header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor massageapparatuur gedijt met een CAGR van 10,80% tegen 2032

Sep 26, 2023 4:57 PM ET

Massage Apparatuur Industrie Overzicht:

De studie documenten van MRFR stelt dat de Massage Apparatuur Market Research Report Informatie per type, product, eindgebruiker, distributiekanaal en regio – Forecast Till 2032, is de Massage Apparatuur markt voorspeld aanzienlijk uit te breiden tijdens de evaluatie tijdperk van 2022 tot 2032 op een aanzienlijke CAGR van nauw 10,80%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van USD 18,8 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032.

Samenvatting van de markt

De markt voor massageapparatuur biedt een verscheidenheid aan apparaten voor therapeutische en ontspanningsdoeleinden. Van handmassagetoestellen tot elektrische massagestoelen, deze producten richten zich op wellness, pijnbestrijding en het verlichten van stress. De markt voor massageapparatuur is recentelijk gegroeid. Het toenemende gezondheidsbewustzijn is de belangrijkste oorzaak van een stijging van de marktprestaties. Bovendien wordt de vraag naar thuisontspanningsoplossingen over de hele wereld ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de wereldwijde markt bevorderen.

Analyse van de concurrentie

  • Beurer, Panasonic Corporation
  • HoMedics
  • LG Electronics Inc.
  • Zyllion
  • OSIM International Pte. Ltd.
  • Shenzhen Relcare Electronics
  • MedMassager
  • RoboTouch
  • Fysio
  • Samsung Electronics Co.
  • LURACO Technologies Corporation
  • JSB GEZONDHEID
  • Medisana GmbH
  • Omron


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12108

Drijfveren voor de markt

De markt voor massageapparatuur is recentelijk gegroeid. Het toenemende gezondheidsbewustzijn is de belangrijkste oorzaak van een stijging van de marktprestaties. Bovendien wordt de vraag naar thuisontspanningsoplossingen over de hele wereld ook gezien als een van de vitale parameters die de groei van de wereldmarkt bevorderen.

Beperkingen van de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de groei van de wereldwijde markt voor massageapparatuur schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/massage-equipment-market-12108

Segment analyse

De wereldwijde markt voor massageapparatuur is gesegmenteerd op basis van product, type, eindgebruiker, regio en distributiekanaal.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in elektrisch en niet-elektrisch.

Op basis van product, is de wereldwijde massage-apparatuur markt gesegmenteerd in been & voet, hoofd, rug & lichaam, nek & schouder, en anderen.

Op basis van eindgebruikers is de wereldwijde markt voor massageapparatuur onderverdeeld in residentieel en commercieel.

Op basis van distributiekanalen is de wereldwijde markt voor massageapparatuur onderverdeeld in online verkoopkanalen, speciaalzaken, hypermarkten & supermarkten en andere.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12108

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio in 2022 de eerste positie op de markt voor massageapparatuur heeft veroverd, met een maximaal aandeel van ongeveer 45,80%. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS Het primaire aspect stimuleren van de ontwikkeling van de regionale Massage Apparatuur markt is de toenemende bezorgdheid over de gezondheid onder de lokale bevolking en de zoektocht naar methoden om hun mentale & fysieke welzijn te behouden. Bovendien zal de groeiende vraag naar hulpmiddelen voor massagetherapie als middel om stress te verlichten en te ontspannen naar verwachting ook een positieve invloed hebben op de groei van de regionale markt.

De Europese regio neemt naar schatting de tweede positie in op de markt voor massageapparatuur in de beoordelingsperiode. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor massageapparatuur stimuleert, is het hoge wellness-toerisme. Bovendien wordt verwacht dat de sterke waarde die in deze cultuur wordt gehecht aan ontspanning en wellness de groei van de regionale markt positief zal beïnvloeden.

De regio Azië-Pacific zal van 2023 tot 2032 met de hoogste CAGR groeien op de markt voor massageapparatuur. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals China, India en Indonesië. De groeiende middenklasse in APAC-landen is het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor massageapparatuur stimuleert.

Gerelateerde rapporten:

Recycling Equipment Market Research Report Informatie per apparatuur, per verwerkt materiaal en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Global Agriculture Equipment Market Research Report Informatie per producttype, per functie en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overvacuümpompen Markt informatie per smering, per druk, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Massage Equipment Industry trends,Massage Equipment Industry scope,Massage Equipment Industry growth,Massage Equipment Industry forecast,Massage Equipment Industry analysis,Massage Equipment Industry overview