header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor organische meststoffen zal groeien met een CAGR van 12,89% tegen 2030, voorspelt MRFR

Sep 26, 2023 7:00 PM ET

Marktvooruitzichten organische meststoffen

In 2022 werd de markt voor organische meststoffen geschat op USD 5,9 miljard. Er wordt verwacht dat de markt voor organische meststoffen zal groeien van USD 6,66 miljard in 2023 tot USD 13,78 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,89% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030). De factoren die het marktaandeel van organische meststoffen vergroten zijn de uitbreiding van biologische landbouwpraktijken, meer overheidssteun in de vorm van gerichte subsidies en een groeiende publieke kennis van de voordelen van het gebruik van organische meststoffen.

Aangezien synthetische meststoffen nadelige gevolgen hebben voor het milieu, zoals het verlagen van de vruchtbaarheid van de bodem en het veroorzaken van milieuschade, zal de vraag naar organische meststoffen waarschijnlijk toenemen. Door te voorkomen dat giftige pesticiden in het water terechtkomen, kunnen organische meststoffen de vruchtbaarheid van de bodem verbeteren en tegelijkertijd de watervoorraden beschermen.

Mest van regenwormen, koeienmest, landbouwafval en dierlijk afval zijn enkele van de ingrediënten die gebruikt worden om organische meststof te maken. Organische meststoffen helpen om water vast te houden. Door de grond in gas om te zetten en het houvast van de grond losser te maken, verlichten organische meststoffen de grond en zorgen ze ervoor dat de lucht de plantenwortels kan bereiken. Ze beschermen de gezondheid van de bodem door zoutophoping te voorkomen. Organische meststoffen zijn rijk aan voedingsstoffen en vriendelijk voor het milieu. Naarmate meer mensen zich bewust worden van de risico’s van chemische meststoffen, groeit de markt voor organische meststoffen. Mensen accepteren en implementeren biologische voeding in hun dagelijks leven. Daarnaast stimuleert een robuuste vraag, met name vanuit Europa, de expansie van de markt.

Klik hier voor het Premiumrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/4076

De belangrijkste bedrijven op de markt van organische meststoffen zijn Tata Chemicals Ltd (India),Midwestern BioAg (VS),Agrocare Canada (Canada),Coromandel International Limited (India),Italpollina S.p.A. (Italië),The Scotts Miracle-Gro Company (VS),Sustane Natural Fertilizer Inc (VS)

Door de grote afhankelijkheid van landbouw in de regio is de vraag naar meststoffen aanzienlijk gestegen. Organische meststoffen helpen de bodem zachter en losser te maken, stimuleren de groei van gezonde micro-organismen en helpen de bodem meer vocht en voedingsstoffen vast te houden. Deze eigenschappen verbeteren de gezondheid van de planten, waardoor de markt voor organische meststoffen de komende jaren naar verwachting zal groeien.

Mineralen, planten en dieren maken deel uit van de marktsegmentatie van organische meststoffen, afhankelijk van de bron. In 2022 had het plantaardige segment het leeuwendeel in handen, goed voor ongeveer 55-57% van de marktomzet voor organische meststoffen.

De gegevens van de organische meststoffen markt is gesegmenteerd naar gewassen in oliehoudende zaden & peulvruchten, granen & granen, en fruit & groenten.

De markt werd gedomineerd door de categorie granen en graangewassen in 2022, en verwacht wordt dat dit segment het snelst zal groeien van 2022 tot 2030.

Op basis van certificeringen is de markt voor organische meststoffen onderverdeeld in 100% biologisch en 95% biologisch. In 2022 was het segment met het grootste marktaandeel 100% biologisch.

Het rapport splitst de markten op per regio, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor organische meststoffen in Europa bereikte USD 2,7 miljard in 2022 en zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. Het aanzienlijke marktaandeel van deze regio is te danken aan een aantal factoren, waaronder de uitbreiding van mechanisatie- en irrigatiesystemen, de stijging van de inkomens van de bevolking, brede biologische landbouwgebieden en talrijke biologische producenten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport ( 110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Organische meststoffen markt : https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-fertilizers-market-4076

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

De turfmarkt werd gewaardeerd op 3,5 miljard dollar in 2022. De turfmarkt zal naar verwachting groeien van USD 3,8 miljard in 2023 tot USD 3,97 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,57% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De groei van de markt wordt vooral gestimuleerd door de toenemende toepassing in de landbouw- en tuinbouwsector.

De omvang vande markt voor huisdiervoedsel werd in 2022 geschat op 95,9 miljard USD. De markt voor huisdiervoedsel zal naar verwachting groeien van USD 101,74 miljard in 2023 tot USD 145,15 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De omvang vande diervoedermarkt werd in 2021 geschat op USD 5.48.784,8 miljoen. De diervoederindustrie zal naar verwachting groeien van USD 5.73.480,1 miljoen in 2022 tot USD 7.80.427,2 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,72% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

De analyse vande Aquafeed-markt toont aan dat de markt voornamelijk wordt gedreven door de aanzienlijke toename van de handel in zeevis en schaal- en schelpdieren, gevolgd door een uitstekende groei van de aquacultuurproductie. De markttrends laten ook zien dat de wereldwijde markt getuige is van een stijgende vraag naar zeevruchten, gevolgd door een grootschalige consumptie door consumenten als gevolg van de toenemende behoefte aan eiwitrijke diëten.

Deomvang van demarkt voor micro-irrigatiesystemen werd in 2021 geschat op USD 599,2 miljoen. De industrie van micro-irrigatiesystemen zal naar verwachting groeien van USD 633,65 miljoen in 2022 tot USD 937,16 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,75% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens: Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact us

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)

Website: https://www.wantstats.com

Email: [email protected]
Keywords:  Organic Fertilizers Market,Organic Fertilizers Market Size,Organic Fertilizers Market Growth,Organic Fertilizers Market Overview