header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toenemend gebruik van AI in de landbouwmachinesector

Sep 26, 2023 4:49 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Agriculture Equipment Market Information by Product Type, Function, and Region – Forecast till 2032, kan de markt voor landbouwmachines stijgen van 212,04 miljard dollar in 2023 tot 326,66 miljard dollar in 2032, met een snelheid van 5,55% tussen 2023 en 2032.

Machines of gefabriceerde onderdelen die worden gebruikt in landbouwapparatuur verhogen de opbrengst van het land in alle agro-economieën over de hele wereld. Boeren of landeigenaren worden door de apparatuur sterk aangemoedigd om automatiseringstechnologie te integreren in hun conventionele landbouwpraktijken. Door een gebrek aan geschoolde arbeidskrachten en de hoge kosten voor het houden van dieren op de werkplek, zijn klanten ook gedwongen om de voordelen van de huidige technologie te gebruiken in landbouwtoepassingen in een aantal landen.

Er wordt verwacht dat de landbouwsector zich de komende jaren aanzienlijk zal ontwikkelen als gevolg van de groeiende wereldbevolking en de aanhoudend hoge vraag naar voedsel. Als gevolg hiervan zetten landbouwproducenten en boeren het Internet of Things (IoT) in om de landbouwproductie en de wereldeconomie te stimuleren om aan deze vraag te voldoen.

Concurrentielandschap van de markt:

  • AGCO Corp.
  • JC Bamford Graafmachines Limited
  • Deere & Bedrijf
  • CNH Industriële NV
  • Kubota Corporation
  • Daedong Industrial Co. Ltd
  • Iseki & Co. Ltd
  • CLAAS KGaA mbH
  • Mahindra & Mahindra Limited
  • Escorts Limited


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2182

Drijfveren voor de markt:

Boeren zijn begonnen met het installeren van belangrijke high-tech landbouw- en landbouwtechnologie op hun velden om de productie en efficiëntie te verhogen. Veel boeren zijn bijvoorbeeld begonnen met het gebruik van apparatuur met sensoren die de voedingskenmerken van de bodem kunnen meten, zoals de temperatuur en zuurgraad, en kunnen ook topografische gegevens verzamelen op kaarten van de beschikbare bronnen. Boeren kunnen de productiviteit en gewasproductie bepalen door het juiste gewas te telen in overeenstemming met het weer en de voedingsstoffen in de bodem, dankzij de verrijking en integratie van Industrie 4.0-functies.

Het gebruik van automatische en halfautomatische werktuigen voor het planten en bemesten heeft de vraag naar geavanceerde technologie wereldwijd doen toenemen. Daarnaast hebben zelfrijdende strooiers en sproeiers nu een hogere efficiëntie, waardoor het mogelijk is om grote stukken land sneller te bestrijken. Door ervoor te zorgen dat voedingsstoffen en meststoffen gelijkmatig worden verdeeld, helpen deze instrumenten in de landbouwsector om de operationele kosten te verlagen, de werktijd te verkorten en de gewasopbrengsten te verbeteren.

Overheidsinstellingen van over de hele wereld hebben ook post-pandemische maatregelen ontwikkeld om te helpen bij de snelle invoering van landbouwmechanisatie. Daarnaast stimuleert het de hoeveelheid geld die boeren mogelijk kunnen verdienen door duurzame alternatieven te gebruiken, zoals overheidsaankopen van ethanol voor wereldwijde menging. Deze factor stimuleert actief de vraag naar landbouwmachines zoals tractoren en maaidorsers tijdens de onderzoeksperiode. Daarnaast maakt de bosbouw steeds meer gebruik van landbouwmachines voor het kappen en schillen, waardoor de verkoop de komende jaren sterk zal stijgen.

Ter illustratie: een wereldwijd Ag-tech adoptieonderzoek onder 5.500 boeren uit secundaire bronnen laat zien dat boeren in Europa en Noord-Amerika voorop lopen in de adoptie, met ongeveer 61% die op dit moment ten minste één Ag-tech gebruikt of van plan is te gebruiken in de afgelopen jaren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/agriculture-equipment-market-2182

Beperkingen in de markt:

De uitbreiding van de landbouw en de technologische ontwikkeling van de landbouwsector hebben de kosten van inputs voor het opzetten van apparatuur op boerderijen verhoogd. Daarnaast brengt het gebruik van dergelijke gemechaniseerde landbouwapparatuur hoge operationele en onderhoudskosten met zich mee, wat de winstgevendheid van landbouwactiviteiten vermindert. Landbouwactiviteiten werden complexer als gevolg van de betrokkenheid van de complexe machines, wat boeren verontrustte die vertrouwden op ervaren arbeidskrachten om de taken te overzien en te beheren.

Marktsegmentatie

Naar type

De drie belangrijkste types landbouwmachines die vandaag toegankelijk zijn, zijn tractoren, oogstmachines en teelt- en grondscheidingsmachines.

Naar functie

De op functie gebaseerde componenten omvatten oogsten, planten en bemesten, ploegen en cultiveren, en. Het meeste geld werd verdiend in de categorie oogsten (28,29%).

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2182

Regionaal inzicht

De Aziatisch-Pacifische markt zal de komende jaren snel groeien als gevolg van het uitgebreide gebruik van elektrische aandrijvingen, computerdetectie, digitalisering, agrotechnologie en eenvoudige aansluitmogelijkheden van apparatuur en machines op primaire machines zoals tractoren. Er wordt aangenomen dat China het grootste marktaandeel heeft voor fabrikanten van landbouwmachines vanwege het enorme marktpotentieel. Veel bekende en gevestigde marktspelers implementeren een brede selectie van productaanbiedingen die uiterst krachtige en efficiënte apparatuurmodellen zijn voor de markten van India, Zuid-Korea, Taiwan en de ASEAN-landen.

Gerelateerde rapporten:

Recycling Equipment Market Research Report Informatie per apparatuur, per verwerkt materiaal en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Global Agriculture Equipment Market Research Report Informatie per producttype, per functie en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overvacuümpompen Markt informatie per smering, per druk, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Agriculture Equipment Market overview,Agriculture Equipment Market trends,Agriculture Equipment Market scope,Agriculture Equipment Market growth,Agriculture Equipment Market forecast,Agriculture Equipment Market analysis