header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van cruelty free cosmetics wordt gedreven door een groeiend bewustzijn over dierenwelzijn met een gezonde CAGR van 4,56% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Sep 27, 2023 9:00 AM ET

Cruelty-Free Cosmetics marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Cruelty-Free Cosmetics van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~ 4,56% registreren en in 2030 een waarde van meer dan USD 14,23 miljard vertegenwoordigen.

Cruelty-free cosmetica zijn producten die in geen enkele fase van het productontwikkelingsproces op dieren zijn getest, inclusief de inkoop van ingrediënten, de formulering en het testen van het eindproduct. Deze producten worden gemaakt met behulp van alternatieve testmethoden, zoals in-vitrotests of computermodellen, waarbij geen dieren worden gebruikt.

Cruelty Free Cosmetics Market

De COVID-19 pandemie heeft zowel positieve als negatieve gevolgen gehad voor de markt van cruelty free cosmetica. Aan de positieve kant is er een toenemende vraag naar natuurlijke en biologische producten, waaronder cruelty-free cosmetica, omdat consumenten gezondheidsbewuster zijn geworden en zich meer richten op persoonlijke verzorging. Dit heeft geleid tot een stijging in de verkoop van cruelty-free cosmetica, omdat mensen zich meer bewust zijn geworden van de impact van hun consumentenkeuzes op het milieu en dierenwelzijn. Aan de negatieve kant heeft de pandemie de toeleveringsketens verstoord en geleid tot een daling van de consumentenbestedingen, wat de algehele groei van de markt heeft beïnvloed. Veel bedrijven hebben productiefaciliteiten moeten sluiten en hun personeelsbestand moeten inkrimpen, wat heeft geleid tot vertragingen bij productlanceringen en een afname van reclame- en promotieactiviteiten. Daarnaast hebben veel winkeliers hun winkels moeten sluiten of hun openingstijden moeten verkorten, waardoor het voor consumenten moeilijker is geworden om cruelty-free cosmetica te kopen.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3825

Regionale analyse

Noord-Amerika en Europa zijn de grootste markten voor cruelty-free cosmetica, met landen als de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland die een aanzienlijke bijdrage leveren aan de markt. De groei in deze regio’s wordt toegeschreven aan het toenemende consumentenbewustzijn en de vraag naar ethische en duurzame producten, evenals regelgevende initiatieven om dierproeven te verbieden.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste groei doormaken, gedreven door factoren zoals het stijgende besteedbare inkomen, veranderende consumentenvoorkeuren en een groter bewustzijn van dierenwelzijnskwesties. De markt in deze regio is echter ook onderhevig aan uitdagingen zoals hindernissen in de regelgeving en een gebrek aan beschikbaarheid van wreedheid-vrije ingrediënten.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor cosmetica zonder wreedheid is onderverdeeld in producttypen en distributiekanalen.

Op basis van het type product is de markt onderverdeeld in make-up, huidverzorging, haarverzorging en parfum.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in onlineverkoop, detailhandel en rechtstreekse verkoop.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cruelty-free-cosmetics-market-3825

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn L’Oreal, Unilever, The Body Shop, Too Faced, Tarte Cosmetics, Pacifica, Kat Von D Beauty, E.l.f. Cosmetics, Cover FX en Hourglass Cosmetics.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Organic Personal Care Products Market Research Report Information By Product Type (Skin Care, Hair Care, Oral Care, Nail Care, Fragrances, and Others), By Distribution Channel (Store-Based and Non-Store-Based), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032

Herbal Skincare Products Market Research Report Information per type (reiniger, scrub, tonic, zonnebrandcrème, moisturizer en andere), vorm (crème, poeder, vloeistof en andere), categorie (biologisch en conventioneel), distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Cruelty Free Cosmetics Market,Cruelty Free Cosmetics Market Size,Cruelty Free Cosmetics Market Share,Cruelty Free Cosmetics Market Trends,Cruelty Free Cosmetics Market Research,Cruelty Free Cosmetics Market Report,Cruelty Free Cosmetics Market Growth,Cruelty Free Cosmetics Market Analysis