jaren naar verwachting gestaag groeien. De groei zal worden gestimuleerd door de toenemende vraag vanuit de e-commerce, voedingsmiddelen- en drankenindustrie en elektronica-industrie.

Blader door meer rapporten:

Onderzoeksrapport overde markt voor kleefzakverpakkingen – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapportover de markt voor stretchverpakkingen – Wereldwijde prognose tot 2030

Metalen Opvouwbare Buizen Marktonderzoeksrapport – Voorspelling 2030

Minerale Wol Isolatie Marktonderzoeksrapport Wereldwijde Vooruitzichten tot 2030

Wereldwijd marktonderzoeksrapport overrecycling van plastic flessen – voorspelling voor 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Corrugated Boxes Market,Corrugated Boxes Market Size,Corrugated Boxes Market Share,Corrugated Boxes Market Demand,Corrugated Boxes Market Trends