header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor nematiciden zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 4,69% en een waarde bereiken van USD 2,1 miljard

Sep 26, 2023 5:00 PM ET

Overzicht van de markt voor nematiciden

Verwacht wordt dat de markt voor nematiciden tussen 2022 en 2030 zal groeien met een CAGR van 4,69% en tegen het einde van dat jaar USD 2,1 miljard zal bedragen. Meer dan 15.000 verschillende soorten rondwormen worden in de wetenschap gezamenlijk nematoden genoemd. Nematodensoorten die gewassen vernietigen zijn meestal vrij klein. Bloemen, bladeren, stengels en wortels van planten zijn allemaal kwetsbaar voor de markt van nematiciden. Wortellaesies, wortelknopen en onvolgroeide wortelstelsels worden veroorzaakt door nematoden die de wortels aanvallen, waardoor het gewas mislukt.

Om zich met planten te voeden, vallen nematoden ze aan. Aaltjes kunnen planten dus ernstige schade toebrengen door hun vruchten en bloesems op te eten, wat de opbrengst beïnvloedt. Gebruik nematiciden om nematoden te beheersen en te elimineren.

De wereldwijde markt voor nematiciden zal naar verwachting groeien vanwege het vermogen van nematiciden om de opname van voedingsstoffen en de efficiëntie van het watergebruik te verbeteren, waardoor de kosten van meststoffen en irrigatie dalen en de gewasopbrengst toeneemt. Er wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor nematiciden zal groeien naarmate geïntegreerde plaagbestrijding wereldwijd steeds meer wordt toegepast en de voordelen van nematiciden meer bekendheid krijgen. De ontwikkeling van de wereldwijde markt voor nematiciden kan echter worden beperkt door de schadelijke effecten van synthetische nematiciden op de bodem.

Klik hier om een voorbeeld van een eersteklas rapport te ontvangen: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/5173

Halogeenverbindingen en andere fumigatiemiddelen worden vaker toegepast dan organofosfaten en carbamaten, omdat bodemfumigatie een veelgebruikte methode is om wortelknobbelaaltjes in groentegewassen te voorkomen.

Boeren gebruiken echter steeds vaker vloeibare nematiciden die niet fumigeren omdat ze zich steeds meer zorgen maken over de impact op het milieu en de volksgezondheid.

Tot de belangrijkste spelers op de markt voor nematiciden behoren : BASF SE (Germany), ,Bayer Cropscience AG (Germany), ,The DOW Chemical Company (US), ,The Monsanto Company (US), ,Syngenta AG (Switzerland), ,FMC Corporation (US), ,ADAMA Agricultural Solutions Ltd. (Israël), Ishihara Sangyo Kaisha Ltd. (Japan), ,Valent USA (VS), ,Simbiose Agrotecnologia Biologica (Brazilië), ,Marrone Bio Innovations Inc. (VS), ,American Vanguard Corporation (VS), ,Isagro Group Spa (Italië), ,Nufram Limited (Australië), ,Sumitomo Chemical Co., Ltd (Japan)

Segmentatie

De markt voor nematiciden is onderverdeeld in segmenten naar soort, vorm, gewastype, toepassingswijze en geografie.

De wereldwijde markt voor nematiciden is onderverdeeld in categorieën op basis van soort, waaronder fumigatiemiddelen, carbamaten, organofosfaten en andere.

Op basis van de vorm is de wereldwijde nematicidenmarkt onderverdeeld in twee categorieën: vloeibaar en droog.

Afhankelijk van het soort gewas is de wereldwijde markt voor nematiciden onderverdeeld in fruit en groenten, granen en graan, oliehoudende zaden en peulvruchten, en overige.

Op basis van de toepassingsmethode is de wereldwijde markt voor nematiciden onderverdeeld in zaadbehandeling, irrigatie, fumigatie en overige.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren)
Nematiciden Marktrapport : https://www.marketresearchfuture.com/reports/nematicides-market-5173

Regionale analyse

Vier grote regio’s zijn grondig onderzocht: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De VS, Canada en Mexico hebben elk hun eigen segment van de Noord-Amerikaanse markt voor nematiciden gekregen. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa zijn opgenomen in de classificatie van de Europese markt voor nematiciden. De markten voor nematiciden in China, India, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland en de rest van Azië-Pacific zijn van elkaar gescheiden. In de rest van de wereld is de markt voor nematiciden onderverdeeld in Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie door Market Research Future:

Aquaponics Market zal naar verwachting een CAGR van 13,4% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde bereiken van USD 2.464,29 Miljoen tegen het einde van 2030 en de heersende trends en vraag zullen de markt helpen een eindwaarde te bereiken ter waarde van USD 2.464,29 Miljoen tegen het einde van de prognoseperiode in 2030.

Deomvang vande hydrocultuurmarkt werd gewaardeerd op USD 2,5 miljard in 2022. De hydrocultuurmarkt zal naar verwachting groeien van USD 3,007 miljard in 2023 tot USD 9,11 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,3% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Deomvang vande markt voor biostimulanten werd in 2022 geschat op 2786,1 miljoen USD. De markt voor biostimulanten zal naar verwachting groeien van 2973,6 miljoen USD in 2023 tot 9622,5 miljoen USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,05% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens: Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Website: https://www.wantstats.com Email: Sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact us

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)

Website: https://www.wantstats.com


Email: Sales@marketresearchfuture.com
Keywords:  Nematicides Market,Nematicides Market Size,Nematicides Market Growth,Nematicides Market Outlook