header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Advanced Functional Materials stijgt met een CAGR van 6,90% | Inkomsten van 197,9 miljard USD tegen 2032

Sep 27, 2023 2:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Advanced Functional Materials Market Information By Type, End-User Industry, and Region – Forecast till 2032, zal de markt voor geavanceerde functionele materialen groeien van 116,09 miljard dollar in 2023 tot 197,9 miljard dollar in 2032, met een snelheid van 6,90% tijdens de onderzoeksperiode (2023 – 2032).

Marktsamenvatting

Een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor geavanceerde functionele materialen bevorderen, is de uitbreiding van de regelgeving voor de auto-industrie. Er zijn steeds meer wet- en regelgevingen om de CO2-uitstoot van auto’s te verminderen.

Elke dag worden de emissievoorschriften strenger, waardoor de behoefte aan lichtgewicht materialen toeneemt omdat het gebruik ervan in auto-onderdelen kan helpen om aan de noodzakelijke vervuilingsnormen te voldoen en de efficiëntie van het voertuig te verhogen. Het brandstofverbruik van een auto neemt met 6% toe als de massa met 10% afneemt.

Het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA), bijvoorbeeld, heeft in het kader van de Clean Air Act eisen opgesteld voor de uitstoot van broeikasgassen en normen voor uitlaatemissies voor alle personenauto’s en SUV’s. Hierdoor is de wereldwijde markt voor lichtgewicht materialen in de auto-industrie sterk gegroeid. Als gevolg hiervan zal de wereldwijde markt voor innovatieve functionele materialen zich ontwikkelen naarmate de regelgeving voor de auto-industrie toeneemt.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12215

Concurrentielandschap van de markt:

Bekende leveranciers in de wereldwijde industrie zijn

  • 3M
  • Arkema
  • BASF SE
  • CeramTec GmbH
  • Covestro AG
  • Evonik Industries AG
  • Hexcel
  • KYOCERA
  • Momentive
  • SHOWA DENKO K.K.
  • Sumitomo Chemical Co.
  • Emeren

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

Een van de belangrijkste trends in de markt voor geavanceerde functionele materialen die de expansie van de markt stimuleert, is de groeiende behoefte aan miniaturisatie en micro-elektronica.

Elektronische apparaten die kleiner zijn geworden, hebben nu meer functies en gebruiken minder stroom. Er worden nu meer componenten geplaatst omdat de afmetingen van ingebedde componenten kleiner zijn geworden.

De uptime van apparaten op batterijen kan afnemen door grote printplaten en dikke interconnecties, die problemen kunnen veroorzaken met signaalvoortplanting en stroomverlies. Deze problemen worden opgelost door het gebruik van ongelooflijk dunne geleiders en interconnecties in geavanceerde functionele materialen, die signalen en stroom effectief transporteren naar elk verbonden component.

De ontwikkeling van kleine en compacte apparaten is versneld door de ontwikkeling van flexibele substraattechnologie, waardoor de vraag naar geavanceerde functionele materialen is toegenomen. Bijgevolg wordt verwacht dat de vraag naar geavanceerde functionele materialen tijdens de projectieperiode zal toenemen door de toegenomen nadruk op productminiaturisatie en oplossingen op maat.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12215

Beperkingen in de markt:

Door de variabele wereldwijde productie- en consumptiescenario’s zijn de prijzen van grondstoffen zoals ruwe olie, lichtgewicht metaalertsen en geavanceerde functionele composieten zeer grillig.

Prijsveranderingen maken de markt onvoorspelbaar en verhinderen dat de markt voor geavanceerde functionele materialen groeit.

Methyleendifenyldiisocyanaat en toluendiisocyanaat, de grondstoffen die nodig zijn om polyurethaan te maken, worden aanzienlijk beïnvloed door de prijs van ruwe olie.

COVID-19 Invloed

De meeste fabrieken werden zwaar getroffen door de lockdowns in verschillende landen. Hierdoor daalde de marktvraag naar geavanceerde functionele materialen.

De COVID-19-epidemie trof eerst China, dat ook de grootste producent is van innovatieve functionele materialen. De productie van functionele materialen heeft te kampen met een ernstige economische neergang. Door de dalende productiviteit in de regio zal de markt voor geavanceerde functionele materialen naar verwachting lijden.

Marktsegmentatie

Naar type

Keramiek, energiematerialen, geleidende polymeren, nanomaterialen, composieten en andere materialen zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor geavanceerde functionele materialen op basis van type. De markt werd aangevoerd door de categorie nanomaterialen. Nanomaterialen kunnen zorgvuldig worden ontwikkeld en op maat worden gemaakt om bepaalde eigenschappen en doeleinden te hebben.

Naar eindgebruiker

Elektrische en elektronische industrie, auto-industrie, gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart en defensie, energie en energie (inclusief de chemische sector) en andere zijn enkele van de eindgebruikerssectoren die zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor geavanceerde functionele materialen. In 2022 was de omzet in de categorie elektrotechniek en elektronica het hoogst.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12215

Regionaal inzicht

De markt in Noord-Amerika stond bovenaan in 2022 (45,80%). De technische innovatie-industrie is geconcentreerd in Noord-Amerika, met Silicon Valley in Californië als opmerkelijk voorbeeld. Voor een breed scala aan toepassingen stimuleert deze regio de ontwikkeling en toepassing van innovatieve materialen. Bedrijven in Noord-Amerika leiden de ontwikkeling van geavanceerde halfgeleidermaterialen zoals siliciumcarbide (SiC) voor toepassingen in de auto-industrie en galliumnitride (GaN) voor vermogenselektronica.

De markt voor geavanceerde functionele materialen is ook behoorlijk lucratief in Azië-Pacific. Het grootste deel van de regionale consumptie wordt toegeschreven aan China. De OICA meldt dat de recente wereldwijde autoproductie wordt gedomineerd door Azië-Pacific. Met een productievolume van 26,08 miljoen auto’s in 2021, een stijging van 3% ten opzichte van 2020, zal China de wereld blijven aanvoeren in de productie van auto’s. Een dergelijk gunstig productiescenario draagt dus bij aan het verlangen naar een geavanceerde functionele markt.

Lees meer Blog

https://find-friends-online.tribe.so/post/inorganic-salts-market-new-opportunities-segmentation-details-with-financia–65042c738d76007fe57cf062

https://followme.tribe.so/post/naphtha-market-size-scope-and-comprehensive-analysis-by-2032-65042e1da98f17068b4ce71d

http://organesh.com/se/classifieds/105266/110770/roof-coatings-market-2023-overall-industry-size-growth-trends

https://www.theseobacklink.com/detail/paint-additives-market-to-register-phenomenal-growth-due-to-inclination-towards-green-paints50867

https://social.kubo.chat/read-blog/31571

https://forum.leblogger.fr/post/oleochemicals-market-to-have-a-voluminous-growth-market-analysis-the-global–650ac4e79e38924193ce3caa

https://velog.io/@alexakelly989_/Frozen-Food-Packaging-Market-Is-Expected-To-Register-A-Positive-CAGR-Of-5.8-By-2027

https://www.tempeles.com/blog/global-base-oil-uses-projected-to-surge-41-15-billion-by-2032/

https://yournetwork.tribe.so/post/fluorspar-market-a-comprehensive-analysis-of-the-current-market-landscape-a–650436fdca6622b4aeea301e

https://www.freelistingindia.in/listings/polyarylsulfone-pas-market-revenue-know-the-latest-innovations-and-trends

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Advanced Functional Materials,Advanced Functional Materials Market,Advanced Functional Materials Market Size