header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor grafische software voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces zal groeien met een CAGR van 11,50% in 2032 en een waarde bereiken van 54,60 miljard USD.

Sep 26, 2023 6:00 PM ET

Grafische gebruikersinterfacesoftware marktoverzicht:

De marktomvang voor software voor het ontwerpen van grafische gebruikersinterfaces werd in 2022 geschat op USD 20,5 miljard. Er wordt verwacht dat de markt voor grafische software voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces zal stijgen van USD 22,85 miljard in 2023 tot USD 54,60 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,50% in de loop van de voorspellingsperiode (2023-2022). De belangrijkste factoren die de expansie van de markt versnellen zijn de toegenomen vraag naar gebruiksvriendelijke implementatie en de stijgende vraag naar gebruikersinterfaces vanuit verschillende industrieën, waaronder de auto-industrie en de medische sector.

Ontvang gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10712

Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers in de markt voor Grafische User Interface Design Software, waaronder

  • Adobe (VS),
  • Webflow (VS),
  • Balsamiq Studios LLC (VS),
  • Axure Software Solutions Inc. (VS),
  • Altia Inc. (VS),
  • Corel Corporation (VS),
  • Figma (VS),
  • Sketch B.V. (Nederland),
  • InVisionApp Inc. (VS),
  • Caretta Software Ltd. (V.K.),
  • Pidoco GmbH (Duitsland),
  • Crank Software Inc. (Canada),
  • Extron (V.K.)

De toenemende nadruk op samenwerking en prototyping tools is de drijvende kracht achter de CAGR-markt voor grafische software voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces. Het GUI-ontwerpproces omvat nu samenwerking en prototyping als essentiële elementen, waardoor efficiënte communicatie en feedback tussen ontwerpers, ontwikkelaars en gebruikers mogelijk wordt.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Bij software voor het ontwerpen van grafische gebruikersinterfaces ligt de nadruk steeds meer op het aanbieden van bekwame tools voor samenwerking en prototyping om aan deze behoefte te voldoen. Deze tools bevorderen iteratief ontwerp en naadloos teamwerk door real-time samenwerking, versiebeheer en interactieve prototyping mogelijk te maken. De focus op prototype- en samenwerkingstools speelt in op de veranderende eisen van interdisciplinaire ontwerpteams en het toenemende belang van gebruikersfeedback. Ongeacht hun fysieke locaties kunnen ontwerpers in realtime samenwerken op een enkele interface, wat de productiviteit verhoogt en coördinatieproblemen vereenvoudigt. Voor de uiteindelijke implementatie kunnen ontwerpers functionele prototypes bouwen en testen met behulp van interactieve prototyping mogelijkheden om inzichtelijke gebruikersinput te krijgen.

GUI-ontwerp heeft ook een revolutie ondergaan dankzij kunstmatige intelligentie. Software voor het ontwerpen van grafische gebruikersinterfaces bevat nu AI-functies om de productiviteit te verhogen, vervelende activiteiten te automatiseren en slimme ontwerpaanbevelingen te doen. De gebruikerservaring kan worden verbeterd door algoritmen voor machinaal leren te gebruiken om gebruikersgedrag, voorkeuren en gegevenstrends te analyseren en zo gepersonaliseerde aanbevelingen te doen. De integratie van AI-functies in GUI-ontwerptools heeft veel voordelen.

Marktsegmentatie:

On-premises en on-cloud implementatie zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor grafische software voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces. De markt werd beheerst door de on-cloud sector.

Kleine en middelgrote ondernemingen en grote bedrijven maken deel uit van de marktsegmentatie voor software voor grafisch gebruikersinterfaceontwerp op basis van de grootte van de organisatie. De categorie KMO’s bracht het meeste geld op.

De auto-industrie, IT & telecommunicatie, media & entertainment, medische & gezondheidszorg en productie-industrie zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor grafische gebruikersinterface ontwerpsoftware op basis van vertical.

Het meeste geld werd verdiend in de categorieën informatietechnologie en telecommunicatie.

De analyse biedt marktinzichten voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Door de aanwezigheid van grote softwarebedrijven en technologische verbeteringen in de regio zal de Noord-Amerikaanse markt voor grafische software voor gebruikersinterfaces de komende jaren aanzienlijk groeien. Vooral het toenemende gebruik van GUI-ontwerpsoftware in sectoren als IT, gezondheidszorg en financiën is een belangrijke motor voor de groei van de markt in de VS. De vraag naar GUI-ontwerptools is gestegen door de nadruk die de regio legt op innovatie en gebruikerservaring, wat heeft geleid tot de creatie van nieuwe softwareoplossingen.

Vanwege de gevestigde IT-infrastructuur in de regio en de toenemende nadruk op digitale transformatie, waardoor de toepassing van GUI-ontwerpsoftware in meerdere sectoren is toegenomen, heeft de Europese markt voor grafische software voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces een aanzienlijke stijging van het marktaandeel doorgemaakt. De vraag naar GUI ontwerptools in Europa wordt ook gestimuleerd door een groot aantal ontwerpbureaus en creatieve individuen. De markt voor grafische software voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces in Duitsland had het grootste marktaandeel en de markt voor dit product in het Verenigd Koninkrijk had de snelste groei van het Europese continent.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Grafische User Interface Design softwaremarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/graphical-user-interface-design-software-market-10712

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor grafisch ontwerpsoftware voor gebruikersinterfaces in Azië en Oceanië de hoogste CAGR hebben. Dit komt doordat smartphones steeds meer gebruikt worden, de toegang tot internet verbetert en e-commerce zich uitbreidt. Landen lopen voorop in deze evolutie omdat veel digitale startups en softwareontwikkelingsbedrijven GUI-ontwerptools gebruiken om de bruikbaarheid van hun producten te verbeteren. De marktexpansie is ook geholpen door de groeiende IT-sector in het gebied en pogingen van de overheid om digitalisering te bevorderen. Daarnaast had China het grootste marktaandeel in de regio Azië-Pacific voor grafische software voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces, en groeide de markt in India het snelst.

Gerelateerde artikelen:

Markt voor vastgoedbeheer

Blockchain in de Fintech-markt

Mobiele AI-markt

Hybride cloud-markt

3D Reconstructie technologie markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Graphical User Interface Design Software Market,Graphical User Interface Design Software Market Size,Graphical User Interface Design Software Market Growth,Graphical User Interface Design Software Market Trends,Graphical User Interface Design Software Market Analysis