header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI in Fintech-markt zal tegen 2032 39,1 miljard dollar bereiken met een CAGR van 16,90%

Sep 27, 2023 11:00 AM ET

Marktanalyse

Volgens een recent rapport van Market Research Future zal de wereldwijde AI in Fintech-markt tegen 2032 39,1 miljard USD bereiken met een CAGR van 16,90%. Kunstmatige intelligentie heeft een revolutie teweeggebracht in de markt voor financiële technologie (Fintech) door de introductie van geavanceerde oplossingen die de efficiëntie, veiligheid en klantervaring verbeteren. De integratie van AI heeft een nieuwe vorm gegeven aan de manier waarop financiële diensten worden geleverd en beheerd, waardoor de weg is vrijgemaakt voor een technologisch geavanceerder en datagestuurd financieel landschap.

Klik hier voor het Premiumrapport van Pattern:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11756

Drivers

Toenemend gebruik in fraudedetectie stimuleert marktgroei

Financiële fraude & kan snel en nauwkeurig worden opgespoord met behulp van kunstmatige intelligentie. Ze maken het voor robots mogelijk om nauwkeurig om te gaan met enorme datasets, die vaak een uitdaging vormen voor mensen. Kunstmatige intelligentie biedt een aantal voordelen bij het identificeren van fraude. Snel rekenen is een bekend voordeel van AI & machine learning.

Kansen

Groeiende behoefte aan naleving van regelgeving biedt robuuste kansen

De financiële sector valt onder een ingewikkeld systeem van wetten die per jurisdictie verschillen. Naleving van deze regels is niet alleen verplicht, maar ook essentieel voor het behoud van het consumentenvertrouwen en de algemene integriteit van financiële systemen. In lijn hiermee is AI in Fintech essentieel voor het garanderen van naleving van de regelgeving & het automatisch volgen en analyseren van miljoenen transacties om afwijkingen of overtredingen van de toepasselijke wetten te vinden.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge IT-opstartkosten die de markt beperken

De hoge IT-oprichtingskosten, de bezorgdheid over de verwerking van bulkgegevens, de bedreigingen voor de cyberveiligheid en het gebrek aan geschoolde professionals kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Belangrijkste spelers in de AI in Fintech-markt

De belangrijkste spelers in het rapport over de AI in Fintech-markt zijn onder andere

  • Amazon Web Services, Inc.
  • Cisco Systems, Inc.
  • Cognizant
  • Capgemini
  • FICO
  • Hewlett Packard Enterprise Ontwikkeling LP
  • HCL Technologies Limited
  • IBM
  • Intel Corporation,
  • Inbenta Holdings Inc.
  • Microsoft
  • Oracle
  • Saleforce Inc.
  • SAP SE

AI in Fintech marktsegmentatie

De wereldwijde AI in Fintech-markt is onderverdeeld op basis van component, inzetmodus en toepassing.

  • Per component zal de oplossing deze markt leiden in de prognoseperiode.
  • Inzetmodus: on-premises zal de markt domineren tijdens de prognoseperiode.
  • Wat de toepassing betreft, zal business analytics & reporting de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Omdat de meeste Fintech-bedrijven technologie gebruiken, heeft de COVID-19 epidemie een positief effect op de markt voor AI in Fintech. Kunstmatige intelligentie helpt Fintech-bedrijven door zowel de kredietreparatie & kredietbewaking sneller & nauwkeuriger te maken, wat resulteert in klanttevredenheid. Procesautomatisering en het gebruik van biometrische identificatie om kredietfraude terug te dringen zijn slechts twee voorbeelden van hoe AI zorgt voor vooruitgang die de resultaten voor de klant verbetert en tegelijkertijd de leiders in de Fintech-sector helpt om economischer en effectiever te werken.

Omdat de werkmethoden en bankgewoonten van klanten tijdens de COVID-19 periode zijn geëvolueerd, hebben veel FinTechs de vraag zien toenemen. Met de introductie van op AI gebaseerde financiële diensten is bankieren sneller, effectiever en over het algemeen goedkoper geworden dan traditionele financiële diensten. COVID-19 had daarom een gunstig effect op de AI in de Fintech-sector. Met de introductie van AI-gebaseerde financiële diensten is bankieren sneller, effectiever en over het algemeen goedkoper geworden dan traditionele financiële diensten. COVID-19 had daarom een gunstig effect op AI in de Fintech-sector.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-in-fintech-market-11756

Regionale analyse

Noord-Amerika beheerst AI in Fintech-markt

In 2022 werd deze markt gedomineerd door Noord-Amerika (45,80%). Dit hoge aandeel kan worden gekoppeld aan het feit dat uitvindingen die het resultaat zijn van Rinxdeepl68 D zeer worden gewaardeerd in de geïndustrialiseerde economieën van de Verenigde Staten en Canada. Fintech AI-technologie wordt concurrerender en breidt zich uit in een aantal richtingen. De opkomst van het bankwezen wordt ook ondersteund door een groot aantal nieuwe startups en bedrijven die AI-diensten leveren aan de sector.

Daarnaast zag de Noord-Amerikaanse AI in Fintech-markt de snelste groei in Canada, terwijl de Amerikaanse markt het grootste marktaandeel had. In 2021 zag Noord-Amerika de snelste groei. Dit wordt verklaard door het feit dat de overgrote meerderheid van de financiële adviseurs in Noord-Amerika denkt dat kunstmatige intelligentie (AI) een revolutie teweeg zal brengen in de Fintech-industrie en de economische groei zal stimuleren. Daarnaast heeft AI het vermogen om Fintech te helpen bij het behouden en genereren van nieuwe groei in het licht van steeds moeilijkere marktomstandigheden door de operationele efficiëntie te verbeteren en de klantervaring te verbeteren met meer hypergepersonaliseerde inzichten & aanbiedingen.

Top Trending Rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AI in Fintech Market Size,AI in Fintech Market Share,AI in Fintech Market Type,AI in Fintech Market Application,AI in Fintech Market Trends,AI in Fintech Industry