header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De rol van technologie in de transformatie van de ijzer- en staalmarkt

Sep 26, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht IJzerstaal

De omvang vande ijzerstaalmarkt werd in 2022 geschat op USD 1542,9 miljard. De ijzerstaalmarkt zal naar verwachting groeien van USD 1607,7 miljard in 2023 tot USD 2234,3 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De wereldwijde markt voor ijzer en staal heeft de afgelopen tijd een enorme expansie laten zien. De belangrijkste parameter die een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de industrialisatie en de groei van de infrastructuur. Bovendien wordt de uitbreiding van de bouwsector, samen met de vraag naar auto’s, ook beschouwd als een van de vitale parameters die de ontwikkeling van de wereldwijde markt bevorderen. Bovendien zullen factoren zoals duurzaamheid, milieubeperkingen, technische doorbraken, globalisering & van de handel en economische groei & van het bruto binnenlands product waarschijnlijk ook een positieve invloed hebben op de groei van de markt in de komende jaren.

Download gratis proefexemplaar van het rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11958

Segmentanalyse

De wereldwijde ijzerstaalmarkt is onderverdeeld in segmenten op basis van eindgebruiker, technologie, type en regio.

De wereldwijde markt voor ijzerstaal is onderverdeeld in staal en ijzer op basis van type.

Op basis van productietechnologie wordt de wereldwijde markt voor ijzerstaal onderverdeeld in open haarden, vlamboogovens, ovens met zuurstof en andere.

Op basis van eindgebruikers wordt de wereldwijde markt voor ijzerstaal onderverdeeld in consumptiegoederen, bouw, zware industrie, transport en andere.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor ijzerstaal wordt geanalyseerd in vijf grote geografische gebieden: Zuid-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika, Europa en Noord-Amerika.

Uit de onderzoeksrapporten van MRFR blijkt dat de regio Azië-Pacific de belangrijkste positie inneemt in de wereldwijde ijzerstaalindustrie in 2022 met de grootste bijdrage van bijna 45,80%. De regionale markt zal de maximale expansie in de beoordelingsperiode laten zien. De regio staat bekend om de aanwezigheid van vitale expansiemedewerkers zoals India, China en Indonesië. De belangrijkste parameter die de expansie van de regionale markt ondersteunt, zijn de toenemende investeringen in infrastructuurontwikkelingsprojecten. China begon in oktober 2021 met de aanleg van een 237,78 km lange spoorlijn van Liuzhou naar Wuzhou, Guangxi, China. De verwachte voltooiingsdatum voor dit project van USD 4.793 miljoen is 2025.

Dit rapport kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11958

De Europese regio zal de komende jaren de tweede plaats innemen in de wereldwijde ijzerstaalindustrie. De regio staat bekend om de aanwezigheid van belangrijke expansiepartners zoals Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De belangrijkste parameter die de regionale marktexpansie ondersteunt, is de duidelijke stijging van het staalverbruik in de Europese Unie. Bovendien zal het aantal overheidsinvesteringen in initiatieven voor de ontwikkeling van infrastructuur naar verwachting ook een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van de regionale markt.

De Noord-Amerikaanse regio zal van 2023 tot 2032 naar verwachting groeien met de snelste CAGR in de wereldwijde ijzerstaalindustrie. De regio staat bekend om belangrijke expansiepartners zoals Mexico, de VS en Canada. De bouwsector is het belangrijkste aspect dat de regionale expansie van de ijzerstaalmarkt ondersteunt. Bovendien omvat de ontwikkeling van de infrastructuur in de regio de bouw van openbare infrastructuur, woonprojecten, commerciële gebouwen en bruggen. Bovendien zullen de noodzaak om de verouderende infrastructuur te moderniseren, de verstedelijking en de bevolkingstoename de groei van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk positief beïnvloeden.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport

https://www.marketresearchfuture.com/reports/iron-steel-market-11958

Analyse van de concurrentie

De wereldwijde markt voor IJzerstaal staat bekend om zijn sterke en concurrerende landschap. De spelers op de markt richten zich op investeringen in onderzoeks- & ontwikkelingsactiviteiten om hun productlijnen uit te breiden, waardoor de markt voor IJzerstaal nog verder zal groeien. Ze overwegen ook verschillende strategische activiteiten om hun voetafdruk uit te breiden, met vitale marktontwikkelingen zoals nieuwe productlanceringen, hogere investeringen, fusies & overnames, contractuele overeenkomsten en samenwerking met andere organisaties. De lijst van prominente deelnemers op de wereldwijde markt voor IJzerstaal omvat spelers als S. Steel Corporation, ArcelorMittal, Techint Group, SAIL, Nucor Corporation, JFE Steel Corporation, POSCO HOLDINGS INC., HBIS Group, China BaoWu Steel Group Corporation Limited, NLMK, JSW, Shougang Group, Tata Steel, Jiangsu Shagang Group, Nippon Steel Corporation en diverse anderen.

Gerelateerde rapporten doorbladeren

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/polycarbonate-market-1080

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/nitrocellulose-market-2092

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-floor-coating-market-2383

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  Iron Steel Market,Iron Steel Market Size,Iron Steel Market Growth