header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de 5G-technologiemarkt zal in 2030 naar verwachting $1799,8 miljard bedragen | Groeien met een CAGR van 40,2% | MRFR

Sep 26, 2023 11:00 AM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor 5G-technologie van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 40,2% registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 1799,8 miljard vertegenwoordigen. De 5G-technologiemarkt verwijst naar de wereldwijde markt voor producten en diensten met betrekking tot de vijfde generatie (5G) draadloze communicatietechnologie. 5G is de nieuwste generatie mobiele netwerktechnologie, de opvolger van 4G/LTE, en biedt aanzienlijke verbeteringen op het gebied van snelheid, capaciteit, latentie en connectiviteit in vergelijking met zijn voorgangers. Dit omvat de hardware- en softwarecomponenten die nodig zijn om 5G-netwerken te bouwen en te beheren, zoals basisstations, antennes, routers en netwerkbeheersystemen. De markt omvat smartphones, tablets, laptops, wearables en andere elektronische apparaten voor consumenten die verbinding kunnen maken met 5G-netwerken en deze kunnen gebruiken. Deze apparaten zijn uitgerust met 5G-modems of chipsets om snelle draadloze connectiviteit te ondersteunen.

5G Technology Competitive Analysis van de markt:

De lijst van toonaangevende spelers op de wereldwijde markt voor 5G-technologie omvat bedrijven zoals:

  • Huawei Technologies Co. Ltd (China)
  • Samsung (Zuid-Korea)
  • MediaTek Inc. (Taiwan)
  • Qualcomm Technologies Inc. (VS)
  • Cisco Systems Inc (VS)
  • Nokia (Finland)
  • Verizon (VS)
  • China Mobile Limited (China)
  • NTT DOCOMO Inc. (Japan)
  • AT & T Inc. (V.S.)
  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson (Zweden)

Klik hier voor een Premium-rapport:
https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/2988

Reikwijdte 5G-technologie rapport:

Parameter Details
Inkomstenraming in 2030: USD 1799,8 miljard
Groeipercentage: CAGR van 40,2% van 2022 tot 2030
Voorspellingsperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

5G-technologie marktsegmentanalyse:

Van alle communicatietypes wordt voorspeld dat het segment Enhanced Mobile Broadband (eMBB) de leidende positie zal innemen op de wereldwijde markt voor 5G-technologie tijdens de evaluatieperiode. De belangrijkste focus van 5G-netwerkexploitanten ligt op het aanbieden van betere breedbandmogelijkheden voor toepassingen, zoals ononderbroken videogesprekken, UHD-video, AR/VR en high-speed cloud-based gaming, wat de primaire parameter is die de groei van het segment ondersteunt. De primaire fase van de uitrol zal zich naar verwachting concentreren op een 5G draadloos niet-standalone uitrolmodel. eMBB biedt uitzonderlijk hoge datasnelheden voor commercieel en residentieel gebruik. Daarom zal eMBB naar verwachting verschillende gebruikssituaties bedienen, zoals virtuele vergaderingen, 4K-videotoegang en infotainment in voertuigen, wat de groei van het segment zal stimuleren. Aan de andere kant zal het segment massale communicatie van het machinetype (mMTC) waarschijnlijk de maximale CAGR vertonen tijdens de beoordelingsperiode.

Van alle verticale segmenten zal het bedrijfssegment naar verwachting de komende jaren de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor 5G-technologie. De belangrijkste parameter die de groei van het segment ondersteunt, zijn de aanzienlijke investeringen door toonaangevende deelnemers in de nieuwste communicatietechnologieën. Bovendien zal de stijgende vraag naar hogere datasnelheden voor commerciële en residentiële toepassingen de groei van het segment in het evaluatietijdperk waarschijnlijk katalyseren. Verwacht wordt dat 5G-diensten universele breedbandtoegang tussen huizen en kantoren zullen bieden, waardoor discussies met experts op afstand worden bevorderd en het aantal zakenreizen zal afnemen. Bovendien zal de toenemende vraag naar betere breedbandcapaciteit voor virtuele zakelijke vergaderingen naar verwachting ook de groei van het segment in de komende jaren beïnvloeden.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse:

Noord-Amerika loopt voorop bij de invoering van 5G-technologie. Vooral de Verenigde Staten zijn actief bezig met de uitrol van 5G-netwerken en investeringen in infrastructuur. Grote telecombedrijven hebben al 5G-diensten gelanceerd in verschillende steden in het land. De markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in sectoren zoals gezondheidszorg, productie, auto’s en entertainment.

Europa is ook actief bezig met de uitrol van 5G-netwerken in verschillende landen. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt met de implementatie van 5G. De Europese Unie heeft ambitieuze doelen gesteld voor de uitrol van 5G om verschillende industrieën te ondersteunen en economische groei te stimuleren. De markt zal naar verwachting groeien op gebieden zoals autonome voertuigen, slimme steden en industriële automatisering.

Azië-Pacific is een belangrijke regio voor de groei van de 5G-technologiemarkt. Landen als China, Zuid-Korea en Japan hebben aanzienlijk geïnvesteerd in 5G-infrastructuur en hebben al commerciële 5G-diensten gelanceerd. Vooral China loopt voorop wat betreft het aantal 5G-abonnees en de netwerkdekking. De markt in Azië-Pacific zal naar verwachting een sterke groei doormaken, gedreven door sectoren zoals productie, gezondheidszorg en transport.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-technology-market-2988

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  5G Technology Market,5G Technology,5G Technology Market Size,5G Technology Market Share,5G Technology Market Growth,5G Technology Market Trends,5G Technology Market Demands,5G Technology Market Platform,5G Technology Market Solution