header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Battery Management System Market to Hit USD 30.34 Billion by 2030 Door de toenemende industrialisatie wereldwijd en de stijgende en toenemende vraag naar elektrische voertuigen, inclusief lithium-ionbatterijen.

Sep 27, 2023 9:00 AM ET

Batterijbeheersysteem Marktbereik & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider had de Battery Management System Market in 2022 een waarde van 7,7 miljard dollar en zal deze tegen 2030 een marktwaarde van 30,34 miljard dollar bereiken, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,7% van 2023 tot 2030.

Op basis van het onderzoek van SNS Insider wordt de wereldwijde Battery Management System Market toegeschreven aan een groeiende sector voor hernieuwbare energie en een toegenomen behoefte aan effectieve batterijbewaking.

De toenemende vraag naar elektrische voertuigen en effectieve batterijbewaking leidt tot een grotere behoefte aan batterijbeheersystemen in de verschillende industrieën. Het batterijbeheerproces houdt zorgvuldig rekening met de batterijbescherming, celbewaking en laad- en ontlaadprocedures. Fabrikanten waren in staat om batterijvoedingstoepassingen te ontwerpen of te bouwen die duurzaam, effectief en betrouwbaar zijn met behulp van ontwerphulpmiddelen voor batterijbeheersystemen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van Battery Management System Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3275

De belangrijkste spelers in het Battery Management System-marktrapport zijn:

Sensata Technologies, Inc,
NXP Semiconductors,
Renesas Electronics Corporation,
Analog Devices Inc,
Texas Instruments Incorporated,
STMicroelectronics,
Leclanché SA,
Nuvation Energy,
Elithion Inc.
Eberspacher Gruppe GmbH & Co. KG,
Infineon Technologies AG,
Exponential Power.

Marktanalyse

De wereldwijde Battery Management System Market heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt, gedreven door verschillende sleutelfactoren die de expansie blijven bepalen. De toenemende vraag naar elektrische voertuigen en de stijgende behoefte aan effectieve batterijbewaking zijn factoren die de groei van de markt voor batterijbeheersystemen in belangrijke mate stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat de hoge kosten voor het installeren van het batterijbeheersysteem de markt de komende jaren zullen belemmeren en dat de groeiende hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie de markt voor batterijbeheersystemen zullen beïnvloeden. Bovendien zullen de toenemende overheidsinitiatieven om de infrastructuur voor elektrische voertuigen wereldwijd te ontwikkelen en de ontwikkeling van een AI-gebaseerd cloud-verbonden batterijbeheersysteem voor elektrische auto’s naar verwachting enorme kansen creëren in de prognoseperiode. De markt wordt geconfronteerd met uitdagingen zoals de hoge kosten van BMS in de auto-industrie. De installatiekosten van het geavanceerde BMS-systeem.

De marktsegmentatie van Battery Management Systemen is als volgt:

Naar type
Accu
Stationaire accu

Per accutype
Lithium-ion
Loodzuur
Op nikkel gebaseerd
Andere accu’s

Op topologie
Gecentraliseerd
Modulair
Gedistribueerd

Per toepassing
Auto
Industrieel
Hernieuwbare energie
Telecommunicatie
Militair en defensie
Andere toepassingen

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/3275

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de Battery Management System Market is complex en hangt af van verschillende factoren, zoals marketingstrategieën, consumentengedrag en het vermogen van bedrijven om zich aan te passen aan veranderende economische omstandigheden. Het vermogen van de markt om zich aan te passen aan voortdurend veranderende economische omstandigheden zal een belangrijke rol spelen bij het opbouwen en opnieuw vormgeven van het antwoord op dit soort uitdagingen.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De Russisch-Oekraïense oorlog had een matige impact op de Battery Management System Market, zoals een verstoring van de toeleveringsketen en economische neergang, en bedrijven werden gedwongen om zich aan te passen en nieuwe strategieën te implementeren en hun prioriteiten te evalueren om een stabiele situatie te handhaven in een uitdagende omgeving. Toenemende bezorgdheid over de veiligheid, veranderingen in de regelgeving en prijsvolatiliteit zullen de BMS-markt naar verwachting belemmeren in de prognoseperiode.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen

De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting de Battery Management System Market domineren in de prognoseperiode vanwege de strenge regelgeving om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en duurzaamheid te bevorderen. In de Noord-Amerikaanse regio neemt de vraag naar elektrische voertuigen toe door de bevordering van duurzaam vervoer. Dit heeft een positieve invloed op de BMS-markt in de regio. Aan de andere kant wordt verwacht dat Azië-Pacific na de Noord-Amerikaanse regio de BMS-markt zal domineren omdat hier ‘s werelds grootste EV-fabrieken en technologiereuzen staan die een cruciale rol spelen in de groei van de BMS-markt in de regio. Ook promoten verschillende regeringen milieuvriendelijke energiebronnen, wat verder bijdraagt aan de groei van de markt.

Belangrijkste resultaten van de Battery Management System Market Study

– De markt zal de komende jaren naar verwachting in een aanzienlijk tempo groeien als gevolg van de toenemende toepassing van milieuvriendelijke energiebronnen wereldwijd. Integratie van hernieuwbare energie, elektrische mobiliteit en draagbare elektronica hebben de moderne energieparadigma’s opnieuw gedefinieerd.

– De toenemende technische vooruitgang over de hele wereld wordt aangedreven door het geavanceerde batterijbeheersysteem en draagt bij aan duurzaamheid en een elektrificerende toekomst.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor Batterijbeheersystemen

– Renesas Electronics Corporation kondigde in 2022 een complex device driver aan, een (CDD) softwaremodule die voldoet aan AUTOSTAR voor het batterijbeheersysteem in elektrische voertuigen.

– Battrixx, de fabrikant van lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische voertuigen, nam in 2022 het in Pune gevestigde varos Technology Pvt.Ltd over voor de ontwikkeling van loT-tools voor EV-infrastructuur.

Inhoudsopgave – Analyse van belangrijke punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor Batterijbeheersystemen, per type
9. Segmentatie van de markt voor Batterijbeheersystemen, per batterijtype
10. Segmentatie van de markt voor batterijbeheersystemen, naar topologie
11. Segmentatie van de markt voor batterijbeheersystemen, naar toepassing
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/3275

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Battery Management System Market,Battery Management System Market Size,Battery Management System Market Share,Battery Management System Market Growth,Battery Management System Market Trends,Battery Management System Market Analysis,Battery Management System Industry