header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De LiDAR Drone Markt zal tegen 2030 een waarde bereiken van USD 1012,90 miljoen als gevolg van de toenemende vraag naar 3D-kartering en modellering in combinatie met de snelle ontwikkeling van infrastructuur

Sep 27, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de LiDAR Drone Markt klaar voor een aanzienlijke groei als gevolg van technologische vooruitgang, groeiende toepassingen in verschillende industrieën en de toenemende erkenning van de waarde die ze hebben voor verschillende sectoren.

Het rapport van SNS Insider voorspelt een aanzienlijke groei in de LiDAR Drone Markt, met een verwachte stijging van 155,45 miljoen USD in 2022 tot 1012,90 miljoen USD in 2030, wat een robuuste Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 26,4% vertegenwoordigt tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het LiDAR Drone marktrapport

Een LiDAR-drone, ook bekend als een met LiDAR uitgeruste drone of LiDAR-karteringsdrone, is een gespecialiseerd onbemand luchtvaartuig (UAV) of drone die is uitgerust met LiDAR-technologie (Light Detection and Ranging). LiDAR is een teledetectiemethode die laserpulsen gebruikt om afstanden tussen de sensor en objecten op de grond te meten. Wanneer de LiDAR-technologie in een drone is geïntegreerd, kunnen landschappen, structuren en objecten nauwkeurig en gedetailleerd in 3D in kaart worden gebracht vanuit de lucht.

Marktanalyse

De LiDAR Drone Markt heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt, gedreven door verschillende belangrijke factoren. De voortdurende vooruitgang in LiDAR-sensortechnologie en de miniaturisatie van LiDAR-apparaten hebben deze toegankelijker en betaalbaarder gemaakt voor drone fabrikanten. Dit heeft de toepassingsmogelijkheden voor met LiDAR uitgeruste drones uitgebreid. LiDAR-drones zijn cruciaal voor het maken van 3D-kaarten en -modellen met een hoge resolutie. Industrieën zoals stedenbouw, bouw en ontwikkeling van infrastructuur vereisen nauwkeurige gegevens voor locatieanalyse, ontwerp en monitoring, wat de vraag naar LiDAR-drones aanwakkert. LiDAR-drones spelen een cruciale rol in bosbeheer door de gezondheid van bossen te beoordelen, de hoogte van bomen te meten en ziekten op te sporen. Daarnaast worden ze gebruikt voor milieumonitoring, zoals het beoordelen van de impact van klimaatverandering en het monitoren van ecosystemen.

Ontvang een voorbeeld van de LiDAR Drone Markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1125

Belangrijke spelers zijn
– Teledyne Optech
– UMS Skeldar
– LiDARUSA
– YellowScan
– Geodetics, Inc
– OnyxScan
– Delair
– Phoenix LiDAR-systemen
– RIEGL Lasermeetsystemen GmbH
– Velodyne LiDAR, Inc. & Andere spelers

Marktsegmentatie en subsegmentatie zijn:

Li-DAR Drone Markt, per Component
– Li-DAR Lasers
– Navigatie- en plaatsbepalingssystemen
– UAV-camera’s
– Overige

Li-DAR drone markt, per type
– Li-DAR-drones met draaiende vleugels
– Li-DAR-drones met vaste vleugels

Li-DAR drone markt, per bereik
– Kort
– middellang
– Lang

Li-DAR Drone markt, per toepassing:
– Corridorkartering
– Archeologie
– Bouw
– Milieu
– Amusement
– Precisielandbouw
– Overige

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de LiDAR Dronemarkt kan variëren afhankelijk van de ernst en duur van de economische neergang, evenals de specifieke industrieën en toepassingen. Hoewel er tijdens een recessie een tijdelijke dip in de vraag kan zijn, blijven de langetermijnvooruitzichten voor LiDAR-drones positief, vooral omdat de technologie zich blijft ontwikkelen en er nieuwe toepassingen ontstaan. Bedrijven in deze markt moeten flexibel en innovatief blijven om de uitdagingen van economische schommelingen het hoofd te kunnen bieden.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1125

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft zowel uitdagingen als kansen met zich meegebracht voor de LiDAR-dronemarkt. Terwijl verstoringen van de toeleveringsketen en hogere kosten problemen hebben veroorzaakt voor fabrikanten en gebruikers, heeft de vraag naar met LiDAR uitgeruste drones in conflictgebieden het belang ervan in verschillende toepassingen benadrukt. Naarmate het conflict evolueert, zullen bedrijven in deze markt zich blijven aanpassen aan het veranderende landschap, wat op lange termijn kan leiden tot verschuivingen in de supply chain-strategieën en technologische innovatie.

Belangrijke regionale ontwikkeling

De Verenigde Staten en Canada hebben zich ontpopt tot de belangrijkste spelers op de markt voor LiDAR-drones. Ze profiteren van een gevestigde drone-industrie en robuuste regelgevende kaders. Lopende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen door bedrijven in deze regio dragen bij aan technologische innovaties. Europese landen, met name Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, zijn getuige van een aanzienlijke groei in de markt. China, Japan en India leiden de markt in de regio Azië-Pacific. Vooral China heeft een snelgroeiende drone-industrie.

Belangrijkste resultaten van de LiDAR Drone marktstudie
– Het LiDAR Drone segment is de drijvende kracht achter de wereldwijde markt. LiDAR-lasersystemen kunnen naadloos worden geïntegreerd in verschillende soorten drones, waaronder platformen met vaste vleugels en multi-rotorplatformen. Dankzij hun aanpassingsvermogen kunnen professionals de meest geschikte drone kiezen voor specifieke taken en toch profiteren van de voordelen van de LiDAR-technologie.
– Corridor Mapping zal een dominante kracht in de markt worden dankzij de precisie, efficiëntie, kosteneffectiviteit en brede toepassingen. Aangezien industrieën steeds meer de voordelen van deze technologie inzien, kunnen we een voortdurende groei en innovatie op dit gebied verwachten, die een nieuwe vorm geeft aan de manier waarop we onze lineaire infrastructuur beheren en onderhouden.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de LiDAR-drone markt
– TOPODRONE, een baanbrekende leider op het gebied van luchtkartering en geospatiale oplossingen, heeft de AQUAMAPPER onthuld, een geavanceerde bathymetrische landmeetoplossing vanuit de lucht die klaar staat om de manier waarop we onderwaterlandschappen verkennen en begrijpen een nieuwe vorm te geven.
– TrueView, een pionier op het gebied van Drone LiDAR en Imagery oplossingen, heeft zojuist de lat hoger gelegd met de introductie van twee geavanceerde systemen die een revolutie beloven teweeg te brengen in de manier waarop we ruimtelijke gegevens vanuit de lucht vastleggen en analyseren.

Koop de volledige PDF van het LiDAR Drone Market Report @ https://www.snsinsider.com/checkout/1125

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten
1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie
5. Waardeketenanalyse
6. Het 5-krachtenmodel van Porter
7. PEST-analyse
8. Li-DAR Drone Markt, per Component
9. Li-DAR Drone-markt, per type
10. Li-DAR Drone Markt, per Bereik
11. Li-DAR Drone Markt, per Toepassing
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het geven van betrouwbare informatie aan onze klanten en met onze expertise in de meeste industriële sectoren zijn we er trots op dat we erkend worden als een van de beste marktonderzoekbureaus ter wereld. We kunnen snel relevante onderzoeksprogramma’s ontwerpen en implementeren, waaronder enquêtes en focusgroepen, en we beschikken over de middelen en de competentie om met klanten in vrijwel elke bedrijfssector om te gaan.

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  LiDAR Drone Market,LiDAR Drone Market Size,LiDAR Drone Market Share,LiDAR Drone Market Growth,LiDAR Drone Market Trends,LiDAR Drone Market Forecast,LiDAR Drone Market Report