header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor biopesticiden tegen 2030 een geschatte waarde van USD 13,2 miljard zal bereiken met een CAGR van 13,3%.

Sep 26, 2023 1:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor biopesticiden tegen 2030 13,2 miljard USD bereiken met een CAGR van 13,3%.

Drivers

Groeiende behoefte aan biologische voeding stimuleert de marktgroei

Nu biologische landbouw en voedselproductie wereldwijd steeds meer voorkomen, is er een toenemende behoefte aan biologische bestrijdingsmiddelen, wat de groei van de markt voor biopesticiden stimuleert. Boeren over de hele wereld gebruiken vaker biopesticiden om de aantasting van gewassen door chemische pesticiden te verminderen en om tegemoet te komen aan de toenemende bezorgdheid over het milieu. Omdat consumenten zich meer bewust worden van de chemicaliën die worden gebruikt in de voedselproductie & en de mogelijke gezondheidsrisico’s van chemische residuen, pleiten ze voor alternatieven voor landbouw op basis van chemicaliën.

Kansen

Strenge regelgeving voor milieuvervuiling biedt grote kansen

De voorkeur voor biopesticiden boven chemische middelen wordt ingegeven door het feit dat ze veiliger en milieuvriendelijker zijn dan chemische producten en dat ze vaak ontworpen zijn om alleen ongedierte te bestrijden. Biopesticiden laten geen residu achter en hebben geen negatieve milieueffecten. Als gevolg hiervan groeit de markt voor biopesticiden omdat veel regeringen strenge regels voor milieuvervuiling hebben ingevoerd.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5098

Beperkingen en uitdagingen

Lage houdbaarheid als marktrestrictie

De lage houdbaarheid van biopesticiden, de hoge kosten, het gebrek aan bewustzijn en de strenge regelgeving voor pesticiden kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren. Daarnaast kan de impact van COVID-19 ook de groei van de markt belemmeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt van biopesticiden is onderverdeeld op basis van type, vorm, toepassing en gewas.

Per type zullen bio-insecticiden de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Wat de vorm betreft, zal vloeistof de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

Wat de toepassing betreft, zal de bodem tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren.

Per gewas zullen groenten de markt aanjagen tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor biopesticiden

Noord-Amerika domineert de markt. De markt voor biopesticiden in Noord-Amerika wordt gedreven door twee factoren: de toenemende belangstelling voor milieuvriendelijke landbouwpraktijken & en het verlies van verschillende conventionele producten vanwege herregistratie en/of prestatieproblemen. Alleen al in de VS werken nu meer dan 60 bedrijven aan de ontwikkeling en/of verkoop van biopesticideproducten. De introductie van nieuwe producten heeft ook de vraag naar biopesticiden doen toenemen. De Noord-Amerikaanse markt zal de komende jaren ongelooflijk snel groeien door de groeiende lokale en wereldwijde vraag.

Ga naar het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/biopesticides-market-5098

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt van biopesticiden

In de periode 2022-2030 zal de APAC-markt naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR, voornamelijk als gevolg van de groeiende bezorgdheid over het milieu, de toegenomen vraag naar biologisch voedsel en de beschikbaarheid van een vereenvoudigde registratieprocedure. Daarnaast had de Indiase markt de snelste groei in de regio Azië-Pacific en het grootste marktaandeel. De dominantie van de markt is voornamelijk toe te schrijven aan de aanwezigheid van landbouwactiviteiten in de regio Azië-Stille Oceaan en de beschikbaarheid van een verscheidenheid aan microbiële & predator biopesticiden voor verschillende plagen, insecten en verontreinigende stoffen die de voorkeur genieten van gebruikers voor de bescherming van hun gewassen. De landbouwindustrie in Azië-Pacific stimuleert de behoefte aan biopesticiden, waardoor de vraag naar biopesticideproducten toeneemt.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de wereldmarkt voor biopesticiden aan bod komen, zijn DuPont (VS), Bayer Crop Science AG (Duitsland), Monsanto Company (VS), BASF SE (Duitsland), Novozymes Biologicals (Denemarken), Syngenta (Zwitserland), Certis USA LLC (VS) en anderen.

Verwante rapporten

Take-Out Fried Chicken Market Research Report Information Per Type (Vleugels, Borst, Dijen, Drumsticks, Nuggets, en anderen), Per Leeftijdsgroep (Onder 20, 20-40, en Boven 40), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Informatie overhet marktonderzoek droog ijs per type (pellets, blokken en andere), toepassing (voedingsmiddelen, dranken, opslag, transport, gezondheidszorg, industriële reiniging en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Rusland markt voor bereide maaltijden

Zuid-Afrika markt voor elektrisch gereedschap

Europa Aloë Vera Extract Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Biopesticides Market Share,Biopesticides Market Trends,Biopesticides Market Forecast,Biopesticides Industry Segments