header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor CO2-boekhoudsoftware zal in 2030 meer dan 65,06 miljard dollar bedragen als gevolg van strenge milieuwetgeving en toenemende wereldwijde initiatieven voor koolstofbeprijzing

Sep 27, 2023 9:00 AM ET

Overzicht van de markt voor CO2-boekhoudsoftware:

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de Carbon Accounting Software Markt klaar voor substantiële groei als gevolg van een samenloop van factoren, waaronder druk vanuit de regelgeving, duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven, consumentenvoorkeuren, kostenbesparingsmogelijkheden en technologische vooruitgang.

Op basis van het rapport van SNS Insider werd de markt voor software voor koolstofboekhouding in 2022 gewaardeerd op ongeveer 12,5 miljard USD, met een verwachte groei tot 65,06 miljard USD in 2030, wat een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) laat zien van 22,9% in de geprojecteerde periode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis monster van het Carbon Accounting Software Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2769

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Persefoni AI
– IBM Milieu Intelligentie Suite
– Sphera
– Emitwise
– Sinai Technologieën
– Net Zero Cloud van Salesforce
– Groen
– Net0
– Sweep
– Diligent Corporation
– Andere

Reikwijdte van het marktrapport

Carbon accounting software is een gespecialiseerd hulpmiddel dat is ontworpen om organisaties en bedrijven te helpen bij het meten, volgen en beheren van hun broeikasgasemissies en algehele CO2-voetafdruk. Het speelt een cruciale rol bij inspanningen op het gebied van milieuduurzaamheid en bedrijfsverantwoordelijkheid door een uitgebreide analyse te bieden van de impact van een entiteit op het milieu. Met CO2-boekhoudsoftware kunnen bedrijven hun uitstoot van broeikasgassen controleren en registreren voor verschillende operationele aspecten. Dit omvat uitstoot door energieverbruik, transport, productieprocessen en zelfs het woon-werkverkeer van werknemers. Door deze emissies bij te houden, krijgen organisaties inzicht in de primaire bronnen van hun CO2-voetafdruk.

Marktanalyse

De carbon accounting softwaremarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door verschillende factoren die de toenemende wereldwijde nadruk op duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid weerspiegelen. Overheden over de hele wereld voeren strengere regels in om de uitstoot van broeikasgassen te beperken. Software voor koolstofboekhouding helpt organisaties aan deze voorschriften te voldoen door nauwkeurig hun koolstofvoetafdruk te meten en te rapporteren, wat een noodzaak is geworden om boetes te vermijden en een positief bedrijfsimago te behouden. Veel organisaties hebben ambitieuze duurzaamheidsdoelen gesteld, waaronder CO2-neutraliteit of nul-uitstoot. Carbon accounting software biedt de tools en gegevens die deze organisaties nodig hebben om hun voortgang te volgen en weloverwogen beslissingen te nemen om hun doelen te bereiken. Vooruitgang in de technologie, waaronder het Internet of Things (IoT) en kunstmatige intelligentie, maakt het verzamelen en analyseren van gegevens met betrekking tot CO2-uitstoot eenvoudiger. Carbon accounting software wordt steeds geavanceerder en gebruiksvriendelijker, waardoor het toegankelijk wordt voor een breder scala aan bedrijven.

De marktsegmentatie en subsegmentatie omvatten:

Op inzet:

– Cloud-gebaseerd
– Op locatie

Per sector:

– Energie & Nutsbedrijven
– IT & Telecom
– Gezondheidszorg
– Transport & Logistiek
– Kleinhandel
– Bouw & Infrastructuur
– Voedingsmiddelen & Dranken
– Chemie
– Andere

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de carbon accounting softwaremarkt is genuanceerd en hangt af van verschillende factoren, waaronder industriespecifieke overwegingen, overheidsbeleid en het vermogen van softwareleveranciers om zich aan te passen aan veranderende economische omstandigheden. Hoewel er uitdagingen kunnen zijn in verband met lagere budgetten en tragere adoptiepercentages, zijn er ook kansen voor innovatie en de ontwikkeling van meer kosteneffectieve oplossingen om duurzaamheidsdoelen te halen. Succes in deze markt tijdens een recessie vereist aanpassingsvermogen, een focus op het aantonen van waarde en afstemming op veranderende bedrijfsprioriteiten.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel de oorlog tussen Rusland en Oekraïne misschien geen directe invloed heeft op de markt voor CO2-boekhoudsoftware, kan deze indirect wel van invloed zijn door het vormgeven van bedrijfsprioriteiten, regelgeving en duurzaamheidsinspanningen. Omdat organisaties het belang blijven inzien van het beperken van de klimaatverandering en het terugdringen van de CO2-uitstoot, zal de vraag naar CO2-boekhoudsoftware waarschijnlijk groot blijven, en geopolitieke gebeurtenissen kunnen een rol spelen bij het stimuleren van deze vraag.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2769

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika is koploper op het gebied van het gebruik van carbon accounting software vanwege strenge milieuregelgeving en een proactieve duurzaamheidscultuur binnen bedrijven. Bedrijven investeren hier veel in software om hun CO2-voetafdruk te bewaken en te verkleinen. Als ‘s werelds grootste uitstoter van broeikasgassen maakt Azië-Pacific een snelle groei door in de markt voor CO2 accounting software. Overheidsvoorschriften en druk van internationale belanghebbenden zetten Aziatische bedrijven aan om deze oplossingen te gebruiken.

Belangrijkste resultaten van de studie naar software voor koolstofboekhouding

– In het steeds veranderende landschap van milieuverantwoordelijkheid en duurzaamheid zal het segment Energy & Utilities een centrale rol spelen bij het domineren van de markt. Nu de wereldwijde bezorgdheid over klimaatverandering escaleert, staan organisaties in deze sector onder toenemende druk om hun CO2-voetafdruk te verminderen en hun betrokkenheid bij duurzaamheid te tonen.
– Cloud-gebaseerde oplossingen zullen de markt domineren in verschillende sectoren, omdat ze ongeëvenaarde voordelen bieden op het gebied van toegankelijkheid, schaalbaarheid en samenwerking. Cloud-gebaseerde CO2-boekhoudsoftware biedt gebruikers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot hun gegevens en tools vanaf elke locatie met een internetverbinding. Deze toegankelijkheid is van onschatbare waarde voor organisaties met verspreide teams en activiteiten in het veld, en maakt real-time tracking en rapportage mogelijk.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Carbon Accounting Software Markt

– Cority, een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor milieu, gezondheid, veiligheid en duurzaamheid (EHS & S), heeft een belangrijke stap gezet in de sector voor duurzaamheidssoftware door Greenstone, een gerenommeerd bedrijf voor duurzaamheidssoftware, over te nemen.
– Minimum, het baanbrekende bedrijf op het gebied van CO2-boekhouding, heeft de langverwachte overstap naar de Verenigde Staten gemaakt en markeert daarmee een belangrijke mijlpaal in de wereldwijde expansiestrategie van het bedrijf. In een baanbrekende aankondiging heeft Minimum ook een spannende samenwerking met Nasdaq, de gerenommeerde Amerikaanse effectenbeurs, bekendgemaakt.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Introductie
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Koolstofboekhoudsoftware marktsegmentatie, per toepassing
9. Koolstofboekhoudsoftware marktsegmentatie, per industrie
10. Regionale analyse
11. Bedrijfsprofiel
12. Concurrentielandschap
13. Gebruikersgevallen en best practices
14. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Carbon Accounting Software Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2769

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Carbon Accounting Software Market,Carbon Accounting Software Market Size,Carbon Accounting Software Market Share,Carbon Accounting Software Market Growth,Carbon Accounting Software Market Trends,Carbon Accounting Software Market Analysis,Carbon Accounting Software Market Forecast,Carbon Accounting Software Market Report