header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bouwmaterialen Markt 2023: Nieuwe trends en groeikansen met toekomstige innovaties tot 2032

Sep 27, 2023 2:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), Construction Materials Market Information by Material Type, End-User, and Region – Forecast till 2030″, zalde bouwmaterialenindustrie stijgen van USD 1.312,7 miljard in 2023 tot USD 1.824,4 miljard in 2032, met een snelheid van 4,20% van 2023 tot 2032.

Marktsamenvatting

Bouwmaterialen zijn alle materialen die worden gebruikt om infrastructuur te bouwen. Er worden veel natuurlijke materialen gebruikt om gebouwen te bouwen, zoals stenen, klei, hout, zand, twijgen en bladeren. De bouwindustrie gebruikt een verscheidenheid aan materialen, waaronder bakstenen, beton, cement, corrosieremmers, hout, keramiek, polymeren, staal, gerecyclede materialen, glasvezels, aangestampte aarde, bamboe, bitumineuze materialen en innovatieve bouwmaterialen.

De uitbreiding van de commerciële en woningbouwsectoren is een belangrijke factor in de groei van de markt voor bouwmaterialen. Bouwbedrijven verhogen hun kapitaalinvesteringen en richten zich meer op activiteiten en O&O-projecten van hogere kwaliteit om aan de eisen van de klant te voldoen.

Concurrentielandschap van de markt:

De welvarende fabrikanten van bouwmaterialen op de markt zijn

  • China National Building Material Co. Ltd.
  • CRH PLC
  • LafargeHolcim Ltd.
  • BBMG Corporation Ltd.
  • HeidelbergCement AG
  • CEMEX S.A.B. de C.V.
  • Knauf Gips KG
  • Lixil Groep
  • Anhui Conch Cement Co. Ltd.
  • Boral Limited

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12121

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Het lijkt waarschijnlijk dat naarmate de overheidsuitgaven voor de ontwikkeling van infrastructuur, waaronder het herstel van wegen, bruggen en andere transportgerelateerde faciliteiten, stijgen, ook de behoefte aan bouwmaterialen zal toenemen. De markt groeit vooral als gevolg van de toenemende vraag naar bouw- en infrastructuurprojecten. Omdat mensen sneller willen bouwen en goedkopere producten willen, neemt ook de behoefte aan geavanceerde bouwmaterialen toe. De sector wordt ook gestimuleerd door de vooruitgang in de technologieën die worden gebruikt om innovatieve bouwmaterialen te produceren.

De groei van de wereldbevolking zal leiden tot een enorme toename in de vraag naar infrastructuur, zoals straten, metro’s, tunnels, openbare ruimtes en commerciële infrastructuur. In 2040 zullen er twee miljard mensen meer op aarde wonen en de metropolitane bevolking zal naar verwachting met 46% groeien.

Gezien de stijgende consumentenvraag naar goederen met snellere productieprocessen en goedkopere productiekosten, is er veel vraag naar geavanceerde bouwmaterialen. Het gebruik van prefab en stortklare betonnen componenten verkort de bouwtijd ook aanzienlijk.

Beperkingen in de markt:

De toenemende prevalentie van minder dure vervangende bouwmaterialen en de hoge initiële kosten van nieuwe materiaalmachines kunnen verdere groei van de markt verhinderen.

Toch zal de sterke toename van infrastructuurprojecten wereldwijd de sector een aanzienlijke impuls geven. De voortdurende expansie van sectoren zoals transport (wegen, spoorwegen, tunnels), bouw (residentiële en commerciële gebouwen) en mijnbouw stimuleert de behoefte aan meer infrastructuur. Er wordt verwacht dat dergelijke omstandigheden gedurende het hele verwachte jaar lucratieve mogelijkheden zullen bieden.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12121

COVID 19 Analyse

De uitbraak van COVID-19 veroorzaakte een wereldwijde stilstand van logistieke en productieactiviteiten, waardoor de markt voor bouwmaterialen niet kon groeien. De situatie verbeterde echter toen regeringen over de hele wereld de beperkingen op bedrijfsactiviteiten versoepelden, wat een zegen bleek te zijn voor verschillende grote sectoren.

Marktsegmentatie

Naar materiaalsoort

De bouwmateriaalsoorten die uitgebreid worden besproken in het rapport omvatten aggregaten, cement, bakstenen en blokken, metalen en andere. Het aggregatensegment nam de toppositie in op de wereldwijde markt in 2022.

Naar eindgebruiker

Bouwmaterialen worden gebruikt door verschillende eindgebruikers, waaronder woon-, infrastructuur-, commerciële en industriële gebruikers. Het residentiële segment staat aan de leiding sinds 2022.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-materials-market-12121

Regionaal inzicht

De Noord-Amerikaanse markt voor bouwmaterialen nam het grootste deel in beslag in 2022 (45,80%). Met de solide steun van hoogontwikkelde landen met een hoog bbp, de vroege invoering van geavanceerde infrastructuur en een goed gevestigd ecosysteem voor de bouwsector, is Noord-Amerika al heel lang met succes de meest ontwikkelde regio.

De afgelopen jaren is de immigrantenpopulatie in Canada gestaag gegroeid. Elke G7-natie behalve Canada heeft te maken met een bevolkingsgroei die ongeveer twee keer zo snel is. De toevoeging van 1,8 miljoen mensen tussen 2016 en 2021, of die nu het gevolg is van tijdelijke of permanente immigratie, kan voor ruwweg 4/5de worden toegeschreven aan nieuwkomers in Canada. Ondanks het feit dat COVID-19 de wereldwijde bevolkingsgroei verminderde, kwamen er in het fiscale jaar 2020 bijna 185.000 permanente immigranten naar Canada. Als gevolg hiervan heeft de residentiële vastgoedmarkt in Canada een enorm potentieel.

De hoge infrastructurele activiteit, die veel industrieën ondersteunt, is gekoppeld aan de sterke marktexpansie in Azië-Pacific. Bovendien houden dichtbevolkte naties in de regio en een aanzienlijk binnenlands eindgebruikersverbruik, zoals India en China, de vraag op peil, ondanks een daling van de vraag naar het product tijdens de COVID-19 pandemie. Een van de essentiële grondstoffen voor het creëren van eersteklas infrastructuur, die essentieel is voor de expansie van elke economie, is bouwmateriaal.

Blader door meer rapporten:

Onderzoeksrapport overde difenylaminemarkt (DPA) – Wereldwijde voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportWindturbine Composieten Markt – Voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overadditieven voor de bouw – Wereldwijde prognose tot 2030

Zinkstearaat marktonderzoek rapport- voorspelling tot 2030

Marktonderzoeksrapportmonofilament – voorspelling voor 2032

Zwavelkleurstoffen Marktonderzoeksrapport Prognose tot 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Construction Materials Market,Construction Materials Market Size,Construction Materials Market Share,Construction Materials Market Demand