header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rubber vormmarkt: De markt wordt gedreven door een stijgende interesse in auto’s tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2032

Sep 26, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomst Inzichten

Volgens de analyse van MRFR werd de omvang van de Rubber Molding-markt in 2022 geschat op 34,9 miljard dollar. De Rubber Molding-markt zal naar verwachting groeien van 36,7 miljard dollar in 2023 tot 55,5 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,30% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Het is cruciaal om runner molding te begrijpen voordat je in de trends van de rubber molding industrie duikt. Het rubber wordt tijdens deze procedure gevormd tot verschillende artikelen die worden gebruikt in de automobielsector. De items worden vastgehouden in de mallen of holtes totdat ze de uiteindelijke vorm krijgen. Daarna worden de rubbergevormde onderdelen gebruikt in verschillende auto-onderdelen, zoals remmen, kleppen, koppelingen, elektromotoren, accu’s, motoren en airconditioningsystemen. De groei van de rubber vormmarkt is het resultaat van verschillende redenen. Toegenomen productie van voertuigen, toegenomen behoefte aan lichtgewicht materialen in de auto-industrie, technologische vooruitgang en nog veel meer. Een ander belangrijk aspect dat de groei van de markt stimuleert, is de toename in het gebruik van sojaolie om rubber auto-onderdelen te verbeteren. Rubber wordt rekbaarder en heeft minder milieueffecten dankzij sojaolie.

Krijg gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1906

De belangrijkste bedrijven op de Rubber Molding markt zijn

  • RotaDyne Precisietechniek Privaat Limited
  • Dow Chemical
  • Vuteq USA Inc.
  • Continental AG
  • Federaal-Mogul Bedrijf
  • Sumimoto Riko Co. Ltd
  • Cooper Standard Buildings Inc.
  • DANA Holding
  • Freudenberg en Co
  • NOK Corporation

Regionale analyse

Het dominante marktaandeel in de regio Azië-Pacific. India en China, net als de rest van Azië-Pacific, hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke toename in de rubbervormindustrie Outlook ervaren. Deze stijging is vooral te danken aan de toegenomen vraag naar voertuigen, die ook toeneemt door de toegenomen koopkracht van de bevolking. De toegenomen infrastructurele expansie in de meeste delen van de regio is een ander belangrijk aspect dat bijdraagt aan de wereldwijde marktwaarde. De andere gebieden proberen nog steeds de nodige ontwikkeling te bereiken en aan de vereiste criteria te voldoen door middel van strategische planning en implementatie.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1906

Markt segmentatie

De wereldwijde Rubber Molding markt is onderverdeeld in componenten, types, materialen en voertuigtypes.

Op basis van de componenten is de markt onderverdeeld in slangen, pakkingen, membranen, balgen, afdichtingen en weerbestendige strips.

Op basis van de types is de markt onderverdeeld in Vloeistof Spuitgieten, Compressie Spuitgieten, Transfer Spuitgieten en Andere.

Op basis van het materiaal is de markt onderverdeeld in ethyleenpropyleen-dieen-terpolymeer (EPDM), natuurrubber (NR), styreen-butadieenrubber (SBR) en andere.

Op basis van het voertuigtype is de markt onderverdeeld in personenauto’s en bedrijfswagens.

Blader door het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/rubber-molding-market-1906

Updates voor de industrie:

Apr 2020 Nanofabrica, een Israëlische startup, heeft haar micro additive manufacturing apparatuur opgezet voor het 3D printen van micro mallen. Nanofabrica’s Terra 250 AM-methode is een DLP-machine met “ultrahoge” resolutie die afhankelijk is van halfgeleiderlithografie om lagen te printen zo dun als 1 micron. Het bedrijf, dat onlangs ook USD 4 miljoen ophaalde in een financieringsronde onder leiding van Microsofts M12 durfkapitaalfonds, was bedreven in het injecteren van polyethyleen, polypropyleen en ABS in microvormen die 3D-geprint werden met het Terra 250 AM-systeem.

Februari 2021 Vuteq USA Inc., producent, ontwikkelaar en leverancier van autoglasproducten, kunststofonderdelen voor de buitenkant en auto-interieurs, investeerde 60 miljoen dollar om een faciliteit te beginnen in Huntsville, Alaska die zich bezighoudt met spuitgieten.

Blader door meer rapporten:

Strontium Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/strontium-market-7078

Markt voor onderzeese thermische isolatie https://www.marketresearchfuture.com/reports/subsea-thermal-insulation-market-7115

Polymeer bindmiddelen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/polymer-binders-market-7181

Markt voor bio-ethanol https://www.marketresearchfuture.com/reports/bioethanol-market-7176

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Consulting Services. Het team van MRFR heeft de hoogste doelstelling om marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Rubber Molding Market,Rubber Molding Market Share,Rubber Molding Market Trends,Rubber Molding Market Growth