header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor advertentiebeheeroplossingen zal tegen 2032 USD 8,7 miljard bereiken met een CAGR van 6,10% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 27, 2023 11:00 AM ET

Marktanalyse:

De wereldwijde markt voor advertentiebeheeroplossingen zal tegen 2032 USD 8,7 miljard bereiken met een CAGR van 6,10%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Lijst van belangrijke spelers in het marktrapport Advertentiebeheeroplossingen:

Prominente marktspelers geprofileerd in de reclame management oplossingen industrie rapport omvatten

  • Hubspot
  • Adroll
  • RollWorks
  • Influ2
  • Adstream
  • 6Sense
  • Celtra
  • Slim.io
  • Marin Software
  • StackAdapt
  • Advanse Inc.
  • Bidtellect Inc.
  • Mvix
  • Videologie Groep
  • WideOrbit
  • Adhawk
  • Adomik

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11751

Bestuurders:

Groeiende behoefte aan programmatische reclame stimuleert de marktgroei

Een belangrijke reden die de expansie van de markt stimuleert, is het toenemende verlangen van consumenten naar programmatic advertising. Online reclame waarbij software wordt gebruikt om de aankoop van advertentieruimte te automatiseren, staat bekend als programmatic advertising. Hierdoor kunnen bedrijven hun advertenties nauwkeuriger en succesvoller richten.

Mogelijkheden:

Stijgende voorkeur voor online reclame biedt robuuste kansen

De markt zal veel kansen hebben als gevolg van de voorkeur van klanten voor reclame op het internet boven de gedrukte reclame en grote technologische vooruitgang in de communicatietechnologie. Consumenten zullen naar verwachting veel meer tijd online doorbrengen in de nabije toekomst, wat de markt voor reclame management systemen zal stimuleren. Online adverteren heeft verschillende voordelen, zoals een brede doelgroep, lagere kosten en eenvoudige monitoring en tracking. Gedrukte advertenties hebben daarom de voorkeur boven advertenties op internet.

Beperkingen en uitdagingen:

Bezorgdheid over gegevensbeveiliging als marktbeperking

De bezorgdheid over gegevensbeveiliging, de toegenomen concurrentie op de markt, het veranderende consumentengedrag en de stijgende advertentiekosten kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Koop dit rapport (2128 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11751

Advertentiebeheeroplossingen marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor advertentiebeheeroplossingen is onderverdeeld op basis van componenten en eindgebruikers.

Per component zal het softwaresegment de markt leiden tijdens de prognoseperiode. De cloudcomponent van de componentenmarkt zal naar verwachting snel groeien vanwege de vele voordelen van cloudgebaseerde software, zoals lagere initiële investeringen en altijd en overal toegang.

Wat eindgebruikers betreft, zal media & entertainment de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Omdat het hen een voordeel biedt ten opzichte van rivalen door het onderzoeken en begrijpen van consumentengedrag & uitgavenpatronen over talloze kanalen, kunnen grote ondernemingen in de media- en entertainmentsector niet meer zonder advertentiebeheersoftware. Ze kunnen deze gegevens gebruiken om effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen die de verkoop stimuleren.

COVID-19 Analyse:

De digitale transformatie van organisaties in verschillende sectoren werd versneld door COVID-19. Bedrijven moeten overschakelen op het gebruik van online en digitale methoden om hun klanten te bereiken vanwege blokkades en beperkingen. Bedrijven hadden effectieve tools nodig om hun digitale reclamecampagnes te beheren en te optimaliseren, waardoor de vraag naar advertentiebeheeroplossingen ontstond. Vanwege de bezorgdheid over de veiligheid van de klant resulteerde de pandemie in een toename van e-commerce. Door de groeiende rivaliteit werden e-commercebedrijven gedwongen om aanzienlijk te investeren in digitale reclame. Advertentiebudgetoptimalisatie, doelgroepbenadering en ROI-evaluatie werden allemaal afhankelijk van advertentiebeheertechnologieën. Budgetbeperkingen die door veel bedrijven tijdens de epidemie werden opgelegd, dwongen hen om hun reclame-uitgaven zorgvuldig te overwegen. Samenwerkingsopties binnen reclamebeheeroplossingen zijn belangrijker geworden nu werken op afstand de norm wordt. Om campagnes, het creatieve materiaal en de rapportage te beheren, moesten teams succesvol samenwerken, zelfs als ze op meerdere locaties werkten.

Regionale analyse:

APAC beheerst de markt voor oplossingen voor advertentiebeheer

In 2022 werd deze markt aangevoerd door Azië-Pacific (45,80%). Als gevolg van de vroege technologische adoptie en de sterke bewustwording van gebruikers, wordt verwacht dat het gebied zal blijven domineren tijdens de projectieperiode. KMO’s houden van de lucratieve implementatiemethodes van cloudgebaseerde oplossingen omdat ze zo de uitgaven voor hun IT-infrastructuur beter kunnen beheersen. Bovendien kende de Indiase markt voor advertentiebeheeroplossingen de snelste groei in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de Chinese markt voor dergelijke oplossingen het grootste marktaandeel had.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/advertisement-management-solutions-market-11751

Noord-Amerika kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor oplossingen voor advertentiebeheer

Tussen 2023 en 2032 zal de Noord-Amerikaanse markt voor oplossingen voor advertentiebeheer zich naar verwachting aanzienlijk ontwikkelen. Cloud-gebaseerde oplossingen worden steeds noodzakelijker voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en de BFSI-sector in de VS, Canada, & Mexico groeit snel. Bovendien had in de Noord-Amerikaanse regio de Amerikaanse markt voor Advertentiebeheeroplossingen het grootste marktaandeel, terwijl de Canadese markt voor Advertentiebeheeroplossingen de snelste groei kende.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Advertisement Management Solutions Market,Advertisement Management Solutions,Advertisement Management Platform,Advertisement Management Solutions Market Size,Advertisement Management Solutions Market Share,Advertisement Management Solutions Market Growth