header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor het automatisch openen van poorten en deuren zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 7,10%.

Sep 26, 2023 2:08 PM ET

De omvang van de markt voor automatische poorten en deuropeningssystemen zal in 2022 naar verwachting 10,6 miljard dollar bedragen. Er wordt verwacht dat de markt voor automatische poorten en deuropeners zal stijgen van USD 11,3 miljard in 2023 tot USD 19,6 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,10% over de voorspellingsperiode van vijf jaar (2023-2032). De belangrijkste factoren die de expansie van de markt versnellen, zijn onder andere de toegenomen integratie in “slimme” huizen en de toenemende toepassing van automatische deur- en poortsystemen voor industriële en beveiligingsdoeleinden.

Het gebruik van automatische poort- en deursystemen, die voordelen bieden zoals veiligheid en beveiliging, de eliminatie van fysieke inspanning die nodig is om de poorten in en uit te gaan, gemak, duurzaamheid, privacy en de mogelijkheid om alleen geautoriseerde voertuigen en mensen buiten de poort of deur te houden, is toegenomen als gevolg van de toenemende industrialisatie, wat bijdraagt aan de expansie van de markt.

De toenemende technologische vooruitgang en O&O-uitgaven voor nieuwe automatische deuropeningssystemen stellen de industrie in staat om financiering te verstrekken voor de enorme potentiële kansen. Het toenemende gebruik van kunstmatige intelligentie in beveiligde poorten en technologische vooruitgang verhogen de veiligheidsnormen. De ontwikkeling van spraakherkenning, irisscan, afstandsbediening en irisidentificatietechnologieën heeft de omvang van de markt vergroot en verdere groei gestimuleerd.

Door de toegang uitsluitend te beperken tot bevoegde personen, helpen de automatische barrières om het drukke verkeer snel onder controle te houden. Dit verhoogt uiteindelijk de veiligheid en beveiliging. Deze automatische slagbomen worden gecombineerd met verschillende toegangscontrolesystemen, zoals het routeren van intercomoproepen, handsfree toegangssystemen, contactloze smartcards en toetsenborden voor eenvoudige toegang. Het installeren van een automatische poortopener geeft klanten volledige controle over hoe de poort opent en sluit en wie er binnengelaten wordt.

Ontvang een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4079

De belangrijkste spelers op de markt voor automatische poort- en deuropeningssystemen

De belangrijkste bedrijven op de markt voor automatische poort- en deuropeningssystemen zijn

  • Chamberlain Groep
  • CAME BPT UK Ltd
  • Ken Wan
  • BENINCA Groep
  • Katers Automatisering
  • King Gates SRL
  • Homelife Integratie
  • Ditec Entrematic
  • Roteco SRL
  • Aleko Producten

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4079

Segmentatie

Het systeem voor het openen van deuren en automatische poorten Met toegangscontrolesystemen als basis wordt de markt gesegmenteerd in kaartjessystemen, vingerafdrukidentificatiesystemen, stemherkenningssystemen, gezichtsherkenningscamerasystemen, irisscansystemen en andere.

Schuif- en draaipoorten, rolluiksystemen en andere zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor automatische poort- en deuropeningssystemen op basis van type.

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Als gevolg van de stijgende vraag naar residentiële en commerciële automatisering, een groot aantal binnenlandse spelers, technologische vooruitgang in de regio en een stijgende vraag naar automatische poort- en deuropeningssystemen, heeft de Noord-Amerikaanse regio momenteel een dominant aandeel in de wereldwijde markt.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor automatische poort- en deuropeningssystemen in Azië-Pacific naar verwachting snel groeien. Dit is het gevolg van de groeiende behoefte aan persoonlijke bescherming en veiligheid. Bovendien kende de Indiase markt voor automatische poort- en deuropeningssystemen de snelste groei in de Aziatisch-Pacifische regio, terwijl de Chinese markt voor automatische poort- en deuropeningssystemen de hoogste marktinkomsten had.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportkoptelefoon- en hoofdtelefoonmarkt: per type per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, marktsegmenten – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operatie, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Automatic gate and door opening market,Automatic gate and door opening market Size,Automatic gate and door opening market Share,Automatic gate and door opening market Trends,Automatic gate and door opening market Scope