header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor toegangscontrole zal 18,54 miljard dollar bereiken in 2030 als gevolg van de toenemende bezorgdheid over de veiligheid en de trend naar slimme gebouwen & IoT

Sep 26, 2023 9:00 AM ET

Marktbereik toegangscontrole & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor toegangscontrole in 2022 een waarde van 9,65 miljard dollar bereikt en zal deze in 2030 naar verwachting 18,54 miljard dollar bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,5% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Volgens het onderzoek van SNS Insider maakt de toegangscontrolemarkt een gestage groei door als gevolg van een combinatie van factoren, waaronder de behoefte aan verbeterde beveiliging, wettelijke vereisten en de integratie van toegangscontrole met bredere beveiligings- en gebouwbeheersystemen.

Toegangscontrole is een fundamenteel concept op het gebied van computerbeveiliging en informatietechnologie, gericht op het beheren en reguleren van wie toegang heeft tot specifieke bronnen, systemen of gegevens binnen een organisatie of een computernetwerk. Het is een cruciaal aspect om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gevoelige informatie te garanderen en tegelijkertijd onbevoegde toegang of inbreuken te voorkomen. Het proces van het verifiëren van de identiteit van een gebruiker of systeem dat toegang probeert te krijgen tot een bron. Dit kan methoden omvatten zoals wachtwoorden, biometrie, smartcards of multifactorauthenticatie (MFA) om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde personen toegang krijgen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van de markt voor toegangscontrole @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1971

De belangrijkste spelers in het Access Control-marktrapport zijn:

dormakaba Holding,
Johnson Controls,
Honeywell International,
Nedap,
Thales Group,
NEC Corporation,
ASSA ABLOY,
Allegion plc,
Identiv, Inc,
Suprema HQ,
Bosch Security Systems.

Marktanalyse

De toegangscontrolemarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door een combinatie van technologische vooruitgang, toenemende bezorgdheid over beveiliging en de behoefte aan handige en efficiënte oplossingen voor toegangsbeheer. Door de toenemende bedreigingen voor fysieke en gegevensbeveiliging investeren organisaties steeds meer in toegangscontrolesystemen om hun gebouwen, bezittingen en gevoelige informatie te beschermen. Opvallende inbreuken op de beveiliging en incidenten hebben het belang van robuuste oplossingen voor toegangscontrole onderstreept. Technologische vooruitgang, met name op het gebied van biometrie (zoals vingerafdrukken, gezichtsherkenning en irisscans), RFID (Radio Frequency Identification) en IoT (Internet of Things), heeft geleid tot geavanceerdere en veelzijdigere toegangscontrolesystemen. Deze technologieën verbeteren de beveiliging en bieden meer gemak. Cloudgebaseerde toegangscontroleoplossingen bieden schaalbaarheid, flexibiliteit en beheermogelijkheden op afstand, waardoor ze zeer aantrekkelijk zijn voor bedrijven van elke omvang. Ze maken een infrastructuur op locatie overbodig en verlagen de onderhoudskosten.

Segmentatie van de toegangscontrolemarkt als volgt:

NAAR AANBOD
Hardware
Software
Service

PER DIENST
Beheerd
Gehost
Hybride

PER INDUSTRIE VERTICAAL
Commercieel
Overheid
Onderwijs
Productie & Industrieel
Militair & Defensie
Woningbouw
Gezondheidszorg
Vervoer

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1971

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de toegangscontrolemarkt kan variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden en industriefactoren. Terwijl sommige bedrijven hun investeringen in toegangscontrole uitstellen of terugschroeven, geven andere bedrijven meer prioriteit aan beveiliging. Ook technologische ontwikkelingen kunnen een rol spelen bij de reactie van de markt op economische recessies. Bedrijven die actief zijn in deze sector moeten hun strategieën aanpassen om effectief te kunnen omgaan met deze uitdagingen en kansen.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een opmerkelijke impact gehad op de toegangscontrolemarkt. Hoewel de oorlog heeft geleid tot een grotere vraag naar beveiligingsoplossingen en een verschuiving in regionale prioriteiten, heeft hij ook uitdagingen met zich meegebracht in verband met verstoringen van de toeleveringsketen, cyberbeveiliging en economische onzekerheid. De markt past zich aan deze veranderingen aan door zich te richten op geavanceerde technologieën en strategieën om het veranderende veiligheidslandschap in de getroffen regio’s en daarbuiten aan te pakken.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika loopt voorop als het gaat om technologische innovatie in toegangscontrolesystemen. In deze regio worden geavanceerde technologieën zoals biometrie, cloudgebaseerde toegangscontrole en mobiele toegangsoplossingen snel toegepast. De verstedelijkingstrend in Europa heeft de behoefte aan toegangscontrole in residentiële en commerciële complexen doen toenemen. Slimme steden investeren in toegangscontrolesystemen om de veiligheid te verbeteren en de stedelijke groei efficiënt te beheren. De snelle economische groei in landen als China en India heeft de bouw van nieuwe commerciële en residentiële eigendommen gestimuleerd, waardoor de vraag naar toegangscontrolesystemen is toegenomen.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie Toegangscontrole

-De markt ondergaat een significante transformatie, waarbij het commerciële segment de leiding zal nemen. In een tijdperk dat wordt gekenmerkt door toenemende bedreigingen van de veiligheid, erkennen commerciële ondernemingen steeds meer het belang van robuuste toegangscontrolesystemen. Deze systemen helpen gevoelige gegevens, activa en personeel te beschermen, waardoor ze een essentieel onderdeel vormen van de beveiligingsinfrastructuur van elk modern bedrijf.

-Binnen de markt komt het softwaresegment naar voren als een dominante kracht. De softwarecomponent van toegangscontroleoplossingen speelt een cruciale rol bij het vormgeven van de effectiviteit en efficiëntie van toegangsbeheer. Moderne toegangscontrolesoftware is ontworpen om naadloos te integreren met andere beveiligingssystemen, zoals videobewaking en alarmsystemen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor toegangscontrole

-Invixium, een toonaangevende speler op het gebied van toegangscontrole en biometrische beveiligingsoplossingen, heeft onlangs het nieuws gehaald door een uitbreiding van zijn distributiepartnerschap met Idcube aan te kondigen. Het uitgebreide partnerschap met Idcube is klaar om verbeterde toegangscontrolemogelijkheden te leveren aan bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar geavanceerde beveiligingsoplossingen.

-Anviz, een baanbrekende leider op het gebied van beveiligings- en toegangscontroleoplossingen, heeft opnieuw de lat hoger gelegd met de langverwachte lancering van zijn volgende generatie toegangscontrolesysteem. Dit baanbrekende aanbod is bedoeld om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven en organisaties de beveiliging beheren en de toegang tot hun gebouwen stroomlijnen.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de toegangscontrolemarkt, per aanbod
9. Segmentatie van de toegangscontrolemarkt, per dienst
10. Marktsegmentatie toegangscontrole, per industriële sector
11. Regionale analyse
12. Bedrijfsprofielen
13. Concurrentielandschap
14. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/1971

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Access Control Market,Access Control Market Size,Access Control Market Share,Access Control Market Growth,Access Control Market Trends,Access Control Market Analysis,Access Control Industry